Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری خاطر نشان کرد: موضع ترکیه و شخص آقای اردوغان در ماه‌های اخیر در برابر توطئه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران مواضعی بسیار خوب و قاطع بوده است و با بیان صریح به آمریکایی‌ها اعلام کرده دوران دیکته کردن سیاست‌ها به دیگران از طرف آمریکا به سرآمده و دیگر آمریکا قادر نیست از آن سوی دنیا برای کشورهای منطقه نسخه پیچی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری عصر چهارشنبه بیش از عزیمت به ترکیه جهت حضور در پنجمین جلسه عالی روابط راهبردی ایران و ترکیه در پاویون فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران به تشریح برنامه های سفر خود پرداخت و گفت: این سفر به دعوت رئیس جمهور ترکیه جهت حضور در پنجمین نشست شواری عالی راهبردی دو کشور انجام می‌شود.همچنین علاوه بر این جلسه روسای جمهور و وزاری دو کشور با همتایان خود ملاقات دو جانبه برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به پیشنیه روابط ایران و ترکیه گفت: ترکیه برای ایران به عنوان کشوری دوست مهم و تاثیرگذار است. که دارای  اشتراکات زیاد فرهنگی، دینی و تاریخی با یکدیگر هستیم.

رئیس جمهوری خاطر نشان کرد: موضع ترکیه و شخص آقای اردوغان در ماه‌های اخیر در برابر توطئه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران مواضعی بسیار خوب و قاطع بوده است و  با بیان صریح به آمریکایی‌ها اعلام کرده دوران دیکته کردن سیاست‌ها به دیگران از طرف آمریکا به سرآمده و دیگر آمریکا قادر نیست از آن سوی دنیا برای کشورهای منطقه نسخه پیچی کند.

روحانی با بیان اینکه در سفر پیش رو مسائل دو جانبه مورد بحث و بررسی طرفین قرار می‌گیرد خاطر نشان کرد: در این سفر عمده ترین مباحثی که میان مقامات دو کشور مطرح می‌شود، مسائل اقتصادی، بانکی، تجاری وانرژی است. همچنین اسنادی نیز میان مقامات دوکشور در این زمینه ها به امضا می‌رسد.

وی با اشاره به حضور تعدادی از  تجار و بازرگانان در این سفر گفت: قرار است در جریان سفر به ترکیه همایشی اقتتصادی با حضور شرکت‌های خصوصی دو کشور و همچنین روسای جمهور ایران و ترکیه برگزار شود. ایران و ترکیه زمینه های بسیار خوب برای توسعه روابط خود دارند.

رئیس جمهوری با بیان اینکه حجم تبالادت ایران و ترکیه در حال حاضر حدود 10 میلیارد دلار است، اظهار کرد: در حال حاظر حجم تبادلات دو کشور پایین است در این زمینه در سفرهای گذشته و همچنین سفر پیش‌رو بر لزوم رسیدن این رقم به 30 میلیارد دلار تاکید خواهیم کرد.

روحانی گفت: جمهوری اسلامی ایران و ترکیه به جز روابط دو جانبه در حوزه‌های دیگر نیز دارای حوزه های مشترک همکاری هستند از جمله این حوزه ها بخش ترانزیت است؛ یکی از کشورهای که می تواند اتصال خوبی میان شرق و غرب کشور بویژه در حوزه راه آهن برقرار کند ،کشور ترکیه است در این زمینه احداث خط جدیدی که از جلفا به دریای سیاه متصل می شود در دست بررسی است.

روحانی همچنین  با اشاره به برگزاری مذاکرات سه جانبه میان ایران، ترکیه و روسیه درباره سوریه گفت: این مذاکرات همچنان ادامه دارد و اخیرا نیز در ژنو جسله ای در این زمینه برگزار شد. ما به مراحل بسیار اساسی درباره سوریه رسیده ایم.

روحانی ادامه داد: درباره سوریه همواره به دنبال تحقق دوهدف مهم بودیم؛ یکی امنیت سوریه و بازگشت مردم این کشور به وطن خود و دیگری تاکید بر لزوم تعین سرنوشت سوریه توسط مردم این کشور است، در جریان سفر پیش‌رو در این زمینه‌ها مذاکراتی با همتای ترک خود خواهیم داشت.

روحانی امنیت منطقه و مبارزه با تروریسیم را از دیگر موضوعات مورد نظر دو کشور بیان کرد و گفت: تاکنون اقدامات خوبی در زمینه مرزها توسط دو کشور انجام شده  است، اما هنوز باید همکاری‌ها  درباره مهاجرین را ادامه دهیم.

روحانی در پایان مسائل محیط زیستی را از دیگر مباحث گفت وگوی هیات‌های عالی رتبه دو کشور در جریان سفر پیش‌رو عنوان و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ترکیه در حال ساخت دیواری در مرزهای شرقی خود است و مقداری از این دیوار را ساخته است، نیاز داریم درباره مسائل محیط زیستی گفت‌وگو با یکدیگر داشته باشیم و این مسائل باید مورد بررسی و همکاری طرفین قرار بگیرد. منبع: ایسنا برچسب ها: روجانی ، اردوغان ، نسخه پیچی ، آمریکا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روجانی اردوغان نسخه پیچی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه ضدایرانی آمریکا و متحدانش برای تقویت روحیه رژیم صهیونیستی

در بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای وزارت امور خارجه انگلیس منتشر شده، آمده است: «ما حملات ۱۳ آوریل جمهوری اسلامی ایران و شرکای آن به اسرائیل را که شامل پرتاب چند صد موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد‌های تهاجمی علیه چندین هدف بود را به صراحت محکوم می‌کنیم. باید توجه داشته باشیم که این حمله گسترده می‌توانست باعث خسارت قابل توجه و تلفات جانی شود».

این بیانیه در تداوم فضاسازی‌ها علیه اقدام مشروع ایران می‌افزاید: «ما همچنین این واقعیت را محکوم می‌کنیم که تسلیحات پرتاب شده به سوی اسرائیل حریم هوایی چندین کشور منطقه را نقض کرده، جان مردم بی گناه آن کشور‌ها را به خطر انداخته و به نظر می‌رسد از حریم هوایی نزدیک اماکن مقدس در قدس عبور کرده است».

در بیانیه یادشده از مداخله ایالات متحده و متحدانش برای رهگیری موشک‌های ایران قدردانی شده و آمده است: «ما از تلاش‌ها برای جلوگیری از تشدید فوری خشونت در منطقه، به دنبال تلاش‌های هماهنگ برای دفاع در برابر حمله ایران استقبال می‌کنیم».

در بخش دیگری از این بیانیه ادعا شده است: «ما توقیف غیرقانونی یک کشتی تجاری با پرچم پرتغال در نزدیکی تنگه هرمز در ۱۳ آوریل را محکوم می‌کنیم و از ایران می‌خواهیم که کشتی و خدمه بین المللی آن را فورا آزاد کند. ما متذکر می‌شویم که حمله تشدید کننده ایران آخرین نمونه از اقدامات خطرناک و بی ثبات کننده این کشور و شرکای ستیزه جوی آن است که تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین المللی است».

نویسندگان این بیانیه در پایان خواستار جلوگیری از تشدید تنش‌ها شده و نوشته‌اند: ما همکاری دیپلماتیک خود را برای حل و فصل همه تنش‌ها در منطقه تقویت خواهیم کرد.

این بیانیه از سوی ایالات متحده، آلبانی، آرژانتین، استرالیا، اتریش، بلژیک، بلغارستان، کانادا، کرواسی، قبرس، چک، دانمارک، اکوادور، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، مولداوی، موناکو، مونته نگرو، هلند، نیوزیلند، نروژ، ایالات فدرال میکرونزی، پالائو، پاپوآ گینه نو، لهستان، پرتغال، جمهوری کره، رومانی، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، اوکراین و بریتانیا صادر شده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه در مورد آخرین تحولات منطقه
  • واکنش اردوغان به حادثه اصفهان
  • گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات اخیر منطقه
  • بیانیه ضدایرانی آمریکا و متحدانش برای تقویت روحیه رژیم صهیونیستی
  • اردوغان به عراق سفر می‌کند
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • احمدی نژاد از اسراییل به عنوان «کشور» یاد کرد
  • مشاور وزیر کشور: معلوم نبود اگر حسن روحانی یا ظریف بودند چه بلایی سرمان می آمد!
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد