Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-06@02:28:03 GMT

افزایش بهای نفت در بازار آسیا

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۲۵۹۳

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاري فرانسه ؛ در بازار آسیا، بهای ‏نفت خام سبک و شیرین شاخص ‏‏نیویورک(وست تگزاس ‏‏اینترمیدییت) و ‏نفت ‏خام سبک ‏‏برنت (نفت خام ‏شاخص اروپا‏)، در آغاز معاملات روز چهارشنبه افزایش یافت.
بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین شاخص نیویورک،(‏‏‏دبلیو.تی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آی) که بیشتر برای ‏‏قیمت گذاری نفتی که در ‏‏آمریکا ‏مصرف می شود به کار ‏برده می ‏شود در آغاز معاملات الکترونیکی امروز چهارشنبه ‏بازار نفتی ‏سنگاپور، ‏برای تحویل ‏در ماه ژانویه با 26 سنت افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به 46 دلار و 50 سنت رسید.
بهای نفت خام سبک ‏برنت نیز برای تحویل در ماه فوریه با 34 سنت افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به 56 دلار و 60 سنت رسید.
اگرچه بهای دو شاخص عمده نفتی جهان،یعنی ‏‏نفت خام سبک و شیرین شاخص ‏‏نیویورک و ‏نفت ‏خام سبک ‏‏برنت در معاملات امروز این بازار افزایش یافت اما کارگزاران و سرمایه گذاران بازار نفت و انرژی به طور کلی نگران افزایش بی سابقه تولید نفت در روسیه و آمریکا هستند. از این طرف هم کارگزاران و سرمایه گذاران بازار نفت و انرژی شک دارند که سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) و شرکای غیر عضو آن به ویژه روسیه، بتوانند به توافقنامه محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور تثبیت قیمت نفت در بازار جهانی که به تازگی بر سر آن به توافق رسیده اند پایبند بمانند. همچنان که اکنون روسیه یکی از امضاء کنندگان این توافقنامه تولید نفت خود را به طور بی سابقه ای افزایش داده است. امضاء کنندگان این توافقنامه متعهد شده اند تولید و صادرات نفت خود را در سال دو هزار و نوزده محدود کنند تا این گونه قیمت نفت در بازار جهانی تثبیت شود.
به موازات این تحولات، نشانه های دال بر کند شدن رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی جهان در حال افزایش است. هنگامی که رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی رو به کاهش باشد تقاضا برای نفت در سطح جهان، نیز کاهش خواهد یافت.
استفن اینس، کارشناس بازار ارز و انرژی از شرکت کارگزاری و خدمات مشاوره ای سرمایه گذاری اواندا دراین باره می گوید:« نوسان قیمت مواد اولیه در جهان بی ارتباط با چشم اندازهای اقتصادی در سطح جهان نیست و آمار و ارقام اقتصادی و مالی ناامید کننده ای که در سطح جهانی منتشر می شود بر قیمت نفت در بازار جهانی تاثیر گذار است.»
به علت آمیزه ای از نگرانی ها درباره افزایش عرضه نفت به بازار جهانی به همراه اختلالاتی که در رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی به وجود آمده است قیمت نفت در بازار جهانی دست کم تا آخر امسال در همین حد پایین باقی خواهد ماند.
در پایان معاملات روز گذشته بهای نفت خام سبک و شیرین ‏شاخص ‏نیویورک، ‏وست تگزاس ‏‏اینترمیدییت(دابلیو.تی.آی)‏ ‏ با سه دلار و 28 سنت کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری قبل از آن به 46 دلار و 60 سنت رسیده بود. از آخر ماه اوت سال دو هزار و هفده، تاکنون سابقه نداشته است که قیمت این شاخص نفتی تا این اندازه کاهش یافته باشد. نفت از اول اکتبر تاکنون بیش از 40 درصد از ارزش خود را از دست داده است.
بهای نفت خام سبک ‏برنت در پایان معاملات روز گذشته با سه دلار و 35 سنت کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری قبل از آن به 56 دلار و 26 سنت رسید. این شاخص نفتی نیز از اکتبر امسال تاکنون نزدیک به 35 درصد ارزش خود را از دست داده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: بازار آسيا نفت نيويورک سنگاپور روسيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۲۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است