Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، شرکت ماشین سازی بوکان در سال ۱۳۷۴ با اخذ مجوز از وزارت صنت، معدن تجارت در زمینه طراحی و تولید خطوط کامل دستگاه های پخت نان و ماشین آلات صنایع غذایی، فعالیت خود را آغاز کرد.
این شرکت در راستای استانداردسازی تولیدات و برای هدفمند ساختن خط مشی، برنامه گسترده مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد جهانی ایزو 2015 "   ISO9001_2015 " را درپیش گرفت و موفق به دریافت گواهینامه از شرکت    "lQS" انگلیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دستگاه های تولید انبوه نان خشک صنعتی، پهن کن اتوماتیک، فرم دهنده خمیر، تونلی پخت نان سنگک، تولید نان قندی، پخت نان با حرارت کاملا غیر مستقیم، پخت نان سنگک نیمه اتوماتیک دوار یکپارچه، دوار پخت نان ساجی، نیمه اتوماتیک پخت نان، چونه پهن کن، چونه گیر، مخزن استیل حمل خمیر و خمیر گیر از محصولات تولیدی این کارخانه است.
از جمله تولیدات این شرکت، دستگاه تولید نان با حرارت کاملا غیرمستقیم با روش مهندسی مدرن است که در سال ۱۳٨۷ در این کارخانه تولید و نشان استاندارد ملی ایران را دریافت کرد.
راهیابی به بازارهای جهانی در کارنامه کارخانه ماشین سازی بوکان وجود دارد، به طوری که با صادرات به کشورهای آلمان، انگلیس، کانادا، سوئد، نروژ و عراق و نیز شرکت فعال در نمایشگاه های صنعت نان، عملاً وارد بازار فروش و رقابت جهانی شد.
مدیرعامل شرکت ماشین سازی بوکان در خصوص مشکلات این واحد تولیدی می گوید: میزان تولید این شرکت از ۲۵۰ دستگاه به 60 دستگاه در سال و میزان صادرات نیز ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش یافته است.
آهنگری می افزاید: ارز حاصل از صادرات در داخل کشور با نرخ ارز دولتی به ما تحویل می شود و این درحالی است که خرید مواد اولیه با ارز آزاد صورت می گیرد.
او در خصوص تعدیل نیروی کار در این شرکت خاطرنشان می کند: شرکت ماشین سازی بوکان در طول چند سال فعالیت، اقدامات موثری در خصوص اشتغالزایی انجام داده است به نحوی که در چند سال اخیر ۵۵ نفر پرسنل در آن مشغول بکار بودند و در حال حاضر این تعداد به علت کاهش تولید به ۳۵نفر کاهش یافته است.
آهنگری کلید حل مشکلات و جبران نقدینگی و ادامه تولید و صادرات را مشروط به همکاری بانکها عنوان می کند و می گوید: فرمانداری بوکان، اداره صنعت و اداره کار شهرستان با درخواست دریافت تسهیلات موافقت کرده اند، اما بانک ها از پرداخت تسهیلات خودداری می کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به آمار صادرات می گوید: در هشت ماه نخست امسال بیش از 445 میلیون دلار کالا از استان صادر شده است که در مقایسه با سال گذشته بیش از 105 درصد افزایش دارد.
اسکندری با اشاره به این که شرایط موجود، شرایط مناسبی برای صادرات به شمار می رود، می افزاید: واحد های تولیدی که کالای با کیفیت تولید می کنند و بازاریابی خوبی دارند زمینه صادرات خوبی برای آنها فراهم است.
او با اشاره به این که نقدینگی و سرمایه در گردش، برای رونق واحد ها و کارگاه های تولیدی مهم و حیاتی است، تصریح می کند: اگر واحد تولیدی با این مشکل دست و پنجه نرم کنند میزان تولید و صادرات کاهش پیدا می کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به این که بعضی از این واحد های تولیدی مانند ماشین سازی بوکان برخی مواد اولیه خود را از طریق بورس و واردات تامین می کنند، تصریح می کند: نبود نقدینگی و سرمایه در گردش تهدیدی برای فعالیت این واحد های تولیدی است.
مشکلات واحد ماشین سازی بوکان روز یکشنبه هفته جاری در کارگروه رفع موانع تولید استان باحضور معاون امور هماهنگی استاندار بررسی شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بوکان می گوید: اطلاعات این واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات در سامانه کارا ثبت شده بود که در نهایت تسهیلات از سوی بانک عامل پرداخت نشد.
عبدی می افزاید: باپیشنهاد معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مقرر شد اطلاعات این واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات در سامانه بهین یاب ثبت شود.
بدیهی است که صنعت نقش بسزایی در توسعه و شکوفایی اقتصاد دارد و به عقیده کارشناسان اقتصادی استان، بازگشت ثبات ارز به بازار، تکمیل زنجیره مطمئن تامین مواد اولیه و ارائه تسهیلات از جمله راهکارهای زیربنایی است که برای تداوم فعالیت بزرگترین واحد تولیدی غرب کشور لازم و ضروری است.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تولید تسهیلات موانع تولید آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۲۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور