Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز با بیان اینکه برای نخستین بار در جنوب کشور شرایط انجام عمل جراحی پیشرفته همراه با نصب دستگاه vns برای بیماران مبتلا به صرع مقاوم به دارو در شیراز فراهم شد از برگزاری جشن گلریزان برای این بیماران خبر داد. ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

علی اکبر اسدی پویا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با معرفی vns به عنوان روش درمان در بیماران مبتلا به صرع صعب‌العلاج اظهار داشت: حدود یک درصد از مردم جهان از جمله ایران به بیماری صرع مبتلا هستند که بیماران و خانواده‌های آنان در پی این بیماری با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز  بیان کرد: با توجه به ظرفیت های موجود، بیمارستان نمازی شیراز به عنوان یک بیمارستان دولتی به مرکز ارجاع بیماران استان‌های فارس، خوزستان و بوشهر و سایر استانها تبدیل شده است.

رئیس انجمن صرع ایران: 850 هزار نفر در ایران به بیماری صرع مبتلا هستند6 اختلالی که بیماری صرع را تشدید می‌کندداروی "ضدصرع و پنج محصول مهم دانش‌بنیان" در زنجان رونمایی شدچرا ایرانی‌ها بیشتر به صرع مبتلا می‌شوندباورهای درست و غلط صرعی

این پزشک فلوشیپ فوق تخصص اپی‌لپتولوژی(صرع،تشنج و نوار مغز) بیان کرد: بر اساس آمار موجود  از جمعیت 11 میلیون نفری این سه استان  110 هزار نفر آن  مبتلا به صرع هستند.

 اسدی پویا افزود: از این آمار 35 هزار بیمار دارای صرع مقاوم به دارو هستند که از تشنج رنج می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: به برخی از این بیماران پیشنهاد جراحی مغز می‌دهیم اما برخی نیز کاندید جراحی نیستند ولی یک راهکار وجود دارد و آن نیز نصب دستگاهی به نام vns است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه این نوع دستگاه سال‌ها است که در کشورهای پیشرفته مورد استفاده قرار گرفته و بر روی بیماران نصب می‌شود خاطرنشان کرد: در بیمارستان نمازی به عنوان مرکز دولتی و در بیمارستان کوثر نیز به عنوان مرکز خصوصی شرایط عمل جراحی و نصب این دستگاه فراهم شده تا بتوان با آن بخشی از مشکلات بیماران را برطرف کرد.

وی با بیان اینکه برای خرید و نصب این دستگاه به 80 تا 90 میلیون تومان هزینه برای هر بیمار نیاز است افزود:  بسیاری از این بیماران امکان پرداخت این هزینه را ندارند که در این راستا حمایت خیران یک ضرورت است.

 اسدی پویا افزود: به دنبال این هستیم در قالب برگزاری یک سمینار که بهمن ماه امسال در شیراز برگزار می‌‌شود،  خیران را در کمک به این بیماران نیازمند مشارکت داده، تا بتوانیم بخش کوچکی از مشکلات موجود را برطرف کنیم.

وی بیان کرد: بیماران ما بیشتر اقشار آسیب‌پذیر بوده و معمولا شغل هم ندارند و نیازمند حمایت خیران عرصه سلامت هستیم تا بتوان مشکلات آنان را برطرف کرد.

به گزارش تسنیم، معرفی VNS به عنوان روش درمان در بیماران مبتلا به صرع صعب العلاج و جلب مشارکت خیرین و اطلاع رسانی همگانی ساعت 10 تا 12 دهم بهمن 97 در تالار اقبال بیمارستان نمازی شیراز با حضور خیران عرصه سلامت برگزار می شود.

انتهای پیام/ ت

R41382/P1336/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نجات خانواده است
  • خیران سیستانی یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال در جشن گلریزان کمک کردند
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • نمایشگاه خوشنویسی تقریر عشق در شیراز برگزار می‌شود
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟