Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم قاین و زیرکوه درمجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ مورد نیاز برای رتبه بندی معلمان بین 10 تا 15 هزار میلیارد تومان است اما متاسفانه دولت مبلغ 2 هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه 98 برای رتبه بندی معلمان در نظر گرفته است که این مبلغ بسیار اندک است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد فلاحتی نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خاورستان، با اشاره به بودجه 98 اظهار کرد: امسال در کل اعتبارات بودجه 98 شاهد افزایش 25 درصدی هستیم که نسبت به بودجه سال جاری افزایش رشد را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی افزود: زمانی‌که بودجه رسما از طرف رئیس جمهور تحویل مجلس شود از طریق کمیسیون تلفیق می‌توان ورود کرد و در کمیسیون تلفیق میزان اعتباراتی که برای استان‌ها در نظر گرفته شده مشخص می‌شود که هر استان به چه میزان اعتبار گرفته است.     نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کلیت بودجه 98 با افزایش نسبت به سال گذشته رو به رو است، گفت: امیدواریم که با برنامه‌ریزی و کمک های مجلس حداقل شاهد رفع برخی از مشکلات مردم بوده و همچنین شاهد روند تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در کشور باشیم.     فلاحتی با اشاره به بحث رتبه بندی معلمان، اظهار کرد: بحث مجلس در مورد رتبه بندی معلمان به گونه‌ای است که این رتبه بندی در بودجه 98 به خوبی دیده شود.     وی گفت: یک رقمی در رتبه بندی معلمان دولت پیشنهاد داده و در بودجه دیده شده اما نظر ما این است که این رقم تکاپوی کامل رتبه بندی معلمان را ندارد و آموزش و پرورش نخواهد توانست آن را کامل اجرا کند.     نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در مجلس تلاش می‌کنیم که مبلغ رتبه بندی معلمان را بالا ببریم که اگر محقق شود در سال 98 ان‌شاءالله رتبه بندی معلمان انجام خواهد شد.     فلاحتی عنوان کرد: منظور از رتبه بندی معلمان افزایش حقوق نیست چون نفس رتبه بندی معلمان به خاطر ارتقای سطح تعلیم و تربیت در نهاد آموزش و پرورش است نه افزایش حقوق معلمان.     وی تصریح کرد: افزایش حقوق معلمان یک امر معمولی مانند سایر کارمندان دولت که هر ساله دیده می‌شود و دولت موظف است افزایش دهد و حقوق معلمان نیز مانند کارمندان سایر ادارات افزایش حقوق داشته باشد.     نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: نظام رتبه بندی یعنی بین معلمان مانند اساتید دانشگاه که تفاوت‌هایی است بر اساس صلاحیت، تجربه، سنوات کاری، تحقیقات، نُرم کلاسی و... این تفاوت‌ها در نظام حقوقی معلمان نیز دیده شود.     وی خاطرنشان کرد: در وزارت علوم بین استادیار و استاد تمام تفاوت است و این تفاوت‌ها باید در نظام آموزش و پرورش نیز دیده شود.     فلاحتی ادامه داد: آن موقع بین معلمانی که مجدانه در کلاس درس تلاش کرده و نتایج خوبی از کلاس درس آنها عاید می‌شود ودانش آموزانی قوی‌تر در مسیر علم و دانش، پرورش می‌دهند با معلمی که صرفا می‌رود سر کلاس و نهایت کارش این است که فقط به درس دادن ساده اکتفا کند تفاوت قائل خواهد شد.     نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ مورد نیاز برای رتبه بندی معلمان بین 10 تا 15 هزار میلیارد تومان است اما متاسفانه دولت مبلغ 2 هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه 98 برای رتبه بندی معلمان در نظر گرفته است که این مبلغ بسیار اندک است.     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در صفحه شخصی خود در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، اعلام کرد: «اعتبارات رفاه و تأمین اجتماعی از ۱۳۱ هزار میلیارد تومان (همت) در سال ۱۳۹۹ به ۶۳۰ همت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: در این مدت، متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به یکهزار و ۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است.

هزار و ۷۲۸ میلیارد تومان برای کمک به تغذیه کودکان دچار سو تغذیه

در ادامه رئیس سازمان برنامه و بودجه در صفحه شخصی خود نوشت: تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۳.۲ میلیون خانوار به ۳.۹ میلیون خانوار افزایش یافته است.

عضو کابینه دولت سیزدهم افزود: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سو تغذیه، مبلغ ۸۴۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱,۷۲۸ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است.

کد خبر 6097076

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • اشتوتگارت و کسب 38 امتیاز بیشتر نسبت به مقطع مشابه فصل گذشته بوندسلیگا
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید