Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@21:54:05 GMT

مرکزی| مراکز علمی در توسعه مراکز پژوهشی تلاش کنند

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۳۰۵۶۷

مرکزی| مراکز علمی در توسعه مراکز پژوهشی تلاش کنند

امام جمعه ساوه گفت: روحیه علم‌جویی و پژوهش در جامعه دانشگاهی تقویت شود. ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی عصرامروز در آئین گرامیداشت هفته پژوهش در موسسه آموزش عالی انرژی ساوه با اشاره به فراهم کردن فرصت‌های پژوهش در جامعه اظهار داشت:  تکنولوژی و فناوری یک قدرت است و اگر کشوری دنبال قدرت باشد و بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد باید به دنبال توسعه علمی آن جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت‌های علمی سبب توسعه و پیشرفت کشور می‌شود که زمینه‌ساز عزت و استقلال آن کشور است، زیرا علت اصلی عقب ماندگی و توسعه نیافتن آن عدم توجه به ظرفیت‌های علمی آن کشور است، بنابراین  تکریم علم در همه شاخه‌ها به منظور برطرف کردن نیازهای بشر ضرورت دارد. 

امام جمعه ساوه تصریح کرد: فاصله گرفتن علم از اخلاق، فروپاشی بنیان جوامع و عقب‌ماندگی را به همراه دارد، همچنین  برقراری عدالت هم در این صورت وجود نخواهد داشت. 

حسینی بیان کرد: باید روحیه علم‌جویی و پژوهش در جامعه دانشگاهی تقویت شود، زیرا تقویت فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی سبب خلق ثروت از طریق تجاری‌سازی علوم شده و نتیجه آن زمینه‌ساز توسعه اقتصادی و صنعتی است.

حجم زیادی از پژوهش‌های تولیدی در لرستان تجاری سازی نشده استبوشهر| فعالیت تحقیق و پژوهش باید با فرهنگ جهادی توام شودزنجان| وحدت بین حوزه و دانشگاه توطئه‌های دشمنان را خثنی می‌کند

وی ادامه داد: باید زمینه برای توسعه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی در کشور فراهم شود، متاسفانه ترویج مدرک‌گرایی به  توسعه علمی کشور آسیب می‌زند.

امام جمعه ساوه خاطرنشان کرد: دانشگاه باید فرصت توسعه و رونق تحقیقات را فراهم کرده و دانشجو را ملزم به کار تحقیقاتی کند، زیرا توسعه و فروش پایان‌نامه آسیب به بدنه علمی کشور و عقب‌ماندگی کشور را به همراه دارد.

حسینی عنوان کرد: وحدت بین حوزه و دانشگاه باید حفظ شود، زیرا وحدت بین این دو نهاد پیوند علم و دین است و هیچ کدام از این دو نمی‌توانند جایگزین دیگری شود، وحدت بین این دو توسعه علمی کشور را به همراه داشته و از سویی سرمایه کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۰۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد