Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علیرضا مرندی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در دومین همایش کمیته سلامت جمنا با اشاره به برخی مقایسه‌هایی انجام شده درباره خدمات انقلاب نسبت به دوران رژیم پهلوی گفت: مردمی که در شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند ممکن است قیاس دوران بعد و قبل از انقلاب برایشان سخت باشد. وضعیت زندگی مردم آنقدر دشوار بود که برای ما این سوال پیش می‌آمد که چطور زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوران قبل از انقلاب هیچ مزیتی نسبت به دوران پس از انقلاب نداشت. اوایل انقلاب وقتی می‌خواستیم خانه بهداشت در روستاها ایجاد کنیم، باید یک طویله را تخلیه می‌کردیم و تبدیل به خانه بهداشت می‌کردیم. حتی جاده هم نبود.

وی با اشاره به مهاجرت پزشکان از کشور در اوایل انقلاب اظهار داشت: نسبت پزشک به جمعیت کشور، یک به ۲۸۰۰ بود. در کل استان کردستان یک پزشک زن وجود داشت که گفتند آن یک نفر هم از استان رفت. در استان چهارمحال و بختیاری هم سه پزشک ایرانی وجود داشت که یکی از آن‌ها به تهران آمد.

مرندی ادامه داد: بعد از انقلاب انتظارات مردم بیشتر  شد؛ چرا که خود انقلاب به مردم گفته بود که شما حقوقی دارید.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب  با اشاره به تاکید حضرت امام بر رسیدگی به محرومین خاطرنشان کرد: ما در وزارت بهداری به ذهنمان رسید که موضوع واکسیناسیون را کلید بزنیم اما حتی وسایل انتقال مواد واکسن به شیشه‌های مربوطه وجود نداشت. به سردخانه‌های سیار و بزرگ نیاز بود که وجود نداشت. همه اینها هم در اوج جنگ بود. پیشرفت‌هایی که امروز شاهد هستیم، با وجود موانع بسیار صورت گرفته است.

مرندی با اشاره به توجیه کارشناسان و مسئولین در ارتباط با سیاست‌های مرتبط با بهداشت، گفت: در دوران آقای منافی، بنده طی چند جلسه، طرح خانه‌های بهداشت را توضیح دادم و وقتی وی این طرح را به مجلس داد تا توضیح دهد، به محض اینکه تصویر خانه بهداشت را روی پرده نشان داد، برخی نمایندگان بلند شدند که او را بزنند! زمانی هم که من برای وزارت به مجلس معرفی شدم، اولین نماینده‌ای که به عنوان مخالف سخن گفت، این موضوع را مطرح کرد که مرندی سیاست توجه به بهداشت را در دستور کار دارد نه درمان.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با اشاره به خاطره‌ای، گفت: وقتی در آمریکا بودم، آمریکایی‌ها نزد من آمدند و گفتند ما فقط توانسته‌ایم ۴۶ درصد واکسیناسیون را پوشش دهیم شما چطور توانسته‌اید بیش از نود درصد برسید و روش آن را به ما هم نشان دهید.

وی افزود: سالانه صدمیلیون دلار برای شیرخشک هزینه می‌کردیم و با کار کردن بر روی شیر مادر، توانستیم این مبلغ را به یازده میلیون دلار برسانیم.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب  در پایان گفت: در جمهوری اسلامی غیر ممکن وجود ندارد. من همیشه می‌گویم در دورانی که من مسئولیت داشته‌ام هر کاری که انجام نشده و هر کوتاهی که رخ داده، ناشی از کوتاهی من بوده است؛ برخلاف اینکه برخی‌ها کمبود بودجه را بهانه می‌کنند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود