Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مشارکت‌های سازمان امور اجتماعی کشور ایجاد شبکه‌های موضوعی مدیریت بحران در کشور را موردتوجه قرار داد و گفت: سمن‌ها باید در مواقع بحرانی حضور سازمان یافته داشته باشند و نحوه مداخله سازمان‌های مردم‌نهاد در مواقع بحرانی باید سازمان‌دهی شود. ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری ظهر امروز در گردهمایی تشکل‌های مردم‌نهاد استان که در تالار معصومیه فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: توسعه مشارکت اجتماعی یکی از اهداف نظام اسلامی بوده و رهبر معظم انقلاب در این رابطه تأکیدات ویژه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توسعه پایدار مبتنی بر این بوده که برای مشارکت اجتماعی اهمیت ویژه‌ای قائل باشیم، گفت: یکی از محورهای مشارکت فعال اجتماعی، تشکل‌های مردم‌نهاد هستند که در استان قم هم کارهای بسیار خوبی حتی در حجم محدود انجام‌شده که می‌توان از این کارها برای سایر استان‌ها الگوبرداری کرد.

معاون مشارکت‌های سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه مشارکت اجتماعی باید مردم محور باشد، خاطرنشان کرد: تمام تلاش مسئولان این بوده که بتوانند بسترهای لازم را برای مردم فراهم کنیم و برای فراهم کردن این بستر باید لایحه حقوقی لازم را تهیه و تدوین کنیم.

شبکه هماهنگی تشکل‌های مردم‌نهاد مدیریت بحران در قم تشکیل می‌شود‌اعضای شورای مدیریت بحران استان البرز در حالت آماده‌باش قرار گرفتندهم‌افزایی دستگاه‌های استان مرکزی در راستای مدیریت بحران افزایش یابد

اکبری ادامه داد: امیدواریم به‌زودی بتوانیم این لایحه را به مجلس ارائه کنیم، نیاز داریم این لایحه هر چه زودتر تعیین تکلیف شده و به نتیجه برسد، همچنین سازمان‌های مردم نهادی که طرح و برنامه اجرایی دارند باید موردحمایت قرار بگیرند، البته انجام این امر به معنای دولتی شدن دستگاه‌های دولتی نیست.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 522 طرح بزرگ کشوری توسط سازمان‌های مردم‌نهاد اجراشده است، افزود: نباید سازمان‌های مردم‌نهاد منتظر مسئولان بمانند بلکه خود باید وارد عرصه عمل شده و در انجام طرح‌ها پیشگام باشند.

معاون مشارکت‌های سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به‌ پیش رو بودن چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دشمنان اسلام در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی جدی‌تر عمل کرده و دسیسه افکنی و توطئه‌های خود را بیشتر کرده‌اند، درنتیجه یکی از دستاوردهای نظام اسلامی تشکل‌های مردم‌نهاد بوده که نقش محوری در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی دارند.

اکبری ابراز کرد: توقع ما این است که سازمان‌های مردم‌نهاد برای چهلمین سالگرد برنامه‌های ویژه داشته باشند، چراکه دشمن به دنبال این است که نقطه قوت ما را به نقطه‌ضعف تبدیل کند.

وی بیان کرد: امسال به‌صورت خاص به بحث توانمندسازی تشکل‌های مردم‌نهاد توجه کرده‌ایم، این کار باید مستمراً انجام‌شده و خود تشکل‌های مردم‌نهاد هم باید در این زمینه فعالیت و همکاری داشته باشند.

معاون مشارکت‌های سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه تشکل‌های مردم‌نهاد بهترین بازوی دستگاه‌های اجرایی هستند، افزود: تشکل‌های مردم‌نهاد نقش زینتی نداشته بلکه سازمان‌های مستقل غیردولتی و غیرسیاسی هستند که تحولات جدی در حوزه سمن‌ها در سال‌های اخیر رخ‌داده و نقش آن‌ها غیرقابل‌انکار است.

وی عنوان کرد: امیدواریم تا پایان سال مشکلات مربوط به ثبت و استعلام تشکل‌های مردم‌نهاد انجام شود و امیدواریم دیگر سمن‌ها در این رابطه مشکلی نداشته باشند.

معاون مشارکت‌های سازمان امور اجتماعی کشور ایجاد شبکه‌های موضوعی مدیریت بحران در کشور را موردتوجه قرار داد و گفت: شبکه‌های موضوعی باید با حضور شبکه‌های مردم نهاد استان در خود استان‌ها انجام بگیرد، سمن‌ها باید نقش خود را در کمیته‌های شبکه تعریف کرده و در مواقع بحرانی حضور سازمان یافته سمن‌ها را داشته باشند و نحوه مداخله سازمان‌های مردم نهاد در مواقع بحرانی باید سازمان‌دهی شود.

انتهای پیام/

R7854/P1494/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه