Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: در حاشیه جلسه علنی چهارشنبه مجلس شورای اسلامی کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در خصوص جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی و انتشار فیلمی از نشست غیرعلنی مجلس در جلسه روز گذشته گفت: در جلسه غیرعلنی سه نکته مورد بررسی قرار گرفت؛ نکته اول اینکه مجلس شورای اسلامی جلسات غیرعلنی برگزار می‌کند و در این جلسات حرف‌هایی زده می‌شود که بین خود نمایندگان است و نباید منتشر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی که این فیلم را تهیه کرده و انتشار داده است کار اشتباهی انجام داده است.

رئیس فراکسیون مستقلان مجلس اظهار داشت: نکته دوم در مورد رسانه‌ها و صدا و سیما بود، صدا و سیما وقتی می‌خواهد پدیده‌ای را در منظر مردم قرار دهد باید موضوع را کاملا کالبد شکافی کند.

وی ادامه داد: پشت درب نگه داشتن نماینده مجلس کار اشتباهی است، زیرا یکی از راهکار‌های نظارتی نمایندگان حضورشان در سازمان هاست. به عنوان مثال من بار‌ها به فرودگاه امام خمینی رفته ام و دیده ام رفتار بدی با مردم پشت گیت انجام می‌شود و همانجا با رئیس فرودگاه صحبت کردم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اظهار داشت: نماینده برای بازرسی گمرک باید سرزده به این سازمان برود، زمانی که کارت نمایندگی نشان داده شد باید درب به روی ایشان باز می‌شد.

وی اظهار داشت: نکته سوم اینکه رفتار نماینده مجلس نیز بسیار زشت بود و جملاتی که ایشان به کار برد بسیار بد بود.

جلالی اظهار داشت: کسی که نماینده مردم را تحقیر کرد و به آن نحو ایشان را از سازمان بیرون کرد رفتار بدی داشت. وقتی موضوعات جامع نشان داده نمی‌شود، اشتباه است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اظهارداشت: اگر پدیده‌ای اتفاق افتاده است باید از زوایای مختلف بررسی شود؛ اول اینکه آیا نماینده مجلس می‌توانست وارد شود یا خیر، دوم آیا ادبیات نماینده مجلس درست بود یا خیر، سوم رفتاری که مراجعه کننده با نماینده داشت درست بود یا خیر، همه این موضوعات باید در کنار هم بررسی شود.

نماینده مردم تهران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه نماینده سروان سعی داشت این موضوع را به عنوان موضوعی قومیتی و مذهبی مطرح کند، گفت: به نظر من بردن این مسائل و موضوعات به سمت مسائل قومیتی و مذهبی غلط است، به دلیل اینکه در داخل مجلس نگاه نمایندگان، نگاه قومیتی نیست.

جلالی گفت: در زمان معارفه آقای هاشمی به عنوان وزارت کشور و تودیع آقای پورمحمدی، بنده و سه نماینده دیگر در ردیف دوم یا سوم نشسته بودیم. یکی از نمایندگان اهل تسنن در ردیف اول نشست. وسط جلسه ایشان را بلند کردند و کسی دیگری جای وی نشست. همه ما نمایندگان در اعتراض جلسه را ترک کردیم و شخص آقای هاشمی وزیر کشور از ما خواهش کرد تا به جلسه برگردیم.

وی ادامه داد: در آن جلسه برای ما مهم این بود که به نماینده مجلس توهین شده است. مذهب و قومیت ایشان مهم نبود.

رئیس فراکسیون مستقلان مجلس خاطرنشان کرد: در جلسه غیرعلنی روز گذشته نیز همه نمایندگان معتقد بودند که به ایشان بی حرمتی شده است. ما نگران جایگاه مجلس و نمایندگان هستیم و صدا و سیما باید مدافع ارکان حاکمیتی کشور باشد. رفتار‌های غلط نمایندگان نیز باید مورد نقد قرار گیرد، اما نقدی منصفانه و درست.

جلالی همچنین در مورد نحوه پوشش پاسخ‌های وزیر اطلاعات در صحن علنی مجلس توسط صداوسیما نیز گفت: دیروز بنده از وزیر اطلاعات سوال کردم این موضوع به گونه‌ای پخش شد که مردم متوجه نشدند سوال چه بوده و وزیر چه پاسخ‌هایی داده است. فقط به گونه‌ای از صدا و سیما جلسه سوال دیروز منتشر شد که انگار کسی سوالی پرسیده و وزیر هم یک پاسخ داده است. هیچ کس نمی‌فهمید که موضوع چه بوده است.

رئیس فراکسیون مستقلان مجلس گفت: ما صدا و سیما را دوست داریم، کما اینکه مجلس هم یک رکن حاکمیتی است، اما همه داریم همدیگر را خراب می‌کنیم. این چه بساطی است که یکی مجلس را تخریب می‌کند، دیگری صدا و سیما و بعدی دولت را. با این روند دیگر چیزی باقی نمی‌ماند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پاسخ به سوال دیگری در خصوص طرح مرکز پژوهش‌ها برای مقابله با تحریم‌ها نیز گفت: هنوز در مورد بنزین تصمیمی گرفته نشده است و در حال بحث و بررسی هستیم. هفته آینده با معاون اول رئیس جمهور جلسه داریم تا طرحمان را برای ایشان بیان کنیم. ایشان نیز از برخی وزرا برای حضور در این جلسه دعوت کرده اند.

نماینده مردم تهران گفت: در خصوص بنزین هنوز روال قبل وجود دارد تا زمانی که ارکان حاکمیتی با اجماع به تصمیمی برسند، زیرا این موضوع بسیار مهم است.

جلالی گفت: در مورد تحریم‌ها نیز بعضی از نظرات مرکز پژوهش‌ها در لایحه بودجه رعایت شده و برخی نظرات رعایت نشده است.

وی اظهارداشت: مرکز پژوهش‌ها در حال انجام فعالیت‌های پژوهشی بر روی دستور مقام معظم رهبری مبنی بر تعیین چشم انداز دوساله بودجه است.

رئیس فراکسیون مستقلان مجلس ادامه داد: مقام معظم رهبری همچنین بر لزوم اصلاح ساختار بودجه‌ای نیز تاکید فرمودند که این بررسی‌ها زمان بر است. با عجله نمی‌توان به تصمیم رسید، زیرا این موضوع پیچیدگی‌های زیادی دارد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه بودجه سال ۹۷ به صورت دو سقفی تنظیم شده است، گفت: در سقف اول هزینه‌های اجتناب ناپذیر ذکر شده و در سقف دوم در صورتی که درآمد‌های جدیدی کسب شود، هزینه‌های مورد نظر محقق خواهد شد.

نماینده مردم تهران گفت: شورای عالی هماهنگی کماکان به بررسی‌های لازم برای تحقق دستورات مقام معظم رهبری ادامه خواهد داد.

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده سراوان جلالی بنزین مرکز پژوهش های مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳ قوت گرفت؟

سمیه گلپور اظهار کرد: در حال حاضر مطالبه ما این است که حداقل هر سه ماه یکبار شورای عالی کار تشکیل جلسه دهد و متناسب با نرخ تورم دستمزد را گام به گام ترمیم کند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: درست است که نتوانستیم متناسب با نرخ تورم دستمزد را در شورای عالی کار تعیین کنیم و نمایندگان کارگری صورتجلسه مزد را امضا نکردند، ولی برای اثبات صداقت خود به جامعه میلیونی کارگری و با توجه به اینکه نرخ تورم ثابت نیست از وزارت کار می‌خواهیم جلسات شورا را حداقل هر سه ماه تشکیل دهد و نسبت به ترمیم حقوق کارگران حداقل بگیر اقدام کند.

گلپور درباره برخی دیدگاه‌ها که گفته می‌شود اگر نمایندگان کارگر جلسه شورا را ترک نمی‌کردند رقم دستمزد بیشتر از ۳۵ درصد بسته می‌شد گفت: شنیده ایم که چنین مطالبی گفته شده است، ولی معتقدم این نوعی فرافکنی است. اتفاقا طبق گفته نمایندگان کارگری، نمایندگان کارفرما وقتی دیدند گروه کارگری به افزایش ۳۵ درصدی رضایت نمی‌دهند و خواستار افزایش بیش از آن بودند اعلام کردند ما از ۳۵ درصد بالاتر نمی‌رویم و گروه کارگری هم که امضا نمی‌کنند، پس کمتر از ۳۵ درصد تصویب شود. آیا این عاقلانه است که در جلسه گفته شود دستمزد را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهیم بعد گروه کارگری جلسه را ترک کنند و بروند؟

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران تصریح کرد:آنچه ما متوجه شدیم چه بسا اگر گروه کارگری جلسه را ترک نمی‌کردند حداقل مزد کمتر از ۳۵ درصد تصویب می‌شد لذا در صورت تمایل و حسن صداقت گروه کارفرمایی و دیگر شرکای اجتماعی ما و گروه کارگری برای تشکیل مجدد جلسه شورای عالی کار و چانه زنی جهت نزدیک شدن مزد به نرخ تورم که بالای ۴۰ درصد است، اعلام آمادگی می‌کنیم.

به گفته گلپور افزایش ۳۵ درصدی حداقل مزد شاید در فصل بهار ۴۰ درصد معیشت خانوار‌های کارگری را پوشش دهد در حالی که جهش تولید که به عنوان شعار امسال انتخاب شده با تکیه بر نیروی کارگر محقق می‌شود.

دیگر خبرها

  • تماس زلنسکی با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای درخواست کمک فوری
  • تاسیس مرکزی جداگانه برای ترجمه قرآن تصویب نشد
  • ۱۰ توصیه رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس برای جهش تولید
  • واکنش شورای نگهبان به ادعای یک نماینده درباره جریمه بی‌حجابی
  • واکنش شورای نگهبان به ادعای یک نماینده درباره جریمه بی حجابی
  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • نماینده اصفهان: فرونشست به مرحله خطرناکی رسیده/ اگر چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • وزرایی که در سال ۱۴۰۲ از مجلس کارت زرد گرفتند
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳ قوت گرفت؟