Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها با رشد روزافزون کسب و کار های خانگی و خرد ، لازم است به آینده این نوع کسب و کار ها و مسائل حقوقی آن نیز نگاهی بیاندازیم.
لازم به دکر است که عدم توجه به مسائل حقوقی در کسب و کار ها می تواند مشکلات زیادی را در آینده برایمان رقم بزند، در این مقاله با ما همراه باشید.
شاید شما هم مانند بقیه به این فکر افتاده باشید که کسب و کاری خانگی یا کوچک در منزل تان یا پارکینگ تان راه اندازی نمایید، شاید در اول امورات به سادگی پیش بروند ولی قطعا در آینده با بزرگ شدن کسب و کارتان و رشد کارتان مسائلی حقوقی ریز و درشتی برایتان به وجود خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت شرکت
ثبت شرکت یکی از مسائلی است که کسب و کار های کوچک توجه چندانی به آن ندارند و با گسترش کسب و کار لزوم ثبت شرکت بیشتر حس خواهد شد.
ثبت شرکت همانطور که از نامش پیداست، به جمع شدن 2 یا چند شریک برای راه اندازی یک کسب و کار می گویند. ثبت شرکت باعث می شود که در آینده ای نه چندان دور بتوانید مسائل حقوقی با شریکتان را راحت تر حل و فصل کنید، با شرکت ها و موسسات دولتی و خصوصی عقد قرارداد نمایید و کارتان را گسترش دهید. از انواع شرکت هایی که بیشتر مورد توجه فعالان اقتصادی در ایران می باشد، شرکت مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص می باشد که با توجه به نوع فعالیت ای که انجام می دهید شاید یکی از این 2 مدل شرکت برایتان مناسب باشد.

مثلا شرکتی را که چندین سال است در حوزه طراحی وبسایت و سئوی وبسایت فعالیت می کند را در نظر بگیرید، پس از سالها فعالیت بازاریابی دیجیتالی که انجام داده اند، مجموعه دولتی در آستانه عقد قرارداد با این شرکت است، حال اگر این شرکت سالها پیش اقدام به ثبت شرکت نمی نمود آیا الان می توانست با این مجموعه دولتی قرارداد ببندد؟

ثبت برند
یکی دیگر از مسائل حقوقی مهم دیگر ثبت برند است، این مقوله را با ذکر یک مثال براتان توضیح خواهیم داد.
مثلا تصور نمایید مجموعه ای با نام موسسه ثبتی نخستین 10 سال در حوزه ثبت شرکت، تغییرات شرکت، ثبت برند و دیگر مسائل ثبتی در ایران مشغول فعالیت است و با گسترش فعالیت شان، افرادی سودجو سعی در تقلید و راه اندازی موسسه ای مشابه با آن ها دارد و با کپی برداری از نام، نشان و لوگوی آن ها دفتری ثبتی را تاسیس و اقدام به جذب مشتری می نمایند، یعنی یک موسسه تازه تاسیس با اقدامی فریبکارانه قصد جذب مشتری توسط نام دیگران را دارد، حال اگر موسسه ثبتی نخستین در ابتدا این نام را ثبت نمی کرد ، در چنین شرایطی قادر به شکایت از اینگونه افراد نبود.
پس در نتیجه ثبت برند، علاوه بر اینکه که یک نام را منحصر به شما می کند، مسبب جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی اشخاص سودجو خواهد شد.

پلمپ دفاتر
جالب است بدانید، بسیاری ازفعالان اقتصادی کوچک و خرد، به مسائل مالیاتی بی توجه هستند و این مسئاله شاید در ابتدا چندان مهم به نظر نیاید ولی در آینده برایتان مهم خواهد شد، در ایران نیز مانند همه کشور های دیگر ، شخص یا اشخاصی که مبادرت به هرگونه فعالیت اقتصادی می نمایند می بایست نسب به دریافت کد اقتصادی ،گواهی ارزش افزوده و پلمپ دفاتر مالیاتی سالانه شان اقدام نمایند و عملکرد مالی خود را سالانه اظهار و بر اساس آن مالیات پرداخت نمایند.

کارت بازرگانی
اگر هم می خواهید به صورت شخصی یا شرکتی اقدام به صادرات و واردات نمایید، دریافت کارت بازرگانی نیز برای انجام امور فوق الذکر لازم و ضروری می باشد.

انجام فعالیت های اقتصادی در خارج از ایران
برخی افراد را نیز می بینیم که فراتر از مرزها پیش رفته و در کشور های همسایه نظیر ارمنستان یا گرجستان مشغول به کار هستند، لازم به ذکر است که مانند ایران و بقیه کشور های دیگر ثبت شرکت در ارمنستان و ثبت شرکت در گرجستان و انجام تمامی مراحل فوق در کشور مقصد نظیر اقدام برای ثبت برند بین المللی یا پرداخت مالیات در کشور مقصد نسبت به کاری که انجام می دهید لازم و ضروری بوده و باعث پیشرفت شغلی تان خواهد شد.

 

در صورت داشتن سوالات بیشتری در این زمینه می توانید ضمن بازدید از وبسایت نخستین ثبت به نشانی www.nokhostinsabt.com و گفتگوی آنلاین با کارشناسان مجموعه، با شماره تلفن های 02188881235 و 02188881245 نیز تماس حاصل نمایید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۸۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، ناهید فلک الدین کارآفرین و بافنده فرش با راه اندازی کارگاه تولید و بافت فرش دست باف، گلیم، گبه توانسته است برای ۲۰ نفر از بانوان علاقمند به فعالیت در این حرفه اشتغال ایجاد کند.

این کارآفرین موفق سالانه بیش از ۵۰۰ متر مربع فرش، گلیم. گبه تولید می‌کند.

مسئول فنی و حرفه‌ای شهرستان نهاوند گفت: در این شهرستان بیش از ۲۸ کارگاه تولید وبافت فرش فعالیت داد.

سیما فاطمی با بیان اینکه به فعالان این حوزه گواهینامه مهارت بین‌المللی داده می‌شود افزود: همچنین این افراد برای دریافت تسهیلات به اداره صنعت معدن تجارت معرفی می‌شوند.

 

دیگر خبرها

  • واکنش معاون حقوقی استقلال به بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی
  • ۶ واحد تولیدی ورشکسته در مازندران به تولید برگشتند
  • جلوگیری از تعطیلی ۶ شرکت ورشکسته در مازندران
  • ضرورت تبلیغ چهره به چهره معارف قرآن
  • تولید، تنها راهبرد حل مسائل جامعه
  • مشاغل خانگی و صنایع دستی زمینه‌ساز توسعه اقتصادی است
  • «تولید» تنها راهبرد مهم در حل مسائل جامعه است
  • لزوم توسعه فعالیت‌های قرآنی در ایلام
  • رونق گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در گلستان
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید