Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@14:26:04 GMT

درآمدهای حمل و نقل جایگزین درآمدهای نفتی

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۳۳۴۲۵

درآمدهای حمل و نقل جایگزین درآمدهای نفتی

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: ضرورت دارد که بخش خصوصی در فعالیت های اقتصادی مستقل باشد، وابستگی به دولت نمی تواند منجربه توسعه و رشد شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد علی وکیلی در مراسم گرامیداشت هفته حمل‌ونقل و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری ۱۸۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در بنادر، افزود: ضرورت دارد که بخش خصوصی در فعالیت های اقتصادی مستقل باشد چرا که وابستگی به دولت نمی تواند منجربه توسعه و رشد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: همه به این موضوع فکر می کنیم که فعالان اقتصادی اموال خود را از کجا آورده اند و البته این فکر درست است و ما در یک جامعه ای هستیم که باید تمامی زوایای فعالیت اقتصادی، شفاف سازی شود.

وکیلی گفت: به فعالیت اقتصادی بخش خصوصی نگاه مجرمانه ای می شود و باید این نگاه را تغییر داد.

وی اذعان کرد: به دلیل حضور برخی دلالان در فعالیت های اقتصادی نگاه مجرمانه ای به بخش خصوصی شکل گرفته است و همین موضوع باعث شده که امنیت سرمایه گذاری با مخاطراتی روبرو شود.

وی با بیان اینکه در بخش سرمایه گذاری در بنادر باید اراده و خلاقیت و نوآوری باشد، افزود: البته در حوزه حمل ونقل دریایی و ریلی ساختارها تغییر کرده و سازمان بنادر با بخش خصوصی همکاری می کند.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: هزینه ها در اقتصاد به حدی افزایش یافته که قابل مقایسه با هیچ کشوری نیست.

 وی گفت: هزینه های انجام پروژه ها بسیار سرسام آور شده است و این امر شرایط را برای فعالیت بخش خصوصی سخت کرده است.

وکیلی با بیان اینکه در هر کشوری باید شاخص بندرداری قوی و قدرتمند باشد، افزود: بنادر کشور فرصت های بسیار خوبی برای سرمایه گذاری دارند از اینرو اعداد و ارقامی که در حوزه سرمایه گذاری اتفاق افتاده با توجه به حجم فعالیت ها و جایگاه ایران، کم است.

وی با بیان اینکه برخی کشورهای همسایه ایران در چند سال گذشته از ایران عقب تر بودند گفت: تحریم ها کاری کرده است که ایران در حوزه حمل و نقل از برخی از کشورهای همسایه عقب بماند.

وکیلی تصریح کرد: ما باید از فرصت تحریم های اعمال شده استفاده کنیم و فضا را برای فعالیت کشورهای همسایه فراهم نکنیم.

وی گفت: حوزه حمل ونقل درآمد پایدار دارد و می تواند یکی از جایگزین های درآمد نفتی باشد.

 

 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب یلدا مجلس هفته پژوهش هرمزگان خبرگزاری شبستان کمیته امداد ایران وحدت حوزه و دانشگاه اصفهان درآمدهای نفتی هفته حمل و نقل حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران