Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان جنوبی-طباطبایی گفت :طرح سهمیه بندی را می توان در مناطقی که با کمبود مخازن آب روبرو هستند در دستور کار قرار داد و برای تامین اعتبار چاه‌های منابع آبی شهرستان بشرویه نیز در بودجه کشوری مبالغی را در نظر گرفته ایم.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بشرویه، علیرضا طباطبایی مدیر کل دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور شامگاه سه شنبه در نشست برنامه ریزی پروژه های آب و فاضلاب شهری شهرستان بشرویه  که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد با اشاره به اینکه مسئله تامین آب برای استان خراسان‌جنوبی و به‌خصوص شهرستان طبس و بشرویه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است خاطرنشان کرد :وزارت نیرو به کمک سایر وزارتخانه ها با همفکری و همکاری اقدامات خوبی برای مدیریت بهینه مصرف آب در کشور انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تصریح کرد: سرانه مصرف آب در کشور حدود۲۵۰ متر مکعب است که باید این میزان را کاهش دهیم.

طباطبایی با اشاره به طرح سهمیه‌بندی آب شرب هم بیان کرد :طرح سهمیه بندی را می توان در مناطقی که با کمبود مخازن آب روبرو هستند در دستور کار قرار داد و برای تامین چاه‌های منابع آبی شهرستان بشرویه نیز در بودجه کشوری مبالغی را در نظر گرفته ایم.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه به میزان افت و کاهش ذخیره منابع آبی اشاره کرد و گفت: این میزان افت به صورت سالیانه مورد بررسی قرار میگیرد و منابع مصارف آب روستایی در منطقه خراسان جنوبی تقریبا بالاست که باید مدیریت بهتری انجام شود.

طباطبایی با اشاره به کاهش اعتبارات آبفای روستایی هم گفت :یکی از دغدغه هایی که وجود دارد کاهش اعتبارات در حوزه آبفای روستایی است که امیدواریم با همت نمایندگان این مورد بررسی گردد.

 وی به مشکلات آب و فاضلاب روستاهای بشرویه هم اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه مشکلات فاضلاب روستاهای بشرویه به صورت ملی بررسی می شود باید برای تامین منابع مالی آن نیز در سطح کشور پیگیرشد.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با طرح پیشنهاداتی برای رفع مشکلات آبی تصریح کرد: ایجاد سبد مالی برای حل مشکلات تامین آب و آبرسانی یکی از روش هاست که نیازمند پیگیری است  در بخش دیگر نیز لازم است از محل اعتبارات استانی نیز دنبال گردد و همچنین بخشی دیگر آن در فهرست آبها مبالغی اضافه شود تا در حوزه صرفه جویی اقدامات مناسب‌تری صورت گیرد.

طباطبایی  با قدردانی از تلاشهای نماینده حوزه انتخابیه هم گفت: نماینده حوزه انتخابیه از اعتبارات بخش آب در حوزه انتخابیه خود دفاعیات بسیار خوبی داشته که ثمرات آن در آینده مشخص خواهد شد.

 وی با تأکید بر فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب بیان کرد: علی رغم اینکه در شهرستان بشرویه با توجه به فرهنگ بسیار خوب و ارزشمندی پرهیز از اسراف سرانه مصرف کاهش داده شده ولی همچنان نیاز است تا این مسئله تبلیغ و تشویق کردند که با نصب تجهیزات کاهش مصرف می توان به این مورد کمک کرد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آب شرب بشرویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟

 به گزارش تابناک، تسنیم نوشت:  اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

دیگر خبرها

  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب