Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت:
کل اعتباری که برای رفع حادثه‌خیزی این ۶۶ نقطه مورد نیاز است ۸۰ میلیارد تومان برآورد شده که با روند کند تخصیص اعتبار، رفع حادثه‌خیزی این نقاط چندین سال طول خواهد کشید.
کرمی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ نقطه از این طرح آشکارسازی و رفع نقص شد، تاکید کرد: برای سال جاری نیز ۱۰ نقطه دیگر را آغاز کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه یکی از مواردی که به حادثه‌خیزی جاده‌ها دامن می‌زند را ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حاشیه جاده دانست و عنوان کرد: برخورد با این ساخت و ساز‌ها دشوار و دست ما بسته است و نیازمند همکاری بخش‌های مختلف و مجوز‌های قانونی بیشتر هستیم.
وی با بیان اینکه بخشی از این حادثه‌خیزی نیز مربوط به تردد ماشین آلات کشاورزی در راه‌ها و آن هم با سرعت پایین است، افزود: پیگیریم برای برخی نقاط که کار‌های کشاورزی زیاد است، باند‌های کندرو و یا زیرگذر برای تردد خودرو‌های کشاورزی احداث کنیم.
کرمی وجود دسترسی‌های متعدد به حاشیه راه‌ها را نیز از دیگر دلایل بالا بودن حوادث اعلام کرد و افزود: بنا داریم این دسترسی‌ها را محدود کنیم و فقط یک دسترسی برای مجتمع‌های خدمات رفاهی بگذاریم که افراد بتوانند در قالب این مجتمع‌ها تمام خدماتی که نیاز دارند را دریافت کنند.
وی گفت: هم اکنون با محدودیت‌های مالی قابل توجهی مواجهیم و از این رو مجبوریم اعتباراتی که داریم را اولویت بندی کنیم و راه‌های اصلی و شریانی را در اولویت قرار دهیم.
به گفته کرمی ساخت هر کیلومتر راه سه میلیارد تومان، بهسازی آن یک میلیارد تومان و روکش آسفالت نیز ۴۰۰ میلیون تومان هزینه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه فقط روکش آسفالت راه‌های استان پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، عنوان کرد: این در حالیست که کل اعتبارات ما در سال حداکثر ۱۰۰ میلیارد تومان است.
کرمی از بدهی ۸۴ میلیارد تومانی راهداری به پیمانکاران هم خبر داد و یادآوری کرد: این بدهی باعث شده ۵۳ پروژه عمرانی ما راکد شود و هم اکنون فقط چهار پروژه فعال داریم.
در استان کرمانشاه ۸۰۶۰ کیلومتر راه داریم که از این میزان ۴۰۰ کیلومتر بزرگراه، ۴۸۰ کیلومتر راه اصلی، ۱۹۰۰ کیلومتر راه فرعی و مابقی راه‌های فرعی درجه پایین‌تر و راه‌های روستایی است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کرمانشاه رفع نقاط حادثه خیز حادثه خیزی راهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رییس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: فراجا مسوولیت‌های متعددی و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: معقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، مطرح کرد: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

کد خبر 6090500

دیگر خبرها

  • روشنایی ۱۵ کیلومتر از راه‌های استان بوشهر اجرا شد
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز