Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا-«محمد ایرانی» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در کویت در مصاحبه با روزنامکویتی النهار کویت بر اهمیت گسترش مبادلات تجاری و مناسبات اقتصادی میان دو کشور همسایه تاکید کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از سفارت ایران در کویت، وی افزود: کویت یکی از کشورهای مهم منطقه در همسایگی ماست که روابط دیرینه اجتماعی و پیوندهای خانوادگی با آن داشته و داریم لذا لازم است از همه ظرفیت های اقتصادی، بازرگانی و سیاسی دو کشور استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفیر کشورمان خاطرنشان کرد: مخالفت ما با حمله رژیم سابق عراق به کویت و اشغال این کشور بیانگر علاقه جمهوری اسلامی ایران به ثبات و امنیت کویت است و این امر بسترساز توسعه مناسبات سیاسی و اقتصادی دوجانبه می باشد.
وی در خصوص بازگشت روابط دو کشور به حالت طبیعی گذشته گفت : ما از مرحلة سوءتفاهمی که در گذشته ایجاد شده بود در حال عبور هستیم و امیدواریم با توجه به دیدگاه حکیمانه امیر کویت و اراده ای که نزد دو دولت وجود دارد وارد مرحله جدیدی شویم به گونه ای که در سایر زمینه ها بتوانیم روابط را به نحو احسن گسترش دهیم.
ایرانی در پاسـخ به سئوالی پیرامون بحران یمن و آیندة آن، بر اهمیـت پایان دادن به جنگ داخلـی در این کشـور تاکیـد و از تـلاش های جـاری جهـت برقـراری آتش بس و گفت و گوی طرف های درگیر حمایت کرد .
وی افـزود : ما همـواره از لزوم برقراری صلـح در یمـن حمایت کرده ایم و دفـاع ایـران از مظلـومین این کشـور به معنـای حمایت مالـی و تسلیحاتی نیست و همواره معتقدیم که راه حل بحران یمن نظامی نبوده بلکه سیاسی است . ایشان طرح 4 ماده ای وزیر محترم خارجه کشورمان را که در ابتدای جنگ یمن ارائه گردید بهترین گزینه برون رفت از بحران جاری یمن دانست.
محمد ایرانی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه طی مراسم رسمی در کاخ البیان استوارنامه خود را به شیخ صباح الاحمد الصباح امیر کویت تقدیم کرد.
در این مراسم شیخ الصباح الاحمد ضمن تبریک آغاز رسمی ماموریت سفیر کشورمان در کویت گفت: ایران را به عنوان همسایه خود در منطقه می دانیم و به توسعه و گسترش همکاری سودمند با تهران علاقه مند هستیم.
خاورم**9366**1049

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي كويت ايران محمد ايراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار

به گزارش خبرگزاری مهر، شایسته مراد زاده معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با علی‌اکبر صفای مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر علاقه‌مندی دولت این کشور برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد.

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین ایران و تاجیکستان، اظهار داشت: در ۲ سال گذشته سطح روابط اقتصادی و جابه‌جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشورهای فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی‌اکبر صفایی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی با کشورهای همسایه به ویژه با کشورهای فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه، منافع برد- برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و اهتمام وزیر راه و شهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه‌آهن سراسری کشور در یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه‌گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از پنج میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی‌های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می‌کنند.

وی با استقبال از سرمایه‌گذاری زیرساختی دولت و شرکت‌های خصوصی مورد تأیید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در این بندر تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیف‌های ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

کد خبر 6087361 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • ناراحتی‌ها از تقویت مناسبات ایران و پاکستان اهمیتی ندارد
  • حجم تبادلات تجاری ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است