Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-24@23:50:53 GMT

سودآوری برای بیمه مرکزی معنایی ندارد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۳۷۳۸

سودآوری برای بیمه مرکزی معنایی ندارد

غلامرضا سلیمانی با بیان اینکه سود حاصل از عملیات بیمه‌گری باید به شرکتهای بیمه برگردد، گفت: سود کوتاه‌مدت، تولید ثروت نمی‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، غلامرضا سلیمانی در دومین گردهمایی سراسری هیات رئیسه شوراهای هماهنگی استان‌ها گفت: نهاد ناظر هیچگاه دنبال سودآوری نیست و سودآوری برای بیمه مرکزی معنایی ندارد، بلکه سود حاصل از عملیات بیمه‌گری باید به شرکتهای بیمه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل بیمه مرکزی، افزود: ماموریت بیمه مرکزی را در راستای تولید ثروت برای اقتصاد کشور و صنعت بیمه است و افزایش سود در کوتاه مدت رضایت سرمایه گذاران را به همراه خواهد داشت؛ اما تولید ثروت پایدار می تواند به صنعت بیمه برای ایفای مسئولیت های اجتماعی خود کمک کند.

وی، نقش سندیکای بیمه گران ایران را در ایجاد هماهنگی صنعت بیمه و تنظیم روابط بین شرکت های بیمه ای، پررنگ و مهم ارزیابی و تصریح  کرد: اراده بیمه مرکزی بر این اصل استوار است که سندیکای بیمه گران را تقویت کرده و سهم بیشتری از ماموریت های کلان صنعت بیمه را به این نهاد ارزشمند واگذار کند.

سلیمانی، ابعاد گوناگون پدیده نرخ شکنی در صنعت بیمه پرداخت و از مدیران صنعت بیمه خواست با پرهیز از نرخ شکنی و ارائه نرخ های غیرفنی به این صنعت آسیب وارد نکنند.

رییس کل بیمه مرکزی از رسانه‌ها درخواست کرد تا فقط به انعکاس دیدگاه های مدیران صنعت بیمه اکتفا نکنند و با ابزارهای گوناگون رسانه ای در همگانی سازی صنعت بیمه مشارکت کنند.

وی از استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان به عنوان بازوان قدرتمند صنعت بیمه نام برد و افزود: بهره گیری از روش های نوین و تکنولوژی روز دنیا می تواند خسارات را به شکل ملموسی کاهش دهد و شرکت های بیمه باید بیش از پیش به این مقوله توجه کنند.

سلیمانی با اشاره به اهمیت رتبه بندی شرکت های بیمه، خاطرنشان کرد: بیمه گذاران حق دارند از وضعیت شرکت های بیمه اطلاع داشته باشند و با آگاهی از شرایط ریسک پذیری آنها بیمه نامه مورد نیاز خود را تهیه کنند.

وی شورای هماهنگی استان ها را حلقه اتصال شعبات و نمایندگی های بیمه ای سراسر کشور با نهاد ناظر دانست و افزود: برای رشد صنعت بیمه باید فعال تر از گذشته به حرکت خود ادامه دهد، ضمن اینکه این شورا زمینه ساز کاهش وابستگی فعالان صنعت بیمه در استان ها به دفاتر مرکزی شرکت های بیمه است و خوشبختانه گزارش عملکرد اعضای کارگروه های شورا نشان می دهد فعالان صنعت بیمه در اقصا نقاط کشور به مسائل و مشکلات این صنعت اشراف کافی دارند.

وی اظهار داشت: بار اصلی صنعت بیمه بر دوش شعبات و نمایندگی هاست و همین اهمیت شبکه فروش را نشان می دهد

سیدمحمد علیپور، خواستار جدی گرفتن بحث بیمه درمان در صنعت بیمه شد.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران تاکید کرد: باید نیروی انتظامی با مدیریت صحیح معابر و ایجاد انظباط ترافیکی از حجم خسارت های رشته بیمه شخص ثالث کم کند.

علیپور یکی از راه های افزایش ضریب نفوذ صنعت بیمه را اعتمادسازی عنوان کرد تا از این طریق بتوان رشته های جدید بخصوص بیمه های عمر را نیز گسترش داد.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران تاکید کرد: حتی اگر یک شرکت کوچک در صنعت بیمه ضربه بخورد، به تمامی پیکره صنعت بیمه ضربه وارد خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد با رونق اقتصادی در کشور شاهد رشد و توسعه صنعت بیمه در کشور باشیم.

علیپور هدف از برگزاری جلسات هماهنگی استانی را ارتباط دو سویه دست اندرکاران صنعت بیمه با مسئولان داسنت و گفت: یکی از ویژگی های این نشست حضور نمایندگان صنعت بیمه از اقصی نقاط کشور است.

وی خاطر نشان کرد: امروز شوراهای هماهنگی صنعت بیمه در استان ها که با پیگیری های استانداران و نمایندگان مجلس شکل گرفته اند و جلسات مستمری برای آسیب شناسی مشکلات و رفع آنها در سطح استانها دارند.

علیپور تاکید کرد: برای نمونه شوراهای هماهنگی در استان کرمانشاه پس از وقوع زلزله در این استان هماهنگی های خوبی برای جبران خسارت ها داشتند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمه شخص ثالث تکنولوژی تولید ثروت رئیس کل بیمه مرکزی نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!

تین نیوز

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران بیان کرد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی با نمایندگان مجلس بیان کرد: متاسفانه خودآزاری اقتصادی داریم، بانک مرکزی در حال حاضر هم پدر تولید و هم تولیدکننده و صنعت را درآورده است، یک بلاتکلیفی عجیبی را در ساختار اقتصادی کشور داریم که عمدترین دلیل آن اقدامات بانک مرکزی است که از برج ۷ هیچ نوع تخصیص ارزی را اعمال نمی کند.

یاریجانیان افزود: بانک مرکزی فعالان اقتصادی را بلاتکلیف گذاشته است حداقل اعلام کند که هیچ تخصیص ارزی به ما تعلق نمی گیرد. با ارز آزاد هم نمی توانیم کار کنیم، چون اگر با ارز آزاد کالا وارد کنیم قاچاقچی محسوب می شویم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: طبق نظرسنجی از ۲۸۰۰ فعال اقتصادی انجام شده است، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و بانک مرکزی سه نهادی هستند که در رتبه نخست ایجاد اختلال در فعالیت های اقتصادی معرفی شده اند. این ها را ما در کنار اقتصادمان داریم یا سوار بر اقتصادمان؟

یاریجانیان گفت: امروز استخوان های بخش خصوصی در حال خردن شدن است، پرسنلی داریم که از برج ۷ خطوط تولیدی شان معطل است، این همه کالا در گمرکات رسوب کرده و انباشت کانتینر داریم.

وی با تاکید بر این که در هیچ جای دنیا حتی کشورهای ذره بینی نرخ ارز ۲۰ سال است که تکان نخورده است. با این وضعیت ارزی صنعت چگونه باید رشد کند، گفت: بخش خصوصی را چرخ اقتصاد کشور نمی بینند، اگر می دیدند بانک مرکزی امروز پاسخگو بود. ما نمی دانیم بانک مرکزی ارباب ما است، حقوق ما را می دهد؟ ما باید از چه کسی تبعیت کنیم، بالاسر ما قاعدتا وزارت صمت است، بانک مرکزی کجای کار است؟ امیدواریم مجلس ورود کند و این موضوع را حل و فصل کند.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در پایان خطاب به نمایندگان مجلس گفت: هیچ تاب و توانی برای صنعت باقی نمی مانده است، یک جایی به داد بخش خصوصی برسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت! + فیلم
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • (ویدئو) با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!/فیلم
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور