Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ماجرای محمدباسط درازهی نماینده مردم اصلاح طلب سراوان در مجلس شورای اسلامی و گمرک، هیاهویی که به راه انداخته، تا بدانجا که وی گفته است تا پای استیضاح وزیر اقتصاد و اخراج رئیس گمرک و کارمند هتاک ایستاده است.

او می‌گوید که برای پیگیری مطالبات مردم به گمرک رفته بوده است: بنده حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه جلوی در معطل بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو کارمندی که در آنجا حضور داشتند در واکنش به پیگیری بنده با رییس گمرک ضمن توهین، گفتند که هر چه می‌کشیم از دست امثال شماست؛ بحث و چالش حدود سه دقیقه به طول انجامید و افرادی که مبادرت به فیلم‌برداری کرده بودند با تدوین فیلم قسمت‌هایی که بنده را مورد توهین قرار داده بودند را حذف کرده‌اند. کارمندی که تصویرش در فیلم مشخص است با ادبیات بسیار سخیف، بیان دشنام، از ملاقات بنده با رئیس گمرک ممانعت کرد که در نهایت درگیری پیش آمد و بنده را با بی‌احترامی از اداره بیرون انداختند.

نماینده سراوان سپس پای مسائل قومی و مذهبی را پیش می‌کشد و می‌گوید که به قوم بلوچ و مذهب اهل سنت توهین شده است! (غافل از این که آن کارمند، خودش از اهل سنت بوده است) و سرانجام در مجلس به نمایندگان می‌گوید که اگر برخورد نکنید، فردا نوبت شماهاست.

در این باره نکاتی چند قابل توجه است:
۱ - نماینده سراوان مدعی است که ۴۰ الی ۴۵ دقیقه جلوی در معطل شده است.
آنجایی که ایشان در فیلم دیده می‌شود، پشت در اتاق رئیس گمرک نبود. بلکه در ورودی اصلی ساختمان گمرک بوده است. مردم در آنجا به نوبت وقت می‌گیرند و آن کارمند هر ارباب رجوعی را به بخش مربوطه دلالت می‌کند.
از گمرک می‌خواهیم فیلم‌های مدار بسته گمرک را از لحظه‌ای که این نماینده با خودروی لکسوس خود وارد می‌شود تا زمانی که بیرون می‌رود را منتشر کنند تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.
در این صورت مشخص خواهد شد که آیا ایشان ۶-۵ دقیقه در گمرک بوده و انتظار داشته در همان دقایق و بدون هماهنگی و در نظر گرفتن نوبت سایرین وارد شود یا واقعاً ۴۵-۴۰ دقیقه پشت در معطل اش کرده اند.

اگر معلوم شود که این نماینده دروغ گرفته است، مجلس در قبال چنین عضو دروغگویی چه خواهد کرد؟ در واقع، بحث در اینجا، فراتر از اتفاقی است که افتاده و مساله راستگویی یا دروغگویی یک عضو پارلمان مطرح است و به تبع آن، آبروی مجلس و نمایندگان همکار او.

۲ - می‌گوید که با ترفند‌های کامپیوتری فیلم را تحریف و کلمات را همگام سازی کرده اند. حال آن که در فیلم منتشره، نشانه‌ای از دستکاری نیست. بهتر است برای راستی آزمایی این ادعا، کارشناسان فیلم و رایانه، نظر فنی دهند تا معلوم شود که فیلم دستکاری شده است یا ایشان از همان شگرد نخ نمای شده همیشگی بسیار از مسوولان که بعد از گاف دادن، مسوولیت را متوجه مونتاژ و کج فهمی مترجم و خبرنگار می‌کنند، استفاده کرده است؟

۳ - ایشان مدعی است برای پیگیری مطالبات مردم به گمرک رفته بود. با توجه به فرد همراه ایشان به نام آقای "ح" بهتر است دقیق‌تر توضیح دهند که آیا برای پیگیری مطالبات موکلان شان به گمرک رفته بودند یا برای کار آقای "ح"؟ درباره آقای "ح" اگر لازم باشد، بعداً توضیح خواهیم داد. فعلاً منتظر پاسخ آقای نماینده هستیم که بفرمایند آن روز دقیقاً پیگیر کدام مطالبه مردم بودند؟

۴ - جای شگفتی است که فردی به عنوان قانونگذار، در ملأ عام، مرتکب جرم توهین می‌شود و طلبکار هم هست و شگفت انگیزتر تأسف بار‌تر این که سایر قانونگذاران در مجلس نیز چشم بر جرم توهین همکارشان می‌بندند و خواهان برخورد با کارمندی می‌شوند که مشغول انجام وظایف قانونی اش بوده است.

چنانچه در فیلم آمده است کارمند گمرک در پاسخ به اصرار نماینده مجلس که "گیت را باز کن من بروم داخل" می‌گوید که من باید اجازه بگیرم و سپس گیت را باز کنم. نماینده اصرار می‌کند و کارمند با کلمات "نمی توانم عزیز من، برادر من، ما که از شما دستور نمی‌گیریم" پاسخ می‌دهد. اینجاست که نماینده شروع به توهین می‌کند و می‌گوید (با عرض معذرت از خوانندگان عزیز): "تو گ... می‌خوری از من دستور نمی‌گیری! تو غلط می‌کنی از من دستور نمی‌گیری! مرتیکه عوضی".
به راستی آن کارمند باید از نماینده دستور می‌گرفت یا مقام مافوق اداری اش؟!

خب آقایان و خانم‌های نماینده که دو روز است وقت مجلس را صرف حمایت از این نماینده کرده اید، آیا این رفتار در شأن مجلس است؟ آیا طبق قوانینی که در همین مجلس تصویب شده است، ایشان مرتکب جرم توهین نشده است؟ توهین جرم نیست؟ آیا باید به کارمندی که مؤدبانه می‌گوید که باید از مقام مافوقش اجازه بگیرد باید چنین توهین‌های رکیکی کرد و سپس طلبکار هم شد؟

۵ - بعد از این ماجرا، کارمند مورد توهین قرار گرفته خطاب به ارباب رجوع می‌گوید: ایشان نماینده مجلس است که این گونه صحبت می‌کند.
در اینجا یکی از ارباب رجوع می‌گوید: خاک بر سر مملکتی که تو نماینده مجلس اش هستی؛ و این نماینده پارلمان جمهوری اسلامی ایران می‌گوید: خاک بر سرش بشه، بله!
آیا گفتن این جمله از زبان یک نماینده توهین به کشور نیست؟ آیا رواست که در مجلس بنشینی و چنین حرف بزنی؟! ... دردا ودریغا!

۶ - با بالا گرفتن ماجرا یکی از حاضران که گویا ارباب رجوع است او را از اتاق بیرون می‌کند. شاید هر کس دیگری هم جای او بود این کار را می‌کرد، چون در جایی که خانم هم حضور دارد، ادامه حضور فردی که فحاشی می‌کند، دور از اخلاق و وجدان جمعی است.

۷ - در مجلس گفته شده است که باید عامل تصویر برداری و انتشار و نیز کسی که نماینده را بیرون کرده است، شناسایی و تحت پیگرد قرار گیرند! گویا کسانی که این مطالبه را مطرح کرده اند نمی‌دانند که امروز همه مردم یک گوشی دوربین دار در جیب شان دارند و گرفتن عکس و تصویر از یک محل عمومی و انتشار آن جرم نیست. ضمن این که باید از منتشر کننده این فیلم قدردانی شود که این زشتی را عیان کرد تا بلکه درمانی برایش پیدا شود. کسی هم که نماینده را بیرون انداخت، آنقدر غیرت داشت که نگذارد فردی که فحش می‌دهد نتواند به حضورش در جایی که خانواده‌ها نیز حضور دارند ادامه دهد.

عجالتاً اگر نمایندگان و احیاناً قوه قضائیه دنبال کسی هستند که قانون و اخلاق را یکجا زیر پا گذاشته است، محمدباسط درازهی را دریابند.

۸ - واقعاً جای تأسف دارد که یک نماینده به خاطر این که چند دقیقه پشت یک در معطل شده و تازه فحاشی هم کرده، ماجرا به اهل سنت و بلوچ بودن خود ربط داده و به نوعی در صدد قومی و مذهبی کردن ماجرا برآمده است؟ کجای این اتفاق به قوم و مذهبی اشاره شده است؟ این آسمان و ریسمان به هم بافتن‌ها چیست آقای نماینده؟ چرا در صدد تحریکات قومی و مذهبی هستید؟!

۹ - بحث‌هایی مانند استیضاح وزیر و برکناری یک مدیر ارشد، صرفاً در جایی موضوعیت می‌یابد که آن مقام، در مسیری خلاف منافع ملی عمل کند. اما متأسفانه می‌بینیم که یک نماینده به خاطر چند دقیقه معطلی خودش، تهدید به استضاح و برکناری می‌کند و بدتر از همه این که برای یک کارمند معمولی که دم در یک اداره خدمت می‌کند هم خط و نشان کشیده است! شخصی کردن مسائل در شأن مجلس است؟!

۱۰ - از نمایندگان مجلس انتظار می‌رود به جای نگاه صنفی به این موضوع، قانون و انصاف را مد نظر قرار دهند و کمترین کاری که می‌توانند بکنند این است که فیلم‌های مدار بسته گمرک را بگیرند و بنگرند و آنگاه درباره هر که دروغگویی و هتاکی و سوء استفاده کرده است، قاطعانه تصمیم بگیرند. این که، چون فلانی همکار ماست، پس باید حق را ناحق کنیم، منطقی نابخردانه و مردود است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 نماینده سراوان درگیری نماینده سراوان گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شد | خبر مهم یک نماینده درباره کاهش ساعت کاری ادارات

آن طور که که حسین گودرزی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره نشست کمیسیون اجتماعی مجلس با موضوع بررسی ساماندهی تعطیلات گفته، در این جلسه با افزایش یک روز به تعطیلات هفته و تعطیلی روز‌های پنجشنبه و جمعه موافقت شده، بنابراین روز‌های کاری از شنبه تا چهارشنبه خواهد بود.

وی با بیان اینکه این تصمیم در کمسیون اجتماعی مجلس با حضور معاون سازمان اداری و استخدامی به عنوان نماینده دولت اتخاذ شد، عنوان کرده؛ دولت نیز با تعطیلی روز‌های پنجشنبه علاوه بر جمعه‌ها موافق بود به عبارت دیگر کمیسیون اجتماعی مجلس به نظر دولت برگشت.

براساس گفته گودرزی، این مصوبه در راستای لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری بود؛ ضمن اینکه ساعات کاری هفته نیز از ۴۴ به ۴۰ ساعت کاهش یافت به این معنا که در ماه ۱۶ ساعت از ساعات کاری موظفی کارکنان دولت کاسته شده است. آغاز و پایان ساعت کاری روز نیز با تصمیم دولت و متناسب با فصول سال تغییر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیش از این، اواخر اسفندماه سال گذشته نمایندگان مجلس با کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر کاهش ساعت کاری ادارات موافقت کردند.

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر در مخالفت با تصویب کلیات این لایحه گفته بود: حالا اگر ساعت کار بخش دولتی را کم کردیم، با بخش خصوصی می‌خواهیم چه کار کنیم؟ این لایحه تبعیض آمیز است. از طرف دیگر هزینه کارگران شرکت‌ها در بخش تولید و خدمات را بر عهده چه کسی بگذاریم؟ اگر ساعت کار آنها را هم کم کنیم، فردا قیمت تمام کالا‌ها را افزایش می‌دهد.

همچنین صدیف بدری، نماینده اردبیل در مجلس عنوان کرده بود: ساعت کاری متفاوت ادارات موجب ناهماهنگی در ارائه خدمات می‌شود. برای رسیدن به رسد اقتصادی ۸ درصد لازم است که بیشتر کار کنیم نه اینکه ساعت کاری ادارات را کاهش دهیم. لازم است که کارکنان بیش از گذشته به صورت جهادی کار کنند.

اما در مقابل، عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس تاکید کرده بود: اولا مفهوم تعطیلی به معنای بیکار بودن نیست و در اسلام چیزی به نام تعطیلی با ترجمه بیکاری نداریم بلکه ما اموری را در زندگی داریم که در طول هفته فرصت پرداختن به آن وجود ندارد و هر انسان نیازمند فرصتی است تا به دیگر امور خود بپردازد.

سید کریم حسینی، نماینده مردم اهواز نیز گفته بود: همین الان ادارات در تهران در روز‌های پنجشنبه و جمعه تعطیل است و این شامل استان‌های دیگر نمی‌شود. همچنین جایی ثابت نشده است که اگر ساعت کار بیشتر شود، بهره وری نیز افزایش می‌یابد.

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • انصراف نمایندگان از طرح سوال وزیر کار
  • کشف محموله ۴۲۰ کیلوگرمی تریاک از خودروی لکسوس
  • تشدید مجازات سرقت‌های زیر ۲۰ میلیون تومان
  • عکسی از آخرین روزهای حضور آقای نماینده در صحن مجلس
  • تصویب تشدید مجازات سرقت‌های زیر ۲۰ میلیون تومان در مجلس
  • یک نماینده: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند
  • آخرین وضعیت نماینده ارومیه در بیمارستان
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شد | خبر مهم یک نماینده درباره کاهش ساعت کاری ادارات
  • استرسی دارید؟ این ده نکته کمک‌تان می‌کتد
  • بررسی مشکلات بخش سیوان با حضور نماینده مردم در مجلس