Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی عیسی زاده درباره اینکه گفته می شود اکبر ایمانی با باشگاه تراکتورسازی مذاکره کرده و از صنعت نفت جدا می‌شود، گفت: ایمانی مذاکره ای انجام نداده و چیزهایی که می گوید غیر حرفه ای است. خودش هم می داند شرایطی نیست که اینطور عمل کند. هر باشگاه قوانین خاص خودش را دارد.

وی افزود: ایمانی نباید این مصاحبه ها را انجام بدهد و یا این پُست ها را بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او باید پاسخگوی عملکردش باشد.

مدیرعامل باشگاه صنعت نفت در پاسخ به این سئوال که آیا ایمانی یا باشگاه تراکتورسازی با شما صحبتی در این خصوص داشته اند؟ تاکید کرد: هنوز با من صحبتی نشده است. حرفهایی که ایمانی می زند ایرادات انضباطی دارد.

عیسی زاده در خصوص اینکه آیا صحت دارد باشگاه صنعت نفت شرط یک میلیارد تومانی برای صدور رضایتنامه ایمانی گذاشته است؟ خاطرنشان کرد: اصلا چنین بحثی نیست. اگر چیزی بود به شما می گفتم!

«با این حساب آیا ایمانی در صنعت نفت ماندنی است؟» مدیرعامل باشگاه نفت در پاسخ به این سئوال گفت: بعدا مشخص می شود. ایمانی قبل از اینکه حرفی بزند و مصاحبه ای انجام بدهد باید با باشگاه خودش صحبت کند و نگرش حرفه ای داشته باشد.

وی در ادامه درباره ارزیابی اش از عملکرد صنعت نفت در نیم فصل اول لیگ برتر یادآور شد: تیم ما امسال نسبت به فصل گذشته دیرتر بسته شد و به خاطر همین مسئله سه بازیکن کلیدی و خارجی ما به تیم های دیگر رفتند. مشکلات زیادی داشتیم ولی با جذب بازیکنان مدنظر کادر فنی، توانستیم نتایج خوبی بگیریم. اسکلت تیم ما در این فصل کاملا عوض شد. با شرایطی که داشتیم نمره قابل قبولی به تیم می دهم و از عملکرد بازیکنان راضی هستم.

مدیرعامل باشگاه صنعت نفت تاکید کرد: در نقل و انتقالات نیم فصل دنبال این هستیم تا نقاط ضعفمان را پوشش بدهیم. تقریبا در هر پست یک بازیکن می خواهیم. اگر بتوانیم بازیکن ایرانی بگیریم که چه بهتر ولی اگر نشد مجبوریم سراغ گزینه های خارجی برویم. سرجیو سرمربی تیم بعد از اتمام لیگ تمرینات را ۱۵ روز تعطیل کرده است و بعد از آن کار را از سر می گیریم. با این اوضاع ارزی هم بعید است به اردوی خارجی برویم.

عیسی زاده در پایان در واکنش به اظهارات هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه ماشین سازی که گفته بود در نیم فصل دوم یک تیم نفتی و یک تیم اصفهانی به بحران اقتصادی می خورند، گفت: من صحبت های آقای نصیرزاده را نخواندم. ایشان یکی از اساتید و مدیران قدیمی است و شاید اطلاعاتی دارد ولی خدا را شکر تیم ما مشکل مالی ندارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: صنعت نفت مصاحبه نفت صنعت نیم فصل اول مشکلات نیم فصل پوشش نیم فصل دوم شکر صنعت نفت آبادان تراکتورسازی اکبر ایمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۶۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • حسرت شوت‌زنی که پنالتی از دست داد (عکس)
  • واکنش عجیب مدیرعامل تیک تاک به اقدام جو بایدن
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • کل کل جدید استقلال و پرسپولیس؛ پالایشگاه و بانک!
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • واکنش درویش به شایعه حضور علی دایی در پرسپولیس
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند