Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزبهان گفت: ۶۲ طرح و پروژه ملی و استانی نیمه تمام در استان گلستان داریم که اعتبار موردنیاز برای اجرای آنها ۶ هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمدولی روزبهان امروز(پنجشنبه 29 آذر) در شورای برنامه‎ریزی استان گلستان به عدم حضور برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: کشور در شرایط خاصی قرار دارد و هجمه‎ای غیرمنصفانه است و نیاز است اقدامات و تلاش‎های خود را ساختارمند کنیم و از این شرایط که به‌عنوان بزرگ‌ترین تهدید برای جمهوری اسلامی یاد می‎شود بهره بجوییم و تهدید را تبدیل به فرصت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی گلستان بابیان اینکه یکی از مواردی که می‎تواند به ما کمک کند بحث استفاده از ظرفیت تبصره 19 است، ادامه داد: 62 طرح و پروژه ملی و استانی نیمه تمام در استان گلستان داریم که اعتبار موردنیاز برای اجرای آنها 6 هزار و 790 میلیارد تومان است.

 

روزبهان یادآور شد: اعتبار سال جاری 239 میلیارد تومان است که از این میزان 128 میلیارد تومان تخصیص داشته است و نیاز اعتباری برای پروژه‎های استانی ما 3 هزار و 200 میلیارد تومان است.

 

وی گفت: اعتبارات سال 1397 ما تقریباً 500 میلیارد تومان است و با توجه به تخصیص بودجه 128 میلیارد تومانی و جمع این دو عدد بدون در نظر گرفتن هیچ تورمی باید 32 سال تحمل‌کنیم تا این پروژه‎های استانی به نتیجه برسد.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی گلستان تأکید کرد: برای اتمام این پروژه‎ها ما دو راه پیش رو داریم و راه نخست ما واگذاری این پروژه‎ها به بخش خصوصی است و راه دوم که تأکید به آن دارم و تخصیص بهینه منابع و سوق دادن اعتبارات به سمت پروژه‎هایی که بتوانیم از آن بیشترین بهره‎وری را در استان داشته باشیم.

 

روزبهان یادآور شد: محدودیت شدید و ممنوعیت برای آغاز به کار و اجرای پروژه‎های جدید باید برای خود اختصاص دهیم تا بتوانیم به اتمام این پروژه‎ها سرعت ببخشیم.

 

وی گفت: کل منابع که وارد استان گلستان شده چه منابع استانی و چه منابع ملی و منابع مشترک بین استان‎ها و ... تقریباً 943 میلیارد تومان بوده که با تخصیص 39 درصدی همراه بوده است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی گلستان بابیان اینکه 80 درصد این منابع مرتبط به اسناد خزانه است، افزود: در سال جاری با حمایت استاندار داشتند تلاش کردیم در تهران و دستگاه‎های ملی اقداماتی با مذاکرات و نشست‎ها در سطح سازمان مدیریت و برنامه، مجلس و وزارتخانه‌ها انجام‌شده است.

 

روزبهان یادآور شد: در بسیاری از ردیف‎ها شاهد آن بودیم که بودجه پیشنهادی در لایحه 100 درصد رشد داشته است و این نشان می‎دهد پیگیری‎ها می‎تواند مؤثر باشد به‌شرط آنکه پیگیری‎ها به‌موقع باشد.

 

وی افزود: جهاد کشاورزی، آب‌رسانی، آب منطقه‎ای و راه و شهرسازی و هواشناسی، گردشگری و توزیع نیروی برق تلاش خوبی در مسیر پیگیری‎های جذب اعتبار داشتند ولی متأسفانه برخی از دستگاه‎ها هیچ اقدامی در این خصوص انجام ندادند.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی گلستان به بند«ز» بودجه اشاره کرد و افزود:  تا 8 دی فرصت نداریم تا از این منابع استفاده کنیم و از تمام دستگاه‎ها درخواست داریم که زودتر این موضوع را پیگیری کنند.

 

روزبهان با اشاره به میزان جذب دستگاه‎های اجرایی از بند«ز»، اظهارداشت: دستگاه‎های اجرایی 21 درصد از این محل توانستند جذب اعتبار داشته باشند.

 

وی به چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: 90 پروژه خوب زیربنایی و خدمات رسان به مردم در زمینه‎های مختلف بااعتبار 200 میلیارد تومان در دهه فجر قابل‌افتتاح است و این تأکید راداریم دستگاه‎های اجرایی بتوانند اقداماتی انجام دهند تا بتوانیم به جذب برسانیم.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب یلدا هرمزگان مجلس آداب و رسوم وحدت حوزه و دانشگاه شب چله اصفهان خبرگزاری شبستان کمیته امداد امام خمینی ره کمیته امداد روزبهان بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۰۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت:در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان استانی است که عمده کاربری اراضی آن در چهارچوب جنگل و مرتع تعریف شده و ۷۵ درصد سطح آن را جنگل و مرتع تشکیل داده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه نتوانسته‌ایم این منابع را در سطح استان و کشور مدیریت کنیم علیرغم اینکه تلاش‌های زیادی شده اما باید یک راهبرد منسجم و اجماع شده را اتخاذ کنیم.

میرزایی بیان کرد: لرستان استانی آبخیز بوده و برای مهار سیلاب نیاز است عملیات‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: لرستان دارای شیب بالایی است و میزان فرسایش در آن نسبت به میانگین کشوری زیاد است به گونه‌ای که در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

وی افزود: فرسایش خاک در هر هکتار در کشور ۱۶ تن بوده اما در لرستان این رقم ۲۵ تن در هکتار گزارش شده است.

میرزایی بر ایجاد اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نظیر لرستان تاکید داشت و گفت: مدیریت بحران اعتبارات استانی خوبی را به این مسئله اختصاص داده است اما باید اعتبارات ملی بیشتری برای انجام آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • بازدید مدیر عامل از شعبه صندوق تامین خسارت های بدنی استان فارس