Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

بیستمین همایش بین‌المللی صنایع دریایی و دریانوردی امروز به کار خود پایان داد.

به گزارش تین نیوز ، حسین فاضل رییس انجمن مهندسی دریایی در مراسم اختتامیه بیستمین همایش بین‌المللی صنایع دریایی و دریانوردی متن قطعنامه را به شرح زیر قرائت کرد:

بسمه‌تعالی

قطعنامه بیستمین همایش صنایع دریایی

آذرماه 1397 جزیره کیش

 ۱ - به‌منظور تحقق اهداف توسعه پایدار دریایی و هم‌افزایی، همدلی و همراهی همه کشور با آن، پیشنهاد می‌شود سیاست‌های کلی نظام در دریاها تدوین شود و اسناد توسعه‌ای حوزه‌های مختلف دریایی، همگرا و عملیاتی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ -صنایع ساخت شناور و سازه‌های دریایی، صنایع فراساحلی، کشتیرانی و بنادر به‌عنوان یک بخش استراتژیک، اولین هدف تحریمی دشمن قرار گرفته است و سازوکارهای موجود برای حمایت از آن کافی نیست. بنابراین، ضروری است این بخش استراتژیک با ایجاد یک سازوکار خاص و کارآمد از حمایت همه‌جانبه و ویژه ارکان کشور به‌منظور ایجاد وحدت نظر برخوردار باشد تا بتواند نقش بایسته خود را در صنعت، اقتصاد، اشتغال و خدمات ایفاء نموده و با فشارهای خارجی مقابله موثر نماید.

۳ - ارتقاء سهم صنایع دریایی در اقتصاد کشور مورد تاکید است. در این راستا جهت توسعه اقتصاد دریا ضروری است تا قانون توسعه و حمایت از صنایع دریایی و قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور، به‌صورت کامل و یکپارچه اجرا گردد. همچنین طراحی سازوکارهای تحریک تقاضا و نیز حرکت موثر  شورای عالی صنایع دریایی و صندوق توسعه صنایع دریایی در مسیر مأموریت‌های قانونی و تحقق اهداف پیش بینی شده برای آن‌ها، مورد تاکید است.

۴ - با توجه به مسئولیت اجتماعی موسسات رده‌بندی داخلی در تحقیقات علمی و توسعه کیفی استانداردهای دریایی، اداره و مدیریت این موسسات با استفاده از سیستم‌های جمعی و تضمین کننده اجرای صحیح قوانین، شفافیت مالی و ارتقاء سطح کیفیت و ایمنی مورد تاکید است. در این راستا رفع ابهامات اساسنامه‌ای و برگزاری انتخابات موسسه رده‌بندی ایرانیان که تاخیر چندساله دارد مورد درخواست است.

۵- در زمینه‌های علمی در حوزه صنایع دریایی به کمک اساتید، محققین و دانشجویان دانشگاه‌ها، رتبه‌های بسیار خوب بین‌المللی از نظر تعداد مقالات منتشره در حوزه "مهندسی دریایی" حاصل شده است. بدین‌وسیله بر مشارکت همه دانشگاهیان دریایی در زمینه توسعه کیفیت مقاله و افزایش میزان ارجاعات به مقالات ایرانی تاکید می‌شود.

۶- از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور تقاضا می‌شود تا با توجه به ادغام ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی، سازوکار جدید حمایت از فناوری‌های دریایی را با مشارکت دانشگاه‌ها و انجمن مهندسی دریایی ایران و سایر انجمن‌های مرتبط ایجاد نماید. مشارکت همه دانشگاهیان دریایی در زمینه توسعه تکنولوژی در قالب توسعه محصول از طریق استارت آپ ها و شرکت‌های دانش‌بنیان درخواست می‌گردد.

۷- برنامه‌ریزی برای مدیریت تعمیرات و نگهداری تخصصی از زیرساخت‌ها و دارایی‌های دریایی کشور، حفاظت از محیط‌زیست دریایی، توسعه بیمه‌های تخصصی دریایی و استفاده از سیستمهای نوین جلوگیری از خوردگی مورد تاکید است.

۸ - ضروری است سازمان بنادر و دریانوردی، نسبت انجام وظایف حاکمیتی و توسعه‌ای خود اهتمام ورزد و از تصدی‌گری و مداخله در امور بخش غیردولتی پرهیز نماید.

۹- توسعه انسانی مهم‌ترین فاکتور توسعه در هر بخش است لذا تاکید می‌شود که همه ارکان کشور باید در حفظ سرمایه‌های انسانی و اجتماعی بخش دریایی میهن عزیزمان تلاش نمایند و  ظرفیت‌های دانشجویان دریایی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

۱۰ - ضروری است دارایی‌های معنوی و مادی انجمن مهندسی دریایی ایران در اختیار هیات مدیره منتخب قرار گیرد تا تشتت به وجود آمده در جامعه دریایی ایران خاتمه یابد. در این راستا تلاش سازمان بنادر و دریانوردی برای مصادره به مطلوب نمایشگاه بین‌المللی صنایع دریایی ایران که مالکیت آن متعلق به انجمن مهندسی دریایی ایران است، مورد اعتراض جدی است. زمان و محل برگزاری نمایشگاه سال آتی روسا توسط انجمن مهندسی دریایی ایران و بر اساس منافع اعضای انجمن تعیین خواهد شد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: همایش دریایی نمایشگاه صنایع دریایی حسین فاضل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مصطفی حاجی رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به خدمات‌رسانی به خدمه و ملوانان شناورها و کشتی‌ها در خلیج‌ فارس در نوار ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نوار ساحلی این استان 6 مرکز جستجو و نجات دریایی راه‌اندازی کرده که به‌صورت شبانه‌روزی امدادرسانی می‌کند.

وی با اشاره به فعال بودن مرکز جستجو و نجات دریایی در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم گفت: 7 شناور ناجی با تجهیزات پیشرفته و مدرن به همراه نیروهای امدادگر مجرب در مراکز جستجو و نجات دریایی فعالیت می‌کنند.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از امدادرسانی به 42 فروند شناور در خلیج‌فارس در سال 1402 خبر داد و بیان کرد: در این عملیات‌ها 172 نفر از خطر غرق‌شدگی در خلیج‌فارس نجات یافتند.

حاجی‌رضایی فوت 2 نفر در حوادث یادشده را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در سال گذشته با حضور به موقع شناور امدادی ناجی ضمن امدادرسانی به شناورها به 70 نیاز پزشکی خدمه شناورها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

وی از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: پیرو اعلام اضطرار شناور یاد شده به مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی بوشهر مبنی بر مصدومیت خدمه شناور ویژه حمل کالاهای عمومی پس از هماهنگی لازم شناور ناجی 23 به موقعیت اعزام شد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه خدمه مصدوم به آمبولانس مستقر در اسکله تحویل شده گفت: در دومین عملیات نیز پس از تماس تلفنی شناور سفیر لیان با سامانه 1550 مبنی بر بیماری یک نفر از خدمه، شناور ناجی 9 به موقعیت اعلامی اعزام و فرد مصدوم در اسکله مروارید خارگ تحویل آمبولانس شد.

وی از دریانوردان خواست به محض مواجهه با شرایط اضطرار در خلیج فارس در اسرع وقت با سامانه تلفنی 1550 تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • آغاز به کار بیستمین نمایشگاه کشاورزی در شیراز
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور