Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-03-29@15:32:30 GMT

انحراف از توسعه اقتصادی خیانت است

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۳۰۹۸۴

به گزارش پارس نیوز، 

علی لاریجانی امروز (چهارشنبه 28 آذر) در ادامه سفر خود به استان هرمزگان در جمع مردم، طلاب و روحانیون شیعه و سنی شهرستان بندر خمیر طی سخنانی تصریح کرد: این منطقه زمینه حرکت جدی اقتصادی را دارد و مدت ها بود می خواستم از نزدیک شرایط آن را بررسی کنم و امروز که در بین شما هستم از این وفاق و همدلی ارزشمند برای توسعه و روح آرام و نجابت مردم خوشحالم و همین روحیه باعث می شود که کشمکش ها کمتر شود و جایی که کشمکش نباشد، زمینه توسعه بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: یک نکته مثبت دیگر منطقه نمایندگان فعال و پیگیر آن هستند که این موضوع در کنار ظرفیت های توسعه ای همه چیز را برای پیشرفت منطقه فراهم کرده است.

وی با اشاره به عملیات کلنگ زنی سه پروژه عمرانی در شهر بندر خمیر گفت: بنده هیچگاه طرحی  را کلنگ زنی نمی کنم، چرا که بعضاً بدقولی هایی می شود که موانعی را در مسیر احداث ایجاد می کند، اما آنطور که به بنده گفتند برای این طرحها برنامه ریزی دقیقی شده که طی 18 ماه به نتیجه مطلوب برسد، همچنین به وزیر بهداشت هم خواهم گفت که درخصوص بیمارستان شهرستان اقدامات لازم را انجام دهد.

لاریجانی بیان کرد: یکی از مسائلی که در کشور ما کمتر به آن توجه شده، معادن مختلفی است که وجود دارد و این منطقه نیز از امکانات معدنی خوبی برخوردار است و به همین دلیل در قانون برنامه ششم توسعه اختیارات معادن به استان ها داده شده و شورای معادن به ریاست استاندار تشکیل می شود و فرصت خوبی برای توسعه معادن است.

رئیس قوه مقننه کشورمان در ادامه صحبت های خود با تاکید بر امکانات مناسب استان هرمزگان برای توسعه گردشگری گفت: یکی دیگر از نکات خوب و مهم منطقه ظرفیت گردشگری در دریا و در جنگل های حرا است که می تواند فرصت مناسبی برای رشد منطقه باشد.

وی تصریح کرد: توجه به منطقه هرمزگان از موضوعات محوری کشور است و برخی مشکلات مانند تحریم ها نباید سمت گیری توجه به این مناطق را تغییر دهد. همچنین از مدت ها پیش به فکر جذب سرمایه گذاری خارجی در این منطقه بودم و پیگیری هایی را انجام دادم و ان‌شاءالله باز هم دنبال خواهم کرد.

لاریجانی خطاب به استاندار هرمزگان گفت:پیشنهاد می کنم در کنار توجه به جلب سرمایه‌های خارجی، ظرفیت های سرمایه گذاری و توسعه ای این منطقه به سرمایه گذاران داخلی شناسانده شود و در همایشی این ظرفیت ها به افراد مایل به سرمایه گذاری معرفی شوند، چرا که باید توجه داشت ممکن است همه طرحهایی که برای توسعه منطقه در نظر گرفته شده با منابع دولتی امکان ایجاد نداشته باشد و بر همین اساس نیز در بودجه پروژه های مشارکتی دیده شده که بخش خصوصی در کنار دولت قرار بگیرد و قطعاً باید وقتی در یک منطقه هدف‌گیری توسعه ای وجود دارد، روش های مختلف مورد توجه قرار گرفته و دیده شود.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور خاطرنشان کرد: بحث دیگری که یک امر ضروری برای توسعه است، تربیت نیروی انسانی متخصص متناسب با نیازهای استان است و از حالا باید به فکر این موضوع بود.

وی با تاکید بر لزوم حفظ انسجام و اتحاد برای توسعه کشور و منطقه هرمزگان گفت: در شرایطی که از یک طرف باید به فکر حرکت های توسعه ای و تسهیل مشکلات و مسائل مردم باشیم و از یک طرف آمریکایی ها همه تلاش و شیطنت شان را معطوف به موضوع توسعه کرده اند، چرا که می دانند جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت و تجربه انقلابی خوبی برخوردار است، باید با هوشیاری این توطئه ها را خنثی کرد.

لاریجانی ادامه داد: مسئله اصلی کشور مسئله اقتصادی است و برای نیل به اهداف آن باید از هر نوع مجادله و کشمکشی دوری کرد و رهبر معظم انقلاب نیز با نظرات داعیانه خود در این مسیر حکم به تشکیل شورای هماهنگی سران قوا داده اند تا همه قدرت ها یک جهت به سمت توسعه اقتصادی حرکت کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: عقل حکم می کند وقتی یک دشمن قدار در مقابل داریم، تمام تمرکز خود را بر روی مشترکات معطوف کنیم و این وظیفه انقلابی امروز ماست و خوشحال شدم که دیدم مردمان این منطقه به این درک فاضلانه رسیده اند که در مسیر وحدت حرکت کنند  و این درک شرایط توسعه را فراهم می آورد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: علی لاریجانی شیعه و سنی شورای اسلامی وزیر بهداشت بیمارستان قانون گردشگری جنگل رشد مشکلات سرمایه گذاری سرمایه سرمایه گذاران بودجه بخش خصوصی دولت نیروی انسانی جمهوری اسلامی ایران رهبر معظم انقلاب مجلس شورای بیمارستان دولت ذهن رئیس مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| واعظ آشتیانی

معاون اسبق وزیر صمت در خصوص الزامات تحقق شعار سال گفت: یکی از راهکارهای مهم در افزایش مشارکت مردم در اقتصاد، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ،حمیدرضا واعظ اشتیانی گفت: توجه به تولید داخلی میتواند تضمین کننده استقلال کشور باشد، در قانون اساسی مدل اداره اقتصاد شفاف شده اما در دولتها توجه جدی به بخش تعاونی و بخش خصوصی نشده است.

وی گفت: از ظرفیت‌های برنامه های توسعه نیز برای امر تولید به خوبی استفاده نشده و این گلایه از مجالس گذشته وجود داشته که چرا مطالبات دقیق و نظارت بهینه از طریق ظرفیتهای برنامه های توسعه بکار گرفته نشده است.

معاون پیشین وزیر صمت گفت: امروز در هر چالش اقتصادی دولت باید پاسخگو باشد که این امر زیبنده کشور نیست، وظیفه دولت تنها باید به تعریف استراتژی های کلان محدود شود.

واعظ تاکید کرد، حلقه مفقوده در مباحث توسعه کشور،  موضوع نظارت است.

به گفته واعظ اشتیانی، یکی از راهکارهای مهم در افزایش مشارکت مردم در اقتصاد، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان است.

معاون اسبق وزیر صمت گفت: مقام معظم رهبری بارها تاکید داشتند که در حوزه اقتصاد باید علمی حرکت کنیم، در این بین آزمون و خطا و اعمال سلیقه جایی ندارد. براین اساس نکته مهم در مشارکت دادن مردم در اقتصاد کشور داشتن یک استراتژی کلان و استفاده بهینه از آنهاست.

 

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه و تحکیم همکاری‌ها مورد توجه ترکمنستان و ایران است
  • زیارتگاه‌هایی که برای توسعه روستاها هم حاجت می‌دهند
  • اقدامات دولت در توجه به راه‌آهن و ترانزیت بی‌سابقه بوده است
  • منطقه آزاد بانه-مریوان دریچه‌ای به سوی توسعه اقتصادی کردستان
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| واعظ آشتیانی
  • واکنش جالب سحر دولت‌شاهی به شنیدن کلمه خیانت (فیلم)
  • چرا سند استراتژی توسعه صنعتی تدوین نمی شود؟
  • تقویت و تمرکز استان یزد بر تولید و رفع موانع تولید
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • مشاغل خانگی و صنایع دستی زمینه‌ساز توسعه اقتصادی است