Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری سه جانبه مشترک بین جهاددانشگاهی استان گلستان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و یک شرکت داروسازی به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، این تفاهم نامه امروز توسط رضا ثقفی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد گلستان، علی‌محمد چوپانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و هومان بیات، مدیرعامل شرکت داروسازی در سالن جلسات اتاق بازرگانی گرگان به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این تفاهم نامه در راستای همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی بین طرفین، همکاری در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی، فرآوری و فروش گیاه، عصاره و اسانس و شناخت نیازهای منطقه در زمینه های کاری طرفین و اولویت بندی آنها منعقد شد.

همکاری در زمینه کشاورزی و گیاهان دارویی، زمینه سازی جهت بهره مندی متقابل از امکانات اجرایی، آموزشی و پژوهشی، زمینه سازی جهت استفاده از امکانات جهاد دانشگاهی گلستان در برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی مرتبط و کنترل و نظارت در روند کاشت، داشت و برداشت محصولات گیاهان دارویی و تنظیم درجه بندی بر اساس پروتکل های بازرگانی و دارویی از جمله تعهدات جهاددانشگاهی در این تفاهم نامه است.

از جمله تعهدات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان نیز ایجاد زمینه مساعد جهت برگزاری نشست‌های کارشناسی و علمی مشترک، معرفی و تسهیل ارتباط تجار و بازرگانان داخلی و خارجی حوزه گیاهان دارویی، بستر سازی مناسب به منظور حضور نمایندگان جهاددانشگاهی و شرکت داروسازی مربوطه در نشست با سفرا و تجار خارجی و داخلی و  همکاری جهت معرفی گونه‌های گیاهان دارویی مورد نیاز بازرگانان و تجار داخلی و خارجی و بازار مصرف به جهاددانشگاهی و شرکت داروسازی طرف قرارداد است.

همکاری جهت معرفی گونه های گیاهان دارویی مورد نیاز شرکت و ارائه راهکار به منظور خرید تضمینی از کشاورزان و معرفی پارامترها و محدودیت‌های مورد نیاز جهت خرید محصولات و ایجاد زمینه مساعد جهت برگزاری نشست‌های کارشناسی و علمی مشترک از تعهدات شرکت داروسازی طرف این قرارداد است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتاق بازرگاني جهاد دانشگاهي گياهان دارويي منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران گفت: بیش از ۱۲۰۰ گیاه دارویی داریم که از این تعداد صرفا از ۳۰۰ گیاه، دارو ساخته شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین جمشیدی امروز در سیزدهمین همایش طلای سبز و دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی اظهار کرد: صنعت داروهای گیاهی از سال 1360 در کشور آغاز به کار کرده است. 

وی افزود: صنعت تولید داروهای گیاهی تنها صنعتی است که تولید دانش مستقیماً به تولید محصول در آن می‌انجامد با این وجود، بیش از 1200 گیاه دارویی داریم که از این تعداد صرفا از 300 گیاه، دارو ساخته شده است و 4400 فرآورده طبیعی و بیش از 2000 فرآورده سنتی داریم. 

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان داروهای طبیعی و فرآورده‌های طب سنتی ایران گفت: امیدوارم در سال 1403 ثبات بیشتری در بازار ارزش‌آفرین داروهای گیاهی و طب سنتی که اسناد بالادستی هم بر استفاده از ظرفیت‌های آن تاکید دارند، داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • (تصویر) جدال هولناک زن ۶۰ ساله و خرس در پیرانشهر
  • جدال زن ۶۰ ساله و خرس در ارتفاعات پیرانشهر
  • توسعه کشت گیاهان دارویی در جهرم
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی