Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر گزاری برنا؛ معاون برون مرزی ، پژوهش را حوزه مهمی در برون مرزی عنوان کرد که علاوه بر تولید محتوای برنامه ای، در مطالعات طرح های میان مدت و طولانی مدت ، نقش یک اتاق فکر موثر را ایفا می کند.  

پیمان جبلی در دیدار با اعضای واحد پژوهش های کاربردی و شورای پژوهشی برون مرزی که به مناسبت هفته پژوهش صورت گرفت، گفت: توسعه پژوهش های معطوف به ساختار شناسی، مخاطب سنجی، رسانه شناسی و افکار سنجی در کنار پژوهش های محتوایی و برنامه ای از اهمیت بسزایی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به تنوع و پیچیدگی تحولات رسانه ای و جهانی، اولویت بندی نیازها برای انجام فعالیت های پژوهشی را مهم خواند.  

جبلی با اشاره به تجریه موفق معاونت برون مرزی در تبدیل پژوهش ها به برنامه های رادیویی و تلویزیونی، تاکید کرد فعالیت های پژوهشی در برون مرزی در مسیر درستی قرار دارند که لازم است توسعه بیشتری یابند .  

معاون برون مرزی همچنین با اشاره به انتشار سومین شماره پژوهشنامه رسانه بین الملل، تدوین پژوهشنامه را کاری ارزشمند، علمی و موثر خواند که با بهره برداری مطلوب از توان پژوهشگران دانشگاهی و سازمانی، مقالات علمی و پژوهشی مرتبط با فعالیت رسانه های برون مرزی را ارائه می دهد.  

در این دیدار احمد کاظمی مدیر پژوهش های کاربردی برون مرزی نیز گزارشی از فعالیت های واحد مذکور در توسعه هدفمندی کمی و کیفی پژوهش های برنامه ای و ساختاری، انتشار مجموعه راهبردهای پژوهشیِ رسانه ای و کاربردی، مطالعات راه اندازی سامانه افکارسنجی در برون مرزی، الزامات توسعه فعالیت های پژوهشی برون مرزی منطبق بر اسناد بالادستی، اهمیت تبدیل پژوهش ها به کتاب، راه اندازی سایت جدید اینترنتی واحد و فرایند تبدیل پژوهش به برنامه های چند رسانه ای در «سامانه معاونت برون مرزی» ارایه کرد.   

در این نشست همچنین اعضای واحد پژوهش های کاربری و شورای پژوهش معاونت برون مرزی صداوسیما به بیان نقطه نظرات خود درباره فعالیت های پژوهشی در برون مرزی پرداختند.

 

خبرنگار: مژگان رسولی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رسانه سنجش معاون برون مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی