Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از بلومبرگ، هند پول نفت خریداری شده از ایران را در حسابهای تضمینی در پنج بانک واریز می‌کند. دو کشور در مورد یک مکانیزم پرداخت برای دور زدن تحریم‌های آمریکا توافق کرده‌اند .
ایران بخشی از این پول را برای خرید کالاهای اساسی از هند و تامین هزینه های مأموریت های دیپلماتیک خود در این کشور هزینه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام این پرداخت‌ها به روپیه هند است .
ادامه عرضه نفت ایران برای هند ضروری است. این کشور حدود 80 درصد نیاز سالانه نفت خود را وارد می کند. تهران نسبت به سایر تولیدکنندگان نفت خاورمیانه شرایط بهتری پیشنهاد داده است و در گذشته هم به جای دلار آمریکا روپیه هند را قبول می کرد. هند در سال مالی منتهی به 31 مارس 9 میلیارد دلار نفت از ایران خریداری کرد .
این مکانیزم پرداخت به هند اجازه می‌دهد به خرید نفت از ایران علی‌رغم تحریم‌های آمریکا ادامه دهد‌. هدف این تحریم ها مسدود کردن پرداخت مستقیم پول به ایران است. واشنگتن تضمین کرده است هند از تحریم‌ها معاف شود. پالایشگاه‌هایی مثل شرکت نفت هند و شرکت پتروشیمی و پالایشگاهی مانگالور پرداخت های خود را پس از رسمی شدن این مکانیسم انجام خواهند داد .
پرداخت پول به چندین حساب تضمینی ریسک بسته شدن حساب های ایران را در صورت تحریم بانکهای بیشتری از ایران کاهش می دهد .
ایران و هند قبلا هم در تحریم های سال 2012 آمریکا،  از مکانیزم مشابهی استفاده کرده بودند. در آن زمان 45 درصد پول خرید نفت در حساب های تضمینی بانک های ایران در هند واریز می‌شد و بقیه به صورت یورو در یک بانک خارج از کشور می ماند .
حالا ایران از این پول برای واردات کالا از مواد غذایی گرفته تا دارو و تسویه حساب ها با روپیه استفاده می کند . همچنین می تواند پول را از این حساب ها بیرون کشیده و تمام هزینه های خود را مثل اجاره ها، حقوق ها و سایر هزینه های ماموریت های خود را در هند بپردازد .
طبق معافیت هایی که آمریکا ماه گذشته به هند داد، این کشور می‌تواند 300 هزار بشکه در روز نفت ایران را تا 180 روز وارد کند. این مقدار کمتر از صادرات 540 هزار بشکه ای ایران به هند در سال جاری و 450 هزار بشکه در 2017 است .
صادرات هند به ایران در سال مالی گذشته 2.65 میلیارد دلار بود و شامل برنج، ادویه، چای، نخ، دارو و سایر محصولات صنعتی می‌شد .

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۶۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها

به گفته مدیران بانک‌های آمریکایی، وام‌گیرندگان با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، بر اساس داده‌های اخیر و به گفته مدیران بانک‌های آمریکایی، وام‌گیرندگان با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

به گفته بانکداران و اقتصاددانان، هرروز تعداد بیشتری از آمریکایی‌ها از پس انداز خود برای هزینه‌ها استفاده می‌کنند چرا که افزایش قیمت‌ها و نرخ‌های بهره وام، بودجه خانوارها را فشرده کرده است.

بر اساس این گزارش، وضعیت مالی خانوارهایی که در آمریکا کمتر از 45000 دلار سالانه درآمد دارند، وخیم‌تر شده است در حالی که خانوارهای دارای درآمد بالاتر، از انعطاف پذیری مالی بیشتری برخوردارند.

پیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024هشدار میلیاردر معروف درباره آینده اقتصاد آمریکا

آستن گولزبی، رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی) شیکاگو، طی اظهاراتی گفت که در حال حاضر معوقات بانکی مصرف‌کنندگان یکی از نگران‌کننده‌ترین موضوعات مربوط به داده‌های اقتصادی است.

وی گفت: نرخ معوقات وام‌های مصرفی اغلب یک شاخص اصلی است و اگر این نرخ کم کم افزایش یابد، حکایت از این موضوع دارد که وضعیت در حال وخیم شدن است.

آریجیت روی، مدیر بخش کسب و کار مصرف کننده در یواِس بانکورپ U.S. Bancorp، در این باره گفت: وام گیرندگانی که برای اولین بار وام می‌گیرند و کم درآمد هستند نسبت به افرادی که درآمد بیشتری دارند، نرخ نکول بیشتری را در وام های خود تجربه می‌کنند.

بانک آمریکا نیز روز سه‌شنبه گزارش داد که در این بانک، بدهی‌هایی که بازیابی آن‌ها بعید است، از 807 میلیون دلار در سال گذشته میلادی به 1.5 میلیارد دلار در سه ماهه اول سال جاری افزایش یافته است.

بانک جی‌پی مورگان چیس نیز هشدار داد که هزینه‌های مربوط به این نوع بدهی‌ها در همان دوره سه‌ماهه تقریباً دو برابر شده و به 2 میلیارد دلار رسیده است، در حالی که در سیتی‌گروپ و ولز فارگو نیز این بدهی‌ها افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان/ پاداش‌ها واریز شد
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • آشنایی با انواع وام بانک مهر ایران + شرایط و جزئیات دریافت وام از ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون
  • واریز بیش از ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران