Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پارک علم و فناوری گلستان گفت: به ایده‌های خلاقانه در پارک علم وفناوری استان تا سقف     ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود. ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۵ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، موسی حسام ظهر امروز در حاشیه برگزاری نخستین استارتاپ صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی اظهارداشت: پارک علم و فناوری استان گلستان همه ایده‌های خلاقانه را پذیرش می‌کند و در این راستا به ایده‌های نو تا سقف 300 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از ایده‌های نو حمایت‌های مختلفی می‌شود، افزود: این حمایت‌ها از مشاوره رایگان و حمایت مالی تا پروراندن این ایده و تبدیل به تولید محصول تا مرحله نیمه صنعتی را شامل می‌شود.

مدیر پارک علم و فناوری استان گفت: ایده‌های که به مرحله نیمه صنعتی رسیده‌اند برای تولید انبوه می‌توانند به شهرک‌های صنعتی مراجعه و از تسهیلات دولت دراین بخش استفاده کنند.

ایده‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی اردبیل اجرایی می‌شودکاشان|38 ایده گردشگری به دبیرخانه همایش ملی ایساک ارسال شد120 ایده‌پرداز در استارتاپ صنایع تبدیلی کشاورزی گلستان با هم رقابت می‌کنند

وی با اشاره به اینکه در مرحله رشد 40 میلیون تومان و بالاتر به آنها تسهیلات پرداخت می‌شود افزود: این طرح‌ها ارزیابی می‌شوند و مرحله به مرحله بر ساخت محصول نظارت می‌شود واگر شرکتی تاییدیه دانش بنیانی را دریافت کند  از حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برخوردار می‌شود.

مدیر پارک علم وفناوری استان خاطرنشان کرد: شرکت‌های نو پا تا سقف 300 میلیون تومان تسهیلات بهره‌مند می‌شوند و شرکت‌های تولیدی تا 20میلیارد تومان می‌توانند دریافت کنند که در استان گلستان شرکت 12میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده است.

وی گفت: در استان گلستان 38 شرکت دانش‌بنیان، 28 شرکت فناوری هستند و مابقی از مجموعه 112 شرکت عضو پارک علم وفناوری هم نوپا و استارتاپی هستند.

حسام با اشاره به اینکه بیشتر شرکت‌های استارتاپی در بخش ای‌سی‌تی بود، افزود: این برنامه که در بخش صنایع تکمیل و تبدیلی بخش کشاورزی در حال انجام است می‌تواند برای استان گلستان مفید باشد، در این بخش نیاز استان بیش از این است.

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن‌های پلی ساکاریدی و ایمپلنت‌های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس با حضور محمد مخبر؛ معاون اول رئیس جمهور، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال 1398 با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود 1500 متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه‌شنبه مورد بهره‌برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ مجوزهای لازم وارد بازار شود.

پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم‌آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت‌کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از 150 مرکز پزشکی در داخل کشور به کشورهای آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی باید تولید شود
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد