Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل با تاکید بر برخورد جدی با کم فروشی در واحدهای صنفی، گفت: کم حجمی فرآورده‌های لبنی تخلف در مازندران محرز است. ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، فرآورده‌های لبنی یکی از مهم‌ترین اقلام سبد غذایی خانوارها بوده که از سوی وزارت بهداشت در برنامه‌های توسعه پنجم و ششم بر افزایش مصرف سرانه آن تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با وجود این امر کشور ما با کاهش 30 درصدی سرانه مصرف آن مواجه است. اگر چه با تغییرات نرخ ارز و تاثیرگذاری آن بر افزایش بی‌رویه نرخ قیمت لبنیات به طور نوساناتی بر کاهش این سرانه مصرف بی‌تاثیر نبوده است. این روند افزایش نرخ قیمت فرآورده‌های لبنی، از سویی کارخانجات را بر آن داشت تا وزن تولید خود را در واحدهای تولیدی کم کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آمل، با اشاره به این موضوع اظهار داشت در حوزه لبنیات یکی از موضوعاتی که مهم است بر امر افزایش قیمت به عنوان عامل اصلی شامل می‌شود.

چنگیز فروزان با بیان اینکه در زمان عادی کشور واحدهای تولیدی شیر را به عنوان بیشترین سهم مواد اولیه از دامداران بالغ بر 1450 تومان می‌خریدند، بیان کرد: اما به دلیل افزایش نرخ ارز در کشور، صادرات شیر خشک به وسط آمد بازرگانی به منظور میزان سوددهی خود به این سمت رفته است و این امر موجب تغییر و تحول در نرخ لبنیات کشور شد.

شهرستان سراب با دانش روز قابلیت تبدیل به قطب لبنیات کشور را داردتهران| وجود مرجع واحد نظارت برای کنترل قیمت لبنیات لازم استگرانی 14 تا 66 درصدی کالاهای اساسی در یک سال/ لبنیات در صدر گرانی‌هاقیمت مرغ، گوشت، لبنیات، حبوبات در اراک؛ یکشنبه 25 آذرماه + جدول

وی با تاکید براینکه این عامل نقد خریدن بازرگانان باعث شد تا قیمت بالا رفته و از قیمت مذکور با نوسانات متعدد به دو هزار تومان برسد، گفت: همچنین استفاده از ملزومات بسته‌بندی از سوی این واحدها و افزایش این مواداولیه در صنایع پتروشیمی و وابسته به آن موجب افزایش لبنیات در کشور شد.

فروزان با تاکید بر نظارت بیشتر انجمن صنایع لبنی کشور  به واحدهای لبنی، گفت: این انجمن با ضوابطی بر قیمت و حمایت از فرآورده‌های لبنی تصمیم‌گیری و مصوب داشته و به واحدهای لبنی اعلام قیمت می‌کند.

رئیس صنعت، معدن و تجارت آمل افزود: تیم نظارت بازرسی شهرستان نیز با اعلام این نرخ‌ها به واحدهای تولیدی در بازدیدهای متعدد کنترل کامل داشته و در صورت تخلف به اداره تعزیرات معرفی و طبق قانون رفتار می‌کند.

وی با اشاره به فعالیت ستاد تنظیم بازار در هشت ماهه سال‌جاری این شهرستان، بیان کرد: این ستاد در بازدید و نظارت 15 هزار 767 واحدهای صنفی و صنعتی به 1123 مورد تخلفی شناسایی و به تعزیرات معرفی کند که بالغ بر 19 میلیارد و 82 میلیون و 129 هزار و 849 ریال بیش از یک میلیارد و 900 میلیون تومان جریمه شد.

فروزان خاطرنشان کرد: با توجه به شکایات مردمی حدود 440 فقره ثبت داشتیم که اکنون در دستور کار است؛ بیشترین پرونده این شکایات نیز شامل احتکار خودرو به ارزش یک میلیارد تومان، لوازم یدکی بالغ بر 81 میلیون و 200 هزار تومان بوده است.

مصاحبه از کبریا مقدس

انتهای پیام/ ت

R41358/P1336/S6,74/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۳۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود

مسعود ایرانی گفت: مزایده عمومی ۳۶۶ محدوده و واحد معدنی استان در مرحله بازگشایی پاکت و سپری کردن روند قانونی واگذاری به متقاضیان واجد شرایط در راستای برنامه‌های امسال اداره‌کل صمت مبنی بر تعیین تکلیف معدن‌های راکد است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به فعال‌سازی ۱۳ معدن راکد استان اردبیل در سال گذشته بیان کرد: تعیین تکلیف ۲۷ معدن غیرفعال در کنار احیای ۱۰ واحد معدنی و معرفی ۲ بسته سرمایه‌گذاری جزو اولویت‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ است.

او با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معدنی در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی افزود: محدوده‌های مزایده‌ای فاقد متقاضی نیز بر اساس ماده ۸۳ قانون معادن واگذار و برای فعال‌سازی دوباره آنها اقدام لازم انجام خواهد شد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس نیز در این نشست به وضعیت کلی واحدهای معدنی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار اداره‌کل صمت اردبیل، تعداد معدن‌های این استان ۱۸۷ مورد است که ۱۰۰ واحد معدنی فعال، ۶۴ معدن غیرفعال و تعداد ۲۳ معدن نیز در مرحله تجهیز هستند.

عباس جرجانی با بیان اینکه بیشتر معدن‌های استان اردبیل مربوط به مصالح ساختمانی است، افزود: چهار معدن آهن، یک معدن مس و ۱۰ معدن سنگ‌های تزیینی از مهم‌ترین واحدهای معدنی این استان هستند.

او گفت: ۱۵ درصد از حقوق دولتی که از معدن‌ها دریافت می‌شود باید بر اساس قانون بودجه به روستا یا آبادی که ماده معدنی از آنجا استخراج می‌گردد، اختصاص یابد و در بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و تکمیل زیرساخت‌های منطقه موثر باشد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس همچنین افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن اردبیل نقش دارند، در راستای حمایت از واحدهای معدنی، پیمانکاران و مجریان را ملزم کنند که برای خرید مصالح تولیدکنندگان و معدن‌های منطقه را در اولویت قرار دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • مصاف سوارکاران مازندران در سواحل بابلسر
  • ثبت بیش از ۹۴ هزار تخلف سبقت غیرمجاز در محورهای مواصلاتی اردبیل
  • شناسایی و کشف ۲۰۳ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • پلمب ۱۲۴ واحد مشاور املاک در قزوین
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز