Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حاشیه نشست با مدیران استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت:‌از اول دی‌ماه با برند‌های پوشاک قاچاق در ۱۰۰ نقطه شناسایی شده در تهران برخورد می‌کنیم. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی مؤیدی خرم‌آبادی امروز در حاشیه نشست مدیران کل استانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تهران در جمع خبرنگاران گفت: از روز شنبه یکم دی‌ماه طبق قرار قبلی و اعلام شده با برند‌های محرز قاچاق در پوشاک برخورد می‌شود و در تهران ۱۰۰ نقطه مهم عرضه پوشاک قاچاق شناسایی شده که با همکاری دستگاه‌های مربوطه تابلو‌های این مراکز را پایین می‌کشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برای ایجاد بازار عرضه پوشاک ایرانی لازم است با محل‌های عرضه محرز قاچاق پوشاک برخورد شود و با جدیت برخورد می‌کنیم.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد: اگر واردات پوشاک به صورت رسمی و با پرداخت حقوق دولتی و به صورت نمایندگی رسمی برند‌ها باشد، مشکلی ندارد، اما عمده برند‌های خارجی به صورت قاچاق در پاساژ‌ها و مراکز عرضه به ویژه در تهران عرضه می‌شود که باید این مراکز جمع‌آوری شود و اگر تاکنون برخورد نشده، از مردم عذرخواهی می‌کنم.

مؤیدی با بیان اینکه حمایت از کالای داخلی و با کیفیت، اولویت ستاد مبارزه با قاچاق کالا است، گفت: برند‌های غیرمجاز پوشاک خارجی که به صورت مافیایی ارز کشور را خارج می‌کنند و کالای بنجل قاچاقی را وارد و در مغازه‌های شیک به مردم عرضه می‌کنند، از اول دی‌ماه به صورت جدی با آن‌ها برخورد شده و تابلو‌های آن‌ها جمع‌آوری می‌شود.

وی با بیان اینکه برخورد با قاچاق پوشاک از شهریور ۹۵ باید شدت می‌گرفت، گفت: در سال ۹۶ هم باید برند‌های قاچاق جمع می‌شدند، اما برخورد لازم انجام نشده و این بار از اول دی‌ماه ۹۷ به شدت با مراکز عرضه پوشاک برند قاچاق خارجی برخورد صورت می‌گیرد.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از کار‌های این ستاد را برخورد با برند‌های قاچاق در سطح عرضه در جامعه دانست و گفت: این برخورد جزو مطالبات مردم و بازاریان و فعالان صنف پوشاک ایرانی است که طی فرایندی این برنامه تهیه شده و قبلاً اطلاع‌رسانی و هشدار‌های لازم به فعالان عرضه برند محرز قاچاق داده شده است و در این زمینه کمیته‌ای شکل گرفته و از دی‌ماه ۹۷ با هماهنگی دستگاه‌های مربوطه برخورد شدید با برند‌های غیرمجاز پوشاک در کشور برخورد می‌شود.

مؤیدی در مورد برخورد با خودرو‌های قاچاق گفت: این موضوع اخیراً داغ شده و پرونده در اختیار دستگاه قضایی قرار دارد، آمار آن توسط دادستان کشور اعلام شده، اما هنوز حکم قطعی داده نشده و با تلاش دستگاه‌های ضابط قضایی پرونده در حال تکمیل است.

* برخورد با دست‌های وصل به دستگاه دولتی و دخیل در قاچاق

وی در پاسخ به سؤالی که اگر دست‌هایی از دستگاه‌های دولتی در قاچاق دخیل باشد، گفت: اگر قاچاق کالا به یک دستگاه وصل باشد، حتماً برخورد می‌کنیم و طبق سوگندی که یاد کرده‌ایم در مبارزه با قاچاق کالا کوتاه نمی‌آییم و در عرصه جنگ اقتصادی و مبارزه با قاچاق حتی حاضریم جان بدهیم.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورد قاچاق کالای سلامت‌محور گفت: وزارت بهداشت در امر ساماندهی با کالای قاچاق سلامت‌محور انتظار می‌رود، بیش از این گام بردارد و سلامت مردم به خاطر بی‌توجهی برخی سازمان‌ها نباید به خاطر بیفتد.

*وزارت بهداشت در مبارزه با کالای قاچاق سلامت محور بیشتر همکاری کند

مؤیدی گفت: حوزه سلامت مردم در تمرکز مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور از اهمیت خاصی برخوردار است و امیدواریم وزارت بهداشت گام‌های بلندتری در همکاری مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور بردارد. البته گام‌هایی برداشته اند، ولی با توجه به اهمیت سلامت جامعه، انتظار می‌رود گام‌های بیشتر برداشته شود.

* اجرای طرح پیمایش در ناوگان حمل و نقل سوخت

وی همچنین در مورد برنامه مبارزه با قاچاق حامل‌های انرژی از کشور گفت: طرح پیمایش ناوگان حمل‌ونقل سوخت در سطح کشور اجرا می‌شود و اکنون که فصل تهیه بودجه سال آینده است انتظار می‌رود، اعتبار لازم برای اجرای طرح پیمایش ناوگان حمل‌ونقل سوخت در بودجه دیده شود تا انحراف حامل‌های انرژی به سمت قاچاق را کمتر شاهد باشیم.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین در مورد مقابله با قاچاق سوخت گفت: علاوه بر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیروی انتظامی، مرزبانی، وزارت اطلاعات، گمرک و سازمان بنادر در جدار مرزی با قاچاق سوخت برخورد می‌کنند.

*مسیر نا امن برای قاچاق سوخت

مؤیدی همچنین با اشاره به تلاش‌های نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات گفت: البته دستگاه قضایی هم تلاش مضاعف دارد که مسیر را برای قاچاق سوخت در جدار مرزی ناامن کند و ریسک قاچاق سوخت را افزایش دهد.

وی تأکید کرد: البته به خاطر مبارزه با قاچاق سوخت نباید مانع سوخت‌رسانی به مرزنشینان و افراد محلی شد؛ بنابراین نیاز است براساس سامانه پیمایش مبدأ سوخت‌گیری تانکر‌های سوخت و مقصد تخلیه آن به روشنی مشخص باشد تا شاهد صحنه‌های تلخ قاچاق سوخت نباشیم.

* دادن نمره و معرفی دستگاه‌های همکار مبارزه با قاچاق کالا

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین به خبرنگاران قول داد: دستگاه‌های متولی مبارزه با قاچاق کالا هر یک وظیفه‌ای تعریف شده دارند و طبق برنامه‌ای اقدام می‌کنند و در حضور شما خبرنگاران یک تابلوی نصب می‌کنم که به هر دستگاه متولی مبارزه با قاچاق تا پایان سال نمره می‌دهیم و دستگاه‌ها را به مردم معرفی می‌کنیم تا عملکرد آن‌ها را در مبارزه با قاچاق کالا قضاوت کنند.

مؤیدی با بیان اینکه ۲۶ دستگاه در امر مبارزه با قاچاق کالا با ستاد مرکزی همکاری دارند، گفت: عملکرد همه این دستگاه‌ها رصد و اعلام می‌شود.

* جمع آوری لوله قاچاق سوخت زیر دریا برای بار دوم

وی همچنین در مورد لوله زیر دریا برای انتقال قاچاق سوخت گفت: این لوله در کوتاه مدت بوده که خوشبختانه کشف و جمع‌آوری شد و در همان ساحلی قشم و بندرعباس شناسایی و پاکسازی شد. البته قبلاً هم در آن نقطه قاچاق صورت گرفته بود که برچیده شده بود، اما دوباره قاچاقچیان آن را برقرار کرده بودند که باز هم با آن برخورد شد.

* حجم قاچاق سوخت در کشور روزانه ۱۱.۵ میلیون لیتر

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورد آمار سوخت منتقل شده از طریق لوله زیر دریا گفت: رقم آن زیاد نبوده، اما در کل کشور روزانه ۱۱.۵ میلیون لیتر حامل سوخت از کشور قاچاق می‌شود.

به گزارش فارس در این مراسم از یک خبرنگار که تا نقطه صفر مرزی برای شناسایی شبکه قاچاق رفته بود، تقدیر شد. همچنین لوح حکم حمیدرضا دهقانی‌نیا به عنوان سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعطا شد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۲۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴

برندهای ترکیه دارای طرفداران زیادی است و این مسئله باعث شده است که افراد زیادی برای خرید از سراسر جهان به این کشور سفر نمایند. دلیل محبوبیت این برند ها کیفیت پارچه و دوخت بسیار عالی پوشاک و محصولات آن است. صنعت پوشاک این کشور از بزرگ ترین بخش های درآمد صادراتی این کشور حساب می شود. اگر تا به حال لذت خرید از بهترین برندهای ترکیه را تجربه نکرده اید و امکان سفر به این کشور برای خرید را ندارید، پیشنهاد می دهیم در ادامه با ما همراه باشید تا ضمن معرفی برندهای معروف، مزایا خرید آنلاین از برندهای ترکیه را به شما توضیح دهیم.

بهترین برندهای لباس ترکیه کدام است؟

در این بخش بهترین برندهای ترکیه که از سراسر جهان محبوب هستند را لیست کرده ایم:

1. برند دیفکتو DEFACTO

دیفکتو یکی از بهترین برندهای ترکیه است که هم در داخل ترکیه و هم سطح بین المللی محبوبیت زیادی به دست آورده است. این برند لباس ترکیه ای، در سال 2003 تاسیس شد و از آن زمان به یکی از خرده فروشان لباس و مد در ترکیه تبدیل شده است و طیف گسترده ای از گزینه های لباس برای مردان، زنان و کودکان را ارائه می دهد.

دفکتو (Defacto) به دلیل طراحی های مدرن خود که مطابق با سلیقه ها و ترجیحات دنیای مد است، شناخته شده است. این برند لباس ترکیه، بر ایجاد لباس های شیک و راحت تمرکز دارد که نشان دهنده آخرین روند مد است. دفکتو چه لباس‌های غیررسمی، چه ورزشی و چه رسمی، طیف متنوعی را برای مناسبت‌ها و سبک‌های زندگی مختلف ارائه می‌دهد.

2. برند ماوی  MAVI؛ بهترین برند ترکیه برای خرید لباس

ماوی در زبان ترکی به معنای آبی است، این برند دارای مهارت زیادی در تولید و طراحی پارچه، به ویژه در زمینه جین است. بهترین برند تولید کننده جین در ترکیه "Mavi" در سال 1991 در استانبول تاسیس شد و از یک شرکت تولید کننده لباس جین محلی به یکی از برندهای معروف ترکیه  و بین المللی تبدیل شده است.

3. برند مدانیسا MODANISA

Modanisa یکی از بهترین برندهای ترکیه در حوزه پوشاک است و تاثیر زیادی در صنعت مد متوسط گذاشته است. Modanisa که در سال 2011 تأسیس شد، به یک پلتفرم آنلاین پیشرو در زمینه پوشاک ​​برای زنان تبدیل شده است.

مدانیسا، بهترین برند تولید کننده لباس ترکی زنانه است که نیازها و سلیقه افرادی را که به دنبال گزینه های لباس مدرن اما معمولی هستند، برآورده می کند. این برند طیف گسترده ای از لباس های زنان از جمله ژاکت، عبا، حجاب، روسری و غیره را ارائه می دهد.

4. برند ال سی وایکیکی LC WAIKIKI

از جمله بهترین برندهای ترکیه برای خرید، برند LC Waikiki، یکی از محبوب ترین و بهترین برندهای پوشاک ترکیه است که در داخل ترکیه و در سطح بین المللی حضور پررنگی پیدا کرده است. این برند که در سال 1988 تأسیس شد، به دلیل ارائه لباس های شیک و مقرون به صرفه برای مردان، زنان و کودکان مشهور شد.

برند LC Waikiki طیف وسیعی از لباس‌ها از جمله لباس‌های روزمره، لباس رسمی، لباس‌های ورزشی، لوازم جانبی و غیره را ارائه می‌دهد. بهترین برند لباس ترکیه LC Waikiki قصد دارد سبک های مد روز را ارائه دهد که مطابق با مشتریان خود باشد.

5. برند کوتون koton

کوتون با رویکرد خلاقانه، نوآورانه و مشتری مدار خود، سیاست ترکیب محصولات فصلی با طرح های اوریجینال و ارائه آنها با قیمت های مقرون به صرفه را اجرا می کند. کوتون دارای 275 فروشگاه در ترکیه و 159 فروشگاه در 28 کشور مختلف است. کوتون از محبوب ترین برندهای ترکیه ای است که در زمینه مد و لباس یک برند جهانی است.

خرید آنلاین از ترکیه و مزایای آن

خرید آنلاین از بهترین برندهای ترکیه مزایای زیادی برای شما به همراه خواهد داشت. برای کسانی که امکان خرید حضوری از بهترین برندهای مشهور ترکیه ای را ندارند، بهترین کار، خرید آنلاین است. در اینجا برخی از مزایای خرید آنلاین برندهای لباس ترکیه آورده شده است.

1. طیف گسترده ای از انتخاب

پلتفرم‌های آنلاین دسترسی به طیف گسترده‌ای از برندهای لباس ترکیه را فراهم می‌کنند و به خریداران اجازه می‌دهند تا انواع سبک، رنگ و طرح‌ را کشف کنند. از لباس‌های سنتی تا لباس‌های مد معاصر، فروشگاه‌های آنلاین طیف گسترده‌ای را برای پاسخگویی به سلایق و ترجیحات افراد ارائه می‌دهند.

2. راحتی و دسترسی

فروشگاه های آنلاین 24 ساعته در دسترس هستند و به مشتریان این امکان را داده تا بدون محدودیت ساعت کاری فروشگاه فیزیکی یا موقعیت جغرافیایی، هر زمان که می خواهند خرید کنند.

3. اطلاعات دقیق محصول

فروشگاه آنلاین اطلاعات دقیقی از محصول مانند جنس پارچه، سایز و دستورالعمل های مراقبتی و نظرات مشتریان را ارائه می دهند. این اطلاعات به خریداران کمک می کنند تا در مورد لباسی که قصد خرید آن را دارند، تصمیمات آگاهانه بگیرند و از کیفیت محصول اطمینان حاصل کنند.

5. آسان برای مقایسه و جستجو

خرید اینترنتی، افراد را قادر می سازد تا به راحتی قیمت ها، سبک ها و ویژگی های لباس را از برندهای مختلف پوشاک ترکیه مقایسه کنند. این موضوع، امکان تصمیم گیری آگاهانه تر و مطمئن تر برای خرید را فراهم می کند.

6. طراحی مجازی و شخصی سازی

برخی از فروشگاه های آنلاین می توانند به مشتری کمک کنند که سبک دلخواه خود را از بهترین برندهای لباس ترکیه به راحتی پیدا کنند تا تجربه خرید آن ها بهبود بخشیده شود.

آنچه در این مقاله خوانده ایم

دنیای برندهای پوشاک در ترکیه به این موارد ذکر شده در این مطلب خلاصه نخواهد شد. در واقع در دنیای این برندهای مختلف، تمامی سبک های لباس و طیف وسیعی از کیفیت و قیمت وجود دارد؛ اما خرید از بهترین برندهای ترکیه ای برای ایرانیانی که نمی توانند به ترکیه سفر کنند یک چالش است. اما سایت هایی وجود دارند که می توانند به عنوان یک واسطه محصولاتی که شما علاقه مند به خرید آن ها هستید را در زمانی کوتاه به دست شما برساند. کیالوکس از جمله بهترین سایت خرید آنلاین لباس از ترکیه است که رضایت مشتریان زیادی را در این زمینه کسب کرده است و می تواند جهت خرید پوشاک از بهترین برند ترکیه ای، از خدمات این سایت استفاده نمایید.

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم