Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@16:15:36 GMT

مدارس برکت بالاترین استاندارد‌ها را دارد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۶۹۳۵

نماینده‌ی مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مراکز آموزشی احداث‌شده توسط بنیاد برکت، از بالاترین استاندارد‌ها و امکانات آموزشی برخوردار هستند.   ابوالفضل ابوترابی با اشاره به بهره‌برداری از مجتمع بزرگ آموزشی فرهنگی برکت شهیدحججی در شهرستان نجف‌آباد هم‌زمان با سال‌روز تأسیس بنیاد برکت از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: بنیاد برکت این مجتمع بزرگ را که ظرفیت پذیرش ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، در کم‌ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت احدث کرد و به‌بهره‌برداری رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی از مجموعه‌ی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به‌عنوان دستگاهی توانا و پرتلاش یاد کرد و گفت: مدیریت جهادی حاکم بر این ستاد، باعث خدمات گسترده‌ی آن در زمینه‌ی محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در سراسر کشور شده و عملکرد درخشانی از خود برجای گذاشته است.   عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی افزود: بنیاد برکت وابسته به این ستاد هم حجم بالایی از خدمات را در کشور و به‌خصوص مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته در دست اجرا دارد، که مشارکت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های توانمندسازی اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی، ساخت مدرسه، جاده و توسعه‌ی راه‌های روستایی، ارایه‌ی خدمات بهداشتی و درمانی، از جمله‌ی این اقدامات است.   ابوترابی از نهضت مدرسه‌سازی برکت یاد کرد و اظهار داشت: بنیاد برکت علاوه بر ساخت مجتمع بزرگ آموزشی فرهنگی برکت شهیدحججی در نجف‌آباد، ۱۱۱۰ مدرسه‌ی دیگر در سراسر کشور، از جمله چندین مدرسه و واحد آموزشی را در روستا‌های شهر‌های استان اصفهان از جمله فلاورجان، شاهین‌شهر، برخوار، خور و بیابانک و آران و بیدگل به بهره‌برداری رسانده است. هم‌چنین در سفر دکتر مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به نجف‌آباد مقرر شد که بنیاد برکت چهار مدرسه‌ی دیگر به نام شهدای سرافراز مدافع حرم در این شهرستان احداث کند.   نماینده‌ی مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در حوزه‌ی انتخابیه‌اش تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد فعالیت‌های بنیاد در زمینه‌های اشتغال‌آفرینی، عمرانی و زیربنایی در نجف‌آباد بوده‌ایم که باعث توسعه و آبادانی منطقه شده است.   به گفته‌ی ابوترابی، نهضت مدرسه‌سازی بنیاد برکت، منجر به آگاهی‌بخشی و افزایش دانش و آگاهی جامعه و در نهایت، ارتقای سطح زندگی در مناطق محروم و توسعه‌نیافته می‌شود.   وی با اشاره به فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات قابل تحسین بنیاد، مشارکت در پروژه‌های تولیدی و صنعتی برای رونق و توسعه‌ی اقتصادی و در نتیجه، افزایش اشتغال در منطقه است. نکته‌ی مهم این‌که، پس از سوددهی پروژه، بنیاد برکت از آن خارج شده و همه‌ی امور را به خود مردم واگذار می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بنیاد برکت مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟

احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که الگو شهریه مدارس بر اساس قانون  باید در شورای نظارت مرکزی تعیین می‌شد؛ گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی تعیین و به استان‌ها ارسال شده است.

وی  با بیان این که تعیین شهریه مدارس غیردولتی در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده، افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می‌یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

او ادامه داد: اواخر اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی استانی ابلاغ می‌شود و در صورت اعتراض مدارس ما پاسخگو خواهیم بود.

وی افزود: براساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی، دوره تحصیلی، کیفیت آموزشی و پرورشی، فضا، امکانات و تجهیزات آموزشی، فوق برنامه‌ها، تورم و آمایش منطقه به ازای هر مدرسه افراد عضو کارگروه شهریه هر منطقه که شامل رئیس منطقه، معاونین تخصصی، نمایندگان موسسان مراکز و مدارس، انجمن اولیا و مربیان مدیر مشارکت‌های منطقه و استان براساس الگو ارسال شده‌ مبلغی را به عنوان شهریه انتخاب کرده و به مراکز  ارسال می‌شود.

محمود زاده ادامه داد: پس از ارسال و تایید شهریه، مبلغ مورد نظر در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود. بر این اساس ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

او با بیان این که به مدارسی که کف شهریه را دارند کمک می‌شود تا مشکلی نداشته باشند؛ تصریح کرد: شهریه برخی از مناطق مناسب نیست. بر این اساس، ما توازن و متناسب سازی شهریه میان سقف و کف را دنبال کرده و شهریه بالای مدارس را نیز دنبال می‌کنیم.

محمود زاده با بیان این که مدارس هیئت امنایی شهریه ندارند؛ اظهار کرد: این مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از والدین شهریه دریافت می‌کنند و برای دروس اصلی( کتب درسی) هیچ شهریه‌ای از اولیا گرفته نمی‌شود.

او ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت علاقه و به صورت اختیاری می‌‌توانند در کلاس فوق برنامه درسی شرکت کنند. شهریه کلاس‌های فوق‌ برنامه مدارس هیئت امنایی براساس بخشنامه ثبت‌نام در کمیته‌ها تعیین ‌می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان