Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عباس زراعت، رییس دانشگاه کاشان، دیروزدرپانزدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین‌المللی دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور و تنی چند از سفرای کشورهای اروپایی و آسیایی مستقر در ایران در دانشگاه کاشان با تقدیر از انتخاب این دانشگاه برای برگزاری نشست گفت: دانشگاه کاشان در انجام فعالیت های بین المللی روی پتانسیل های منطقه متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با تاکید بر اینکه کاشان به عنوان قدیمی ترین شهر جهان برای همکاری های پژوهشی دانشگاهی در سطح یبین المللی آورده های منطقه ای خوبی برای تمرکز فعالیت بر روی آن دارد گفت: باستان شناسی از جمله این فعالیت ها و آورده های منطقه ای است که فعالیت های پژوهشی آن روی سیلک با کشور ایتالیا در حال انجام است.

به گفته وی، ایران با دانشگاه کاشان به عنوان دومین کشور منطقه آسیا بعد از امارات وارد این تحقیق بین المللی شده است.

رییس دانشگاه کاشان، دریاچه نمک را ظرفیت دیگر منطقه ای کاشان و تنها دریچه نمک برای فعالیت های پژوهشی بین المللی دانست و گفت: گیاهان دارویی، گلاب و اسانسهای طبیعی، فرش کاشان و آسمان پاک جز هشت کشور جهان از دیگر ظرفیت های منطقه ای کاشان برای فعالیت های پژوهشی بین المللی است.

زراعت، تصریح کرد: دانشگاه کاشان در یک شهرستان خارج مرکز استان که از خیلی امکانات محروم است توانسته در سطح بین المللی رشد خوبی داشته باشد و جز 10 دانشگاه برتر ملی قرار بگیرد.

وی اظهارداشت: دانشگاه کاشان از لحاظ جذب دانشجوی خارجی نیز جزو پنج دانشگاه برتر کشور است.

به گفته وی،۱۰۰ نفر از معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، سفرا و رایزنان تعدادی از کشورهای اروپایی و آسیایی مستقر در ایران از جمله سوئیس، فرانسه، مجارستان، اندونزی و استرالیا در این نشست حضور داشتند.

شایان ذکر است: پانزدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین‌المللی دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور، تنی چند از سفرای کشورهای اروپایی و آسیایی مستقر در ایران و با حضور دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی و دکتر عبدالساده نیسی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری این وزارتخانه در آخرین روز هفته ملی پژوهش و فناوری در دانشگاه کاشان برگزارشد که نمایندگان چهار دانشگاه علامه طباطبایی، شهید بهشتی ، ادیان و مذاهب تهران و دانشگاه یزد در گزارش عملکرد حوزه بین الملل دانشگاه خود را ارائه کردند.

این نشست با شعار "پژوهش و فناوری و تعاملات بین المللی" به بررسی جایگاه ایران در پژوهش های مشترک بین المللی و نحوه مدیریت تعاملات در این حوزه پرداخت.

 

انتهای پیام/م

 

برگزاری پانزدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین‌المللی دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۵۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، مدیر کل صمت استان گفت: هیئت‌های تجاری از کشور‌های روسیه، آفریقای جنوبی و مغولستان درغرفه استان چهارمحال و بختیاری در زمینه صادرات مواد غذایی از جمله ماهی و گوشت و مواد بهداشتی با مسئولان استان دیدار و رایزنی کردند.
فصل الله رحمتی افزود:در این نشست گفتگو و مذاکرات اولیه برایدتحقق راهبرد‌های صادراتی انجام شد.
وی گفت:همچنین اطلاعات همه تجار، بازرگانان و سرمایه‌گذارانی که به غرفه مراجعه داشتند دامنه فعالیت آنان ثبت شده و به زودی مراودات و تعاملات لازم انجام خواهد شد.
ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو) با هدف ارائه آخرین دستاورد‌ها و پیشرفت‌های علمی و صنعتی و فرصت آشنایی و مذاکره تجار و بازرگانان خارجی با شرکت‌های صادراتی ایرانی به مدت پنج روز با حضور ۲هزار مهمان خارجی از ۸۰ کشور و ۱۲گروه کالایی از جمله محصولات دانش‌بنیان، فولاد، تجهیزات پزشکی، لوازم خانگی، صنعت، مواد غذایی، پتروشیمی، ساختمان، صنایع دستی، خدمات فنی و مهندسی از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت در مرکز نمایشگاه‌های بین المللی تهران در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • اعضای شورای شهر در هر تصمیمی نفع مردم را لحاظ کنند
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته