Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجاه و دومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران( صبح امروز ۲۸ آذرماه ) در محل اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، محمد حسین مقیمی استاندار سابق، محمد امامی امین معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران، غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان و مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، محسنی بندپی استاندار تهران با اشاره به لزوم اهتمام به تشکل‌های منتخب مردمی در مناسبات اقتصادی اظهار داشت: زمانی که هر نظام با مشکلات اقتصادی مواجه می شود راهکار برون رفت از موانع؛ اتکا به تشکل های منتخب مردمی مانند اتاق بازرگانی است که می تواند در کشور ما و به خصوص در استان تهران کنشگر و تاثیر گذار باشد.

وی افزود: اکنون که در شرایط حساس اقتصادی قرار داریم  یکی از راه های مقابله با این موانع و مشکلات نهادینه کردن یا مردمی کردن اقتصاد است که می تواند با همراهی سازمان های متشکل  از افراد با تجربه ، صاحب نظر و موفق محقق شود.

محسنی بندپی تصریح کرد: زمانی که کشور آلمان در سال ۲۰۰۶ با بحران اقتصادی مواجه شد، چنین روندی را تجربه کرد و در نهایت نیز موفق شد. ما در آن زمان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گروهی را به نمایندگی اعزام کردیم تا تجربیات این کشور را کسب و منتقل کنند  و تأکید آلمان‌ها بر این بود که حفظ اشتغال موجود از ایجاد شغل جدید مهم تر است.

استاندار تهران گفت:وقتی فعالین اقتصادی  اقدام به سرمایه گذاری کرده و با طی مراحل اداری پیچیده مجوز های لازم را برای ایجاد بنگاه تولیدی کسب می کنند، آنگاه که با بحران مواجه شده و تعدیل نیرو داشته باشند آثار روحی و روانی اقتصادی تبعی آن بسیار سخت خواهد بود. بر این اساس باید با استراتژی ضمن شناسایی بنگاه های اقتصادی دارای مشکل نسبت به حل و فصل موانع آنها اقدام کنیم.

بندپی تاکید کرد: نهادهایی مانند اتاق بازرگانی به دلیل تجربه و شناخت خوبی که از اقتصاد کشور دارند  آن را رصد کرده و ظرفیت خوبی از این جهت خواهند داشت و دولت به عنوان سیاست‌گذار اقتصاد کشور می‌تواند از این تشکل ها به عنوان بازوی توانمند استفاده کند.

نماینده عالی دولت در استان تهران خاطرنشان کرد: اگر ذیل شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی کارگروه‌های تخصصی وجود دارد باید تقویت شده و اگر نیستند باید ایجاد شوند تا امور به شکل علمی تر و تخصصی تر پیش رود همچنین شناسایی بنگاه ها هم بسیار مهم بوده چرا که می توان با حمایت از آنها عرصه اقتصاد را از هر مشکلی نجات داد.

بندپی گفت: باید با کمک اتاق بازرگانی روند جذب سرمایه گذاری در استان تهران را تسریع کنیم چرا که کشورهای زیادی همچنان مایل به این امر در پایتخت کشورمان هستند.

وی افزود: در زمان حضور در مجلس و نمایندگی مردم و نایب رئیس فراکسیون تعاون در خدمت تشکل هایی نظیر اتاق بازرگانی بودیم و با تجربه ارزشمند اتاق بازرگانی می توانیم با هم اندیشی و همفکری برای رفع مشکلات اقتصادی بدون محدودیت کمک کنیم.

استاندار تهران در پایان تصریح کرد: استانداری تهران و معاونت اقتصادی با تمام ظرفیت و توان در خدمت اتاق بازرگانی خواهد بود تا بتوانیم با مشکلاتی که دشمن در صدد ایجاد آن است مقابله کنیم و امیدواریم این اتفاق فصل جدید و نقطه عطفی در گشایش های اقتصادی در استان تهران باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت بخش خصوصی کشاورزی معاون رئیس کل دادگستری استان مشکلات اقتصادی استان تهران مشکلات اقتصاد آلمان کار و رفاه اجتماعی اشتغال سرمایه گذاری روحی و روانی اقتصاد کشور سرمایه پایتخت استانداری تهران اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استانداری تهران بخش خصوصی پایتخت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست

به گزارش قدس آنلاین، «رمضان بهرامی» درباره برگزاری ششمین نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران افزود: در دولت سیزدهم شاهد فصل جدیدی از ارتباطات و تعاملات سیاسی و اقتصادی بین ایران و ترکمنستان هستیم و در ماه‌های آینده به طور قطع این شرایط بهبود بیشتری خواهد یافت.

وی اضافه‌کرد: امسال برای نخستین بار پس از مدت‌ها «مرگن گوردوف» رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان که در کابینه این کشور جایگاه وزیر را دارد به همراه یک هیات بلندپایه تجاری به ایران آمد و از ششمین نمایشگاه اکسپو بازدید کرد.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان با اشاره به اینکه تبادلات تجاری بین دو کشور بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون دلار است، تصریح کرد: بخش عمده محصولات صادراتی ایران به ترکمنستان انواع میوه‌جات است که این کشور می‌تواند مصرف‌کننده سایر محصولات کشاورزی از ایران نیز باشد.

وی اظهار داشت: با توجه به بازدید از نمایشگاه اکسپوی تهران مقرر شد که ترکمنستان بتواند علاوه بر میوه، محصولات فلزی، آهن، مصالح و لوازم ساختمانی، مواد لبنی، مواد غذایی، پلاستیک و کالاهایی در بحث پیمانکاری و مواد معدنی از ایران تامین کند.

بهرامی اضافه کرد: سفرهای وزرا و روسای جمهوری به کشورهای یکدیگر، نشان‌دهنده روابط خوب بین کشورهاست و فصل جدیدی در روابط تجاری بین بازرگانان و تجار ایجاد کرده است.

وی بیان داشت: در گذشته گوشت مرغ و سایر محصولات دیگر به ترکمنستان صادر می‌شد، اما تعلل در صادرات یا تصمیم‌گیری‌های خلق‌الساعه و توقف ناگهانی صادرات، باعث شد ما این موقعیت‌ها را از دست بدهیم و کشورهای دیگر جایگزین ما در بازار این کشور همسایه شوند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان بیان داشت: در طول چهار تا پنج سال گذشته تجارت بین ایران و ترکمنستان سالیانه بین ۱۳۰ تا ۴۵۰ میلیون دلار بوده است که این امر نشان دهنده ناپایداری این بازار تجاری است.

وی با بیان اینکه اکسپو ویترینی برای ادامه فعالیت‌های تجاری است، افزود: به نظر می‌رسد برای عملیاتی شدن اکسپو باید وزرای کشورها وارد عمل شوند تا با حمایت‌های دولتی خود از تصمیم‌گیری‌های خلق‌الساعه برای تبادلات تجاری خودداری کنند.

بهرامی، تعلل و توقف در صادرات محصولات کشاورزی را برای تجار و بازرگانان ایرانی مخرب دانست و اظهار داشت:

تعرفه‌گذاری برای محصولات کشاورزی مناسب است، اما این تعرفه‌گذاری و برخی بخشنامه‌ها نباید ضربه‌ای به صادرات کشور بزند.

بخشنامه‌های خلق‌الساعه مانع تاثیرگذاری تلاش‌های دولت در توسعه روابط تجاری

وی بر این باور است که با اتمام اکسپو، تازه کار تجار و بازرگانان کشور ما شروع می‌شود؛ بنابراین از مسوولان می‌خواهیم با ممانعت از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه اقدامات دولت را برای حفظ روابط تجاری با دیگر کشورها به هدر ندهند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان گفت: در سفر مرگن گوردوف رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان به ایران و بازدید از ششمین نمایشگاه اکسپو ۱۴۰۳ قرار شد برخی مشکلات تجار و بازرگانان دو کشور در زمینه ویزا، ترانزیت کالا برطرف شود.

وی اضافه کرد: همچنین قرار شد مشکلات حوزه بازرگانی دو کشور در اتاق‌های مشترک و اتاق بازرگانی ایران حل و فصل شود.

بهرامی معتقد است: برای اکسپو یک نسخه وجود دارد که دولت در کنار تجار و بازرگانان باشد و با پیگیری دیدارهای اخیر و ایجاد تفاهمنامه‌هایی بین دو کشور خروجی این نمایشگاه، منتج به قراردادهای مناسب تجاری دو کشور شود.

فرصتی برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی به ترکمنستان

وی درباره برگزاری نمایشگاه تخصصی «ایران‌اگروفود» در ترکمنستان گفت: این نمایشگاه بزرگ شهریورماه در عشق‌آباد (پایتخت ترکمنستان) برگزار می‌شود که می‌تواند به توسعه روابط تجاری بین دو کشور کمک کند.

به گفته این مسوول، ترکمنستانی‌ها برای اعلام حمایت و پشتیبانی نمایشگاه تخصصی ایران اگروفود ترکمنستان به تهران آمدند و برگزاری این نمایشگاه نشان دهنده عزم دو کشور و جذب و خواسته مخاطب ترکمنستانی است.

وی اضافه کرد: حضور تجار و بازرگانان ایرانی در ترکمنستان و همچنین دستگاه‌های مختلف و اتاق‌های مشترک می‌تواند بازارهای جدیدی را برای کالاهای ایرانی فراهم کند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان گفت: جلسات B To B اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان با حضور ۱۵۰ تاجر ترکمنستانی و جمعی از بازرگانان ایرانی از سراسر کشور در ۹ اردیبهشت در ساختمان جدید اتاق بازرگانی ایران برگزار شد که به نظر می‌رسد تا پایان سال ۱۴۰۳ یک تعامل تجاری خوب و یک جهش بسیار زیادی در زمینه مراودات تجاری بین دو کشور ایجاد شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران - اکسپو ۲۰۲۰۴، رویدادی برجسته و تاثیرگذار به عنوان یکی از معتبرترین نمایشگاه‌های بین‌المللی در ایران، بستری منحصربه‌فرد برای تبادل فرهنگی تجاری و فناوری میان ایران و جهان است و این نمایشگاه به صورت سالیانه برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا