Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید مرتضی سیف‌زاده رئیس نظام مهندسی ساختمان فارس از برگزاری نخستین همایش ملی صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی چهارم تا پنجم دی ماه سال جاری در اتاق بازرگانی شیراز خبر داد و گفت: صادرات خدمات دامنه وسیعی از خدمات فنی مهندسی، صنعتی، تاسیس کارخانه، انتقال دانش فنی، آی تی، فناوری اطلاعاتی، آموزش و پژوهش، گردشگری، حمل نقل، ترانزیت کالا را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درمورد اهمیت صادرات کالا و خدمات در جهان، افزود: از ۱۶ هزار میلیارد دلارکل صادرات کالا و خدمات درجهان، ۴ هزار میلیارد دلار معادل ۲۵ درصد و نیز ۲ هزار میلیارد دلار مربوط به صادرات خدمات فنی مهندسی است.

سیف زاده ادامه داد: صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی در سال ۱۳۷۴ درکشور ۵۰ یا ۶۰ میلیون دلار بوده، در صورتی که در سال ۱۳۹۰ این میزان به ۵ میلیارد دلار ا. فزایش یافته که نشان از عزم دولت و بخش خصوصی به صادرات است.

وی با اشاره به نزول صادرات خدمات بعد از سال ۱۳۹۰ به عدد ۷۰۰ میلیون دلار، بیان کرد: کشور هدف قطر در سال ۲۰۲۲ میلادی درطی ۴ سال آینده با برگزاری مسابقه جام جهانی فوتبال با اختصاص ۱۶۰ میلیارد دلار در صدد ساخت ورزشگاه، سالن‌های ورزشی، مراکز و نیز مجتمع‌های مسکونی و تجاری است که بستر مناسبی را برای توسعه اقتصاد این کشور فراهم می‌کند و بازار خوبی برای صدور خدمات فنی و مهندسی استان فارس است.

رئیس نظام مهندسی ساختمان فارس بابیان این‌که دراین همایش ملی سازمان نظام مهندسی ساختمان، انجمن انبوه سازان، سازمان نظام مهندسی، معدن و کشاورزی و معاون اقتصادی وزارت امور خارجه حضور دارند، خاطر نشان کرد: سازمان توسعه تجارت و صندوق ضمانت صادرات و بانک توسعه صادرات برای شرکت دراین همایش دعوت شده‌اند.

معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس هم در این همایش گفت: از ۳ صادر کننده ملی ونیز ۲۷ صادر کننده نمونه استانی که بیشترین صادرات و تنوع بازار هدف را داشته‌اند در روز دوم همایش تقدیر می‌شوند.

سید رضا ساداتی با اشاره به رشد ۲۵ درصدی صادرات استان فارس گفت:استان فارس پارسال دوران طلایی را در تولید و صادرات شمش فولاد، صنایع شیمایی، شیرین بیان، محصولات صنایع غذایی، رب گوجه فرنگی، محصولات میوه، تره‌بار، مصالح ساختمانی، سیمان، سنگ ساختمان، کاشی و سرامیک داشته‌است.

وی بیان کرد: بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری در حوزه صادرات خدمات گردشگری و توریسم سلامت و نیز صادرات نیروی کار به کشور‌های حوزه خلیج فارس شامل قطر، امارات و عمان این استان را درمیان دیگر استان‌های شاخص کرده‌است.

این مسؤول ادامه داد: از ۱۲ میلیارد دلار صادرات خدمات درکشور پیش بینی می‌شود که این میزان به ۲۰ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۴ برسد.

ساداتی تصریح کرد: با توجه به گستره جغرافیایی، توانمندی و حضور شرکت‌های دانش بنیان، پیش بینی می‌شود میزان صادرات در استان فارس به بیش‌از ۲ میلیارد دلار افزایش یابد.
انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی