Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-27@02:43:33 GMT

تاثیر سیستم ایمنی بر سندرم خستگی مزمن

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۳۷۵۹

تاثیر سیستم ایمنی بر سندرم خستگی مزمن

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، سندرم خستگی مزمن که باعث می‌شود فرد دچار احساس خستگی مفرط شود می‌تواند از سیستم ایمنی بیش فعال ناشی شود.

پزشکان انگلیسی اظهار داشتند: واکنش ایمنی مفرط عامل خستگی‌های طولانی مدت به حساب می‌آید و می‌تواند توضیح دهنده چگونگی شروع فرآیند این بیماری باشد.

به گفته متخصصان انگلیسی، این مطالعه اولین تحقیقی است که به بررسی نقش سیستم ایمنی در ابتلا به سندرم خستگی مزمن پرداخته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در بیشتر مبتلایان به این سندرم مشاهده می‌شود که این بیماران در مراحل اولیه شروع این عارضه به نوعی عفونت از جمله سرماخوردگی و دیگر عفونت‌های ویروسی مبتلا بوده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۲۵۰ هزار نفر از مردم انگلیس و ۱۷ میلیون نفر از مردم سراسر جهان به عارضه سندرم خستگی مزمن مبتلا هستند. همچنین طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا تقریبا ۸۳۶ هزار تا ۲.۵ میلیون نفر از مردم این کشور به این سندرم دچار هستند.

متخصصان به منظور مشخص شدن این رابطه بررسی‌هایی را روی روش درمانی عفونت مزمن هپاتیت C موسوم به "اینترفرون آلفا" انجام دادند زیرا این شیوه درمان می‌تواند موجب خستگی مزمن در برخی از بیماران شود. همچنین روش درمان با اینترفرون آلفا همچون عفونت‌های شدید بر سیستم ایمنی تاثیر می‌گذارد.

متخصصان به ارزیابی فعالیت سیستم ایمنی و خستگی در ۵۵ بیماری که درمان هپاتیت C را دریافت کردند، پرداختند. همچنین این بیماران قبل و بعد از فرآیند درمان و در مدت زمان انجام آن تحت کنترل قرار گرفتند. از میان این افراد ۱۸ بیمار یعنی حدود یک سوم از آنان به عارضه خستگی ممتد دچار شدند که احساس خستگی در آنان شش ماه بعد از درمان نیز ادامه داشته است.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، همچنین مشاهده شد در بیمارانی که خستگی ممتد را تجربه کرده‌اند واکنش سیستم ایمنی بیشتر بوده‌ است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیماری پارکینسون یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است، و در حالی که گزینه‌های درمانی در دسترس هستند، اما با گذشت زمان تاثیرشان کمتر شده است.

به گفته کارشناسان، این مطالعه می‌تواند راه را برای تحقیقات بیشتر در مورد نقش میکروبیوم روده در شرایط تخریب کننده عصبی هموار کند.

یک کارآزمایی بالینی کوچک که در بیمارستان دانشگاه گنت، بلژیک انجام شد نشان داد که افراد مبتلا به بیماری پارکینسون که یک دوز پیوند مدفوع را از یک اهداکننده سالم دریافت کرده بودند، در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کرده بودند، علائم شأن بهبود یافته بود.

نتایج منتشر شده نشان می‌دهد که امتیاز حرکتی افرادی که پیوند اهداکننده دریافت کرده‌اند پس از ۱۲ ماه ۵.۸ امتیاز بهبود یافت، در مقایسه با بهبود ۲.۷ امتیازی در افرادی که پیوند دارونما دریافت کرده بودند.

علائم گوارشی خفیف یک عارضه جانبی منفی رایج در زمان پیوند بود و بیشتر در افرادی که پیوند اهداکننده را دریافت کردند مشاهده شد. دریافت کنندگان پیوند اهداکننده نیز احتمال بیشتری داشت که پس از ۱۲ ماه خستگی شأن تشدید شود.

برای این مطالعه، در مجموع ۲۲ شرکت کننده مبتلا به بیماری پارکینسون در مراحل اولیه، پیوند را از اهداکنندگان سالم دریافت کردند و ۲۴ نفر دارونما دریافت کردند.

پیوند مدفوع برای هر دو گروه درمان شده و گروه دارونما از طریق لوله‌ای که در ژژنوم، بخشی از روده کوچک، قرار داده شده بود، انجام شد.

محققان شرکت کنندگان را در ۳، ۶ و ۱۲ ماه پس از پیوند پیگیری کردند. آنها داده‌هایی را در مورد علائم گوارشی، علائم غیرحرکتی، افسردگی و اضطراب، خواب و خستگی و شناخت جمع آوری کردند.

در حالی که افرادی که از اهداکنندگان سالم پیوند مدفوع دریافت کرده بودند، بهبودی در علائم حرکتی خود داشتند، به نظر می‌رسید خستگی بیشتری را تجربه کردند.

«پاتریک سانتنز»، محقق ارشد و استاد عصب شناسی در بیمارستان دانشگاه گنت، گفت: «دلیل این تأثیر منفی نامشخص است. ما توضیح خوبی برای این پدیده نداریم، اما گمان می‌کنیم که مکانیسم‌های التهابی ممکن است دخیل باشند. خستگی در اختلالات التهابی روده شایع است.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کد خبر 6086931

دیگر خبرها

  • پرسپولیس با خستگی راه مقابل آلومینیوم!
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • خستگی و سرعت غیر مجاز دو عامل تصادفات پایتخت
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علل عمده آن | آیا خطرناک است؟
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون
  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد