Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود مخالفت سازمان‌های حقوق بشری، سنا و پارلمان افغانستان والی غزنی خبر داد که طرح ایجاد ارتش محلی در غزنی بزودی کلید می‌خورد. ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۶ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، «وحیدالله کلیمزی» والی غزنی اعلام کرد که برای تامین امنیت این ولایت و نیز بازپس گیری مناطق تحت کنترل طالبان قرار است طرح ایجاد ارتش محلی در غزنی کلید زده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره چگونگی ایجاد این ارتش محلی به «رادیو آزادی» گفت: تمام امکانات و امتیازات ارتش محلی با ارتش ملی برابر است و تنها تفاوت آن‌ها حضور مردم محلی در این ارتش است.

طرح ایجاد ارتش محلی در غزنی در حالی مطرح شده است که این ولایت چندی پیش مورد حملات گسترده طالبان قرار گرفت و مرکز این ولایت نیز تا آستانه سقوط پیش رفت.

از سوی دیگر نیز شماری از شهرستان‌ها و مناطق در این ولایت تحت کنترل و یا درگیری طالبان قرار دارند.

آغاز روند تشکیل نیروهای جدید محلی وابسته به ارتش در شرق افغانستانتشکیل نیروهای جدید محلی وابسته به ارتش در شمال افغانستانگسترش شبه نظامی‌گری؛ پیامد تشکیل نیروی محلی وابسته به ارتش در افغانستاناعزام نیروهای محلی وابسته به ارتش افغانستان در سایه انتقادهای بسیار

گفتنی است که سال گذشته واشنگتن طرحی را برای ایجاد ارتش 20 هزار نفری محلی وابسته به ارتش مرکزی این کشور ارائه داد اما این طرح مورد انتقاد نمایندگان پارلمان و سنای افغانستان قرار گرفت.

آنها تاکید کردند که به جای ایجاد ارتش محلی باید هزینه آن صرف تجهیز و تقویت ارتش ملی شود.

پیش از این نیز دیدبان حقوق بشر از دولت افغانستان خواسته بود تا با طرح تشکیل نیروهای محلی بیشتر در افغانستان از سوی آمریکا مخالفت کند.

کارشناسان بر این باورند که تشکیل نیروهای محلی بیشتر حاکمیت دولت مرکزی را در ولایت‌ها تضعیف کرده و زمینه درگیری‌های داخلی در این کشور را افزایش خواهد داد.

انتهای پیام/.

ما را در فیسبوک، توییتر و تلگرام دنبال کنید.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ایجاد آزمایشگاه‌های سلامت در مناطق صعب‌العبور کشور امسال اجرایی می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کاظم وطن خواه اظهار کرد: خدمات آزمایشگاهی در حوزه سلامت کمتر دیده می‌شود، هرچند حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تشخیص‌های حوزه سلامت منتج از آزمایش‌هاست که نشان دهنده جایگاه و اهمیت آزمایشگاه است.

وی یادآور شد: بالغ بر ۸ هزار آزمایشگاه در سطوح مختلف در کشور داریم که باید دسترسی به موقع و خدمات منصفانه و با کیفیتی را برای مردم فراهم کنند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت اظهار کرد: در این زمینه برنامه ایجاد شبکه آزمایشگاهی را از سال گذشته دنبال کرده ایم، به این منظور که در اقصی نقاط کشور حتی مکان‌های صعب العبور آزمایشگاه‌های نمونه حضور داشته باشند و نمونه‌های آزمایشگاهی به سطوح بالاتر تخصصی ارجاع داده شوند.

وطن خواه افزود: به عبارت دیگر در این طرح هیچ فردی به خاطر یک کیت تخصصی لازم نیست از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ‌تر و مراکز استان‌ها سفر کند. خدمات باید در دسترس مردم باشد و در قالب این طرح نمونه گیری از آنها انجام می‌شود و پس از ارجاع آزمایش، نتایج نیز به موقع در دسترس آنها قرار می‌گیرد.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان این که این طرح از سال گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی منتخب شروع شده و نتایج خوبی به همراه داشته است، اظهار کرد: امسال بقیه دانشگاه‌ها نیز به این برنامه پیوسته و طرح به صورت سراسری اجرا می‌شود.

وطن خواه تصریح کرد: به جز ایجاد دسترسی برای مردم، این طرح با توجه به تحریم‌ها و محدودیت منابع ارزی در تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، موجب بازآرایی و بهره برداری بهینه از منابع نیز خواهد شد و از موازی کاری‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح ایجاد آزمایشگاه‌های سلامت در مناطق صعب‌العبور کشور امسال اجرایی می‌شود
  • هشدار هواشناسی افغانستان برای وقوع سیلاب در ۲۹ ولایت
  • جشنواره بازی های بومی محلی در مدارس پارس‌آباد
  • دوازدهمین دور جشنواره ملی گل ارغوان در پروان
  • جان‌باختگان سیل در افغانستان به بیش از ۷۰ نفر رسید
  • معاون نخست وزیر طالبان: سد «کجکی» پر از آب شده است
  • توزیع بیش از ۶۸ هزار تذکره در کنر
  • نقض حریم هوایی افغانستان در پروان
  • دشمنان ایران نمی‌توانند در برابر نیروهای مسلح قد علم کنند
  • وقوع حادثه ترافیکی در قندوز