Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سنای افغانستان اعلام کرد که توافق صلح با طالبان پس از تائید پارلمان افغانستان احتمالا در لویه جرگه این کشور نیز مورد بررسی قرار خوهد گرفت. ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، «فضل هادی مسلمیار» رئیس سنای افغانستان اظهار داشت که تشکیل لویه جرگه برای بررسی توافقنامه صلح با طالبان در دستور کار کمیته عالی مشورتی صلح قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته مشورتی عالی صلح افغانستان دارای 33 عضو است که 17 نفر از آنها را رهبران سیاسی و جهادی تشکیل می‌دهند و مابقی نیز از مقامات دولت و اعضای سنا و پارلمان این کشور هستند.

گزارش تسنیم|آخرین جزئیات از اعضای کمیته مشورتی صلح و نحوه گفت‌وگو با طالبان + اسامیچرایی سفر «حکمتیار» به ازبکستان همزمان با روند گفت‌وگوهای صلح با طالبان

رئیس سنای افغانستان نیز از اعضای ارشد کمیته عالی مشورتی صلح این کشور است.

مسلمیار خاطرنشان کرد، این کمیته نخست به آغاز گفت‌وگوهای صلح بین طالبان و دولت افغانستان تاکید می‌کند.

وی افزود: مرحله بعدی نیز امضای توافقنامه صلح با طالبان است که این توافقنامه برای تائید به پارلمان افغانستان ارائه خواهد شد.

رئیس سنای افغانستان اظهار داشت:  بررسی توافقنامه صلح با طالبان در لویه جرگه سنتی و مراجعه به ارای مردم نیز در دستور کار کمیته عالی مشورتی صلح این کشور قرار دارد.

وی افزود: این کمیته همچنین نظریات سایر طرف‌های دخیل در روند صلح از جمله آمریکا، پاکستان و طالبان را جمع بندی خواهد کرد.

روز گذشته کمیته عالی مشورتی صلح به رهبری رئیس جمهور افغانستان نخستین نشست خود را برگزار کرد که بسیاری از رهبران سیاسی از حضور در این نشست خودداری کردند.

رئیس سنای افغانستان اظهار داشت: شماری از چهره‌های جهادی و رهبران سیاسی در این نشست حضور نداشتند اما غیبت آنها به معنای مخالفت با این کمیته نیست.

مسلمیار تصریح کرد که آیت الله «آصف محسنی» و «صبغت‌الله مجددی» و تعدادی از سران احزاب نمایندگان شان را به این نشست فرستاده بودند.

وی افزود: طالبان برای مذاکره با احزاب سیاسی تمایل نشان داده است اما مذاکره با این گروه باید تنها از مجرای دولت افغانستان صورت گیرد زیرا تلاش‌های جداگانه برای مذاکره به معنی تجزیه این کشور است.

این در حالی است که اخیر تلاش‌ها در روند صلح افغانستان به صورت بی سابقه افزایش یافته است. از دو روز پیش نشست چهارجانبه بین طالبان، آمریکا، عربستان، امارات و پاکستان در ابوظبی در حال برگزاری است.

انتهای پیام/.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه

معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان در مراسم آغاز پروژه ساخت جاده هرات-غور اظهار داشت ساخت بزرگراه‌ها نقش مهمی در توسعه تجارت و ترانزیت افغانستان با کشورهای منطقه‌ دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر حکومت طالبان در مراسمی با حضور والی هرات، والی غور، فرمانده سپاه 207 الفاروق و مسئولین حکومتی و نظامی غور و هرات پروژه ساخت جاده هرات-غور را افتتاح کرد.

ملا برادر در این مراسم گفت: بخش حمل و نقل نقش مهمی در رشد اقتصادی افغانستان دارد و با توجه به این اهمیت، امارت اسلامی این بخش را در اولویت‌های خود قرار داده است که نشست‌های پی‌درپی با کشورهای همسایه و منطقه به منظور توسعه و سازندگی اساسی آن ادامه دارد.

وی افزود: این جاده یکی از پروژه‌های مهم و ملی افغانستان است که ولایت‌های هرات، غور، بامیان، دایکندی و میدان وردک را از طریق حمل و نقل زمینی به کابل وصل می‌کند.

معاون نخست‌وزیر حکومت طالبان پیش از این گفته بود جاده‌‎ای در شهرستان «واخان» ولایت بدخشان در شمال شرق افغانستان درحال ساخت است که با تکمیل آن مسیر جدیدی میان افغانستان و چین ایجاد می‌شود.

وی افزود این جاده که افغانستان و چین را به هم وصل می‌کند، می‌تواند مسیری برای تردد و انتقال کالاهای تجاری دو کشور باشد.

هیئت اقتصادی افغانستان در راه تهران؛ «ملابرادر» عازم ایران شدمعاون نخست وزیر افغانستان خطاب به تاجران ترک: برای سرمایه گذاری زمینه خوبی فراهم شده استانتقاد ملابرادر از سکوت جامعه جهانی درباره توقیف دارایی‌های افغانستان

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است