Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:44:36 GMT

برند تراورتن محلات ثبت جهانی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۲۹۹۷

برند تراورتن محلات ثبت جهانی شد

مدیرکل دفتر حمایت از مالکیت صنعتی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برند سنگ "تراورتن محلات" در سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) به ثبت رسید.

سید مهدی میرصالحی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه مرکزی، بیان کرد: دفتر حمایت از مالکیت صنعتی ایران در نظر دارد که مجموعه‌ کالاهای صادراتی کشور را در سازمان جهانی مالکیت فکری که یکی از سازمان‌های زیر نظر سازمان ملل متحد است، ثبت جهانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه سنگ تراورتن جزو سنگ‌ها و کالاهای مهم و صادراتی کشور محسوب می شود، افزود: دفتر حمایت از مالکیت صنعتی ایران در تلاش است که به تدریج سنگ‌های مختلف ایران را به ثبت جهانی برساند و سنگ تراورتن محلات نیز از جمله سنگ‌هایی است که ظرفیت بالایی در حوزه ساختمان‌سازی و صادرات دارد و جزو سنگ‌های ساختمانی و تزینی کشور قلمداد می‌شود. 

میرصالحی تصریح کرد: با توجه به اهمیت و ظرفیت سنگ تراورتن محلات در استان مرکزی، این کالای مهم صادراتی جهت ثبت جهانی در اولویت کاری قرار گرفت و مراحل ثبت این سنگ پس از حدود 1.5 سال انجام شد. 

وی با اشاره به اینکه ثبت جهانی کالاها براساس 2 موافقعت‌نامه بین‌المللی انجام می‌شود، گفت: ایران در سال 1383 با تصویب مجلس شورای اسلامی به موافقت‌نامه لیسبون پیوست و از آنجاکه ایران عضو سازمان جهانی  WIPO   نیز هست، بر این اساس می‌تواند کالاهای مهم، استراتژیک و صادراتی را در سازمان جهانی مالکیت فکری(   WIPO   ) به ثبت برساند، البته قبل از ثبت جهانی، کالاها باید به ثبت ملی رسیده باشند. 

مدیرکل دفتر حمایت از مالکیت صنعتی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: به منظور ثبت جهانی کالاها دفتر گزارشات کارشناسی و مستندات لازم و اظهارنامه لیسبون تهیه و پرونده به  WIPO   که در ژنو سوییس استقرار دارد ارسال می‌شود که فرآیند بررسی پرونده حدود یک سال به طول می‌انجامد، البته پس از بررسی اسناد و مدارک در سازمان و در صورت نبود کم و کاستی در مدارک، پرونده به کشورهای عضو معاهده لیسبون ارسال می‌شود و اگر اعتراضی از سوی کشورها نبود با بازگشت مجدد پرونده به  WIPO   روند ثبت نهایی به انجام می‌رسد. 

وی با تاکید بر اینکه در زمان ثبت کالاها ثبت نشان جغرافیایی نیز مدنظر قرار می‌گیرد، افزود: یک محصول با ویژگی‌های خاص خود منتسب به یک منطقه جغرافیایی است که برای ثبت، منطقه جغرافیایی به صورت دقیق مشخص و همراه با اسناد و گزاشات به سازمان ارسال می‌شود و با توجه به ژئولوژی زمین در مناطق مختلف، سنگ تراورتن محلات کیفیت، مشخصات فنی و شاخصه‌های خاص منطقه خود را به همراه دارد که قطعا با سنگ نقطه دیگری از ایران متفاوت است به همین دلیل در ثبت جهانی جغرافیای کالا نیز درج و مدنظر قرار می‌گیرد، به همین دلیل سنگ تراورتن با نام "تراورتن محلات ایران" به ثبت رسید. 

میرصالحی بیان کرد: به جهت ثبت جهانی سنگ تراورتن محلات تمامی این مراحل طی، ثبت نهایی انجام و سند این ثبت به ایران ارسال شده است و 25 آذرماه همزمان با برگزاری جشنواره پژوهش و فناوری وزارت صمت این سند به همراه اسناد 18 محصول دیگر ثبت شده رونمایی شد. 

وی این ثبت جهانی را دارای مزایایی دانست و افزود: ثبت جهانی یک کالا باعث می شود اصالت و نام کشور روی محصول بماند و در واقع اصالت محصول برای مصرف‌کننده مشخص خواهد بود، به طوری که امروز سنگ تروارتن در همه جهان با نام محلات ایران معرفی و شناخته خواهد شد، همچنین این ثبت، ارزش افزوده محصول را بالا می برد و در واقع این ارزش افزوده به تولیدکننده، فعالان عرصه تولید و استخراج این سنگ باز می‌گردد و میزان صادرات را نیز افزایش می دهد. 

مدیرکل دفتر حمایت از مالکیت صنعتی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: استان مرکزی تاکنون انار ساوه و فرش ساروق را به ثبت جهانی رسانده است و ثبت جهانی سنگ تراورتن محلات سومین ثبت جهانی این استان محسوب می شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تراورتن محلات ثبت جهانی سازمان جهانی مالکیت فکری منطقه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۲۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است

او در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) نوشت: «تهاجم تمام عیار به رفح یک فاجعه انسانی خواهد بود.

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت همچنین از طرف‌های درگیری خواست که آتش‌بس و برقراری «صلح پایدار» را برقرار کنند.

پیشتر مدیرکل سازمان جهانی بهداشت امروز (یکشنبه) از کودک‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه انتقاد کرد و و آن را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانست.

 آدهانوم گبرسیوس اظهار کرد: کشتار و مجروح شدن هزاران کودک در غزه مایه ننگ تمام بشریت خواهد بود و این تجاوز باید پایان یابد.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت همچنین اضافه کرد: محرومیت از نیاز‌های اولیه از جمله غذا، سوخت و مراقبت‌های بهداشتی، غیرانسانی و غیرقابل تحمل است.

بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند.

پیشتر آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز نسبت به حمله زمینی اسرائیل به رفح در غزه هشدار داد و اعلام کرد که عملیات نظامی در رفح «تأثیر مخربی بر فلسطینیان غزه» خواهد داشت.

دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی گفت: «همه اعضای شورای امنیت و بسیاری از دولت‌های دیگر به وضوح مخالفت خود را با چنین عملیاتی اعلام کرده‌اند. من از همه کسانی که بر اسرائیل نفوذ دارند می‌خواهم هر کاری که در توان دارند برای جلوگیری از این عملیات انجام دهند.»

دبیر کل سازمان ملل متحد افزود که بیش از ۱.۲ میلیون نفر پس از فرار از بمباران اسرائیل در شمال غزه در رفح پناه گرفته اند. «این افراد غذای کمی دارند، به سختی به مراقبت‌های پزشکی دسترسی دارند، سرپناه کمی دارند و هیچ جای امنی برای رفتن ندارند. در شمال غزه، آسیب پذیرترین افراد - از کودکان بیمار گرفته تا افراد دارای معلولیت - در حال حاضر از گرسنگی و بیماری می‌میرند. ما باید هر کاری که ممکن است برای جلوگیری از یک قحطی کاملاً قابل پیشگیری و ساخت بشر انجام دهیم.»

وضعیت خاورمیانه پس از یکال حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و با کشته شدن ساکنان شهرک‌های مرزی و گروگان گیری بیش از ۲۴۰ گروگان به شدت بدتر شد. رادیکال‌ها این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس خواندند. اسرائیل محاصره کامل غزه را اعلام کرد و حمله به نوار و مناطق خاصی از لبنان و سوریه را آغاز کرد و پس از آن عملیات زمینی را در غزه آغاز کرد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است