Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نظرسنجی امروز (چهارشنبه) موسسه گالوپ و روزنامه یومیوری مشخص شده که میزان احساس رضایت مردم این کشور در سال جاری میلادی درباره روابط توکیو با آمریکا به شکل چشمگیری بدتر شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این نظرسنجی در حالی منتشر شده که گفته می‌شود علت اصلی نارضایتی مردم ژاپن از روابط با آمریکا بابت سیاست‌های خصمانه تجاری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی سالانه نشان می‌دهد که تعداد قابل توجهی از مردم ژاپن روابط تجاری میان کشور خود و آمریکا را خوب نمی‌دانند و این میزان رضایت از ۲۰۰۰ بسیار کم است.

ترامپ از سال ۲۰۱۶ که رئیس جمهوری آمریکا شده درباره مازاد تجاری ۶۹ میلیارد دلاری ژاپن با آمریکا شکایت کرده که بخش اعظم این شکایت بابت بخش خودروسازی است. واشنگتن و توکیو اوایل سال آتی میلادی مذاکرات جدید تجاری برگزار می‌کنند.

این نظرسنجی که در بازه زمانی ۲۶ نوامبر تا سوم دسامبر سال جاری میلادی برگزار شد،‌ نشان می دهد که ۳۹ درصد از مردم ژاپن فکر می‌کنند روابط بین آمریکا و ژاپن خوب است درحالیکه در نظرسنجی سال گذشته میلادی این میزان ۵۶ درصد بود.

این بالاترین میزان نارضایتی از سال ۲۰۰۰ است. همچنین ۳۹ درصد دیگر نیز گفتند که روابط بین دو کشور بد است درحالیکه در نظرسنجی سال گذشته میلادی این میزان تنها ۲۳ درصد بود.

در این نظرسنجی همچنین مشخص شد که ۳۰ درصد از ژاپنی ها می‌گویند به آمریکا اعتماد دارند درحالیکه در نظرسنجی سال گذشته میلادی این میزان ۳۹ درصد بود اما در همین نظرسنجی،‌۷۰ درصد آمریکایی‌ها گفتند که به ژاپن اعتماد دارند. همچنین ۵۰ درصد از آمریکایی‌های شرکت کننده در این نظرسنجی گفتند که روابط با ژاپن خوب و ۱۱ درصد گفتند که بد است.

۷۵ درصد از ژاپنی‌های شرکت کننده در این نظرسنجی گفتند که درخواست ترامپ از توکیو برای کاهش مازاد تجاری با آمریکا غیرقابل قبول است. ۶۵ درصد هم گفتند که ائتلاف امنیتی میان دو کشور ار برای امنیت منطقه آسیا-پاسیفیک مفید می دانند درحالیکه این میزان برای آمریکایی های شرکت کننده در این نظرسنجی ۷۰ درصد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روابط ژاپن آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها

بر اساس نظرسنجی موسسه آکسیوس، قریب به دو سوم آمریکایی‌ها باور دارند که مهاجرت غیرقانونی یک بحران جدی است.

به گزارش ایسنا، بر اساس این نظرسنجی جدید موسسه آکسیوس مشخص شد که ۳۲ درصد از شرکت کنندگان جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و تیم او را مقصر و مسئول این وضعیت می‌دانند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک،همچنین ۲۱ درصد از آمریکایی‌ها جرایم رو به رشد، مواد مخدر و خشونت را نگرانی اصلی خود می‌دانند تا بحران مهاجرتی را.

«مارک پن»، رئیس مرکز نظرسنجی هریس به آکسیوس گفت که نتایج این نظرسنجی باید به عنوان هشداری برای بایدن باشد و افزود: «فکر می‌کنم که آنها پیامی برای سیاستمداران ما هستند مبنی بر اینکه اوضاع را تحت کنترل خودتان بگیرید.»

قریب به ۷.۳ میلیون مهاجر از آغاز به کار ریاست جمهوری بایدن در ۲۰۲۱ از مرز جنوبی ایالات متحده به صورت غیرقانونی وارد این کشور شدند و تعداد آنها همچنان در حال افزایش است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • یورو رکورد زد
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند