Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا صحرایی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از مناطق اجرای طرح ترسیب کربن شهرستان سبزوار طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: این طرح با هدف تثبیت عرصه های منابع طبیعی و ماندگاری جمعیت در مناطق روستایی در دست اجراست.
وی اظهار داشت: ترسیب کربن طرح علمی و فنی است که در کنار احیای مناطق بیابانی با تقویت توانمندی جوامع محلی از زمینه های تحقق اقتصاد مقاومتی در این مناطق نیز به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: اجرای طرح ترسیب کربن با هدف تثبیت شن های روان و ریزگردها، تقویت پوشش گیاهی و تثبیت جمعیت روستایی در بیش از 400 هزار هکتار عرصه های منابع طبیعی استان خراسان رضوی اجرا می شود.
صحرایی با بیان اینکه سال گذشته 6 هزار هکتار از بیابان های خراسان رضوی در اجرای طرح های بیابان زدایی به جنگل های بیابانی تبدیل شد افزود: برای سالجاری نیز طرح بیابان زدایی در سطح چهار هزار هکتار با اعتبار 60میلیارد ریال اجرا می شود.
سبزوار در 230 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
8145/7495 / 6053
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب استان خراسان رضوی اقتصاد مقاومتی جنگل خراسان رضوی کربن جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۴۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند

محمد حسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، تصریح کرد: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

کد خبر 6089118

دیگر خبرها

  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است