Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور رییس‌جمهور در امور علمی آموزشی با بیان اینکه شاهد دو موج جدید در آموزش و پژوهش هستیم، گفت: در حوزه آموزش به واسطه اهمیت پیدا کردن حوزه‌های وابسته به چند رشته علمی (Interdisciplinary & Multidisciplinary) که به‌هم‌پیوستگی شدیدی در رشته‌های مختلف ایجاد کرده؛ شاهد از میان برداشته شدن مرز تشکیلاتی بین دپارتمان‌ها و دانشکده‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در حوزه پژوهش، عرضه پژوهش‌ها در کنفرانس‌های موضوعی را می‌بینیم.

به گزارش ایسنا دکتر فرجی دانا امروز در پنجمین کنفرانس موج‌های میلی‌متری و تراهرتز که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، با اشاره به دو موج جدید در حوزه آموزش و پژوهش، اظهار کرد: در بخش آموزش هرچه جلوتر می‌رویم، کمتر می‌توان گفت یک فرد به کدام دپارتمان تعلق دارد. من وقتی به فعالیت‌های خودم در دانشگاه تهران دقت می‌کردم، با خود می‌گفتم اگر یک بار دیگر توفیق پیدا کنم، این افراز تشکیلاتی در حد دانشکده‌ها را هیچگاه انجام نمی‌دهم، چون گذر زمان و افق‌های جدیدی که در عرصه علم و فناوری باز شد، نشان داد که این افراز تا حد رشته‌های تخصصی که ما گرایش‌ها را به بخش یا دانشکده تبدیل کردیم، افراز درستی نبوده است.

وی افزود: در حال حاضر شاهد هضم این افراز جزئی در حد رشته‌های تخصصی برای پرداختن به مقوله آموزش و پیش‌بردن دانشگاه از لحاظ آموزشی هستیم و این افراز جزئی جای خود را به گروه‌های مجازی (virtual groups) و دانشکده‌های مجازی (virtual faculties) می‌دهد، در حوزه نانو به طور مشخص ما هیچ دپارتمانی ایجاد نکردیم، صرفا یک هویت مجازی ایجاد کردیم که میان همه‌ کسانی که در این حوزه در علوم و مهندسی کار می‌کردند، ارتباط برقرار کردیم و به این ترتیب هزینه تشکیلاتی ایجاد نشد و هم به مفهوم بین رشته‌ای کارکردن نائل شدیم.

وزیر سابق علوم در ادامه صحبت‌های خود ضمن تشکر از برگزارکنندگان این کنفرانس دوسالانه درباره تاثیر ترند ایجاد شده بر پژوهش، گفت: در مقابل این موج در آموزش و پژوهش خیلی تخصصی شدن را شاهدیم و در کنفرانس‌های موضوعی عرضه پژوهش‌ها را شاهد هستیم. کنفرانس‌های کلی جای خود را به کنفرانس‌های تخصصی داده‌اند و در این کنفرانس‌ها به موضوعات به صورت ریز پرداخته می‌شود و راه برای کنارهم جمع شدن افرادی که به صورت خاص روی موضوعی کار کردند، فراهم شده است. شاید این دو روند در آموزش و پژوهش در خلاف جهت هم به نظر بیایند، ولی هر دو به یک موضوع توجه دارند و آن بازدهی بیشتر در ساختار آموزش و پژوهش حاکم است.

فرجی دانا در پایان با بیان اینکه باید به نظام‌های جدید آموزشی و پژوهشی فکر کنیم، افزود: باید با این تفکر و ایجاد تغییر به جوانانی که دارند کار را از ما تحویل می‌گیرند، امید القا کنیم. یکی از وظایف سیستم، امیدوار نگهداشتن افرادی است که در آن سیستم باید منشا تحولات بعدی باشند. بعید است برای اصلاح کشور چشم خود را به افرادی خارج از مرزهای جغرافیایی دوخته باشیم، ایران ما توسط جوانان ایرانی اصلاح می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير رضا فرجی دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیم شکوری با اشاره به ایجاد شرایط آموزشی جدید در کمیته تحت مدیریت خود گفت: در ماه های گذشته تلاش من و همکارانم  در جهت بهبود شرایط آموزشی مربیان شاغل در لیگ های مختلف بوده و طبق آمار توانستیم با کمک اهالی فوتبال آمار قابل توجهی را در راستای برگزاری کلاس ها به ثبت برسانیم.

وی افزود: تلاش ما در چند جهت بود. در وهله اول، امور عادی و جاری را مدیریت کردیم. همچنین به دنبال کنترل مدارک و افزایش توان علمی مربیان بودیم. رونمایی از سامانه آموزش فدراسیون و ایجاد بانک اطلاعاتی از تمامی مربیان در تمام نقاط کشور رونمایی شد که کلیه فرآیند از ثبت نام تا چاپ مدرک به صورت آنلاین و الکترونیک از طریق هیات های فوتبال انجام میشود.از سوی دیگر، به دنبال ایجاد تنوع آموزشی رفتیم و همچنین حضور مربیان جوان را در کلاس ها تسهیل کردیم.

شکوری گفت: ما با برنامه تدوین شده وارد کمیته آموزش فدراسیون فوتبال شدیم و از روز نخست به دنبال ایجاد فضای پیشرفت برای استعدادهای آینده مربیگری در سطح فوتبال، فوتسال و فوتبال پایه برای بانوان و آقایان بودیم و تمرکز خود را بر روی توسعه فوتبال در تمامی نقاط کشور و به خصوص شهرها و شهرستانهای کوچک قرار دادیم که میتوان به برگزاری دوره در شهرستان چرام کهگیلویه و بویراحمد ، زابل در سیستان و بلوچستان، اوز فارس و سقز کردستان اشاره کرد.این شرایط در کنار اعتماد قاطعانه ارکان مدیریتی فدراسیون به ما کمک شایانی کرد تا بخشی از برنامه های خود را پیاده سازی کنیم.

وی با اشاره به افزایش سطح ارتباط کمیته آموزش فدراسیون با بخش های مختلف کنفدراسیون فوتبال آسیا تأکید کرد: در سال های اخیر، کرسی های خوبی توسط فدراسیون در AFC به دست آمد که مرهون زحمات مهدی تاج و همه ارکان فدراسیون بود. ما از این فضا استفاده کردیم تا شرایط آموزشی و علمی بهتری در سطح بین المللی برای کمیته آموزش ایجاد کنیم.

شکوری ادامه داد: در حال حاضر، کلاس های مربیگری کاملا به روز و بر اساس آخرین سرفصل های  جهانی است. در ادامه این برنامه ریزی ها، در تلاشیم از مدرسان خارجی بین المللی بیشتری برای همکاری و برگزاری کلاس های مدرن علمی در ایران استفاده کنیم. بنده و همکارانم در ماه های گذشته چند کلاس بین المللی و اولین بار در بخش بدنسازی و دروازبانی و مربیگری با حضور استادان بین المللی برگزار کردیم که مورد استقبال مربیان و همچنین توجه رسانه ها و کارشناسان قرار گرفت. در آینده ای نزدیک و بر اساس الزامات AFC در خصوص مجوز حرفه ای باشگاه دوره pro license را برای مربیان الیت و با حضور مدرسانی از اروپا برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در حال حاضر کمیته آموزش فدراسیون فوتبال در سطح آسیا جز کشور های برتر بوده و همواره مراجعه کنندگانی از سایر کشورهای آسیایی جهت حضور در دوره های ایران وجود دارد. همچنین خدا را شاکر هستیم که تمامی تیمهای ملی در تمامی رده های آقایان و بانوان از سرمبیان با دانش ایرانی استفاده میکنند.

شکوری در پایان گفت: مجموع این شرایط به من و همکارانم در دپارتمان آموزش انگیزه می دهد تا با انرژی بیشتری برای آینده برنامه ریزی کنیم و به صورت هدفمند پیش برویم.

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی