Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار نهاوند گفت: با پیگیری‌های شهرداری و شورای شهر، نهاوند به عنوان پایلوت بازآفرینی در کشور انتخاب و معرفی شد. ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۸ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند، محمد حسین‌پور بعداز ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اجرای برنامه جامع اقدام مشترک بازآفرینی محلات، بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی، با پیگیری‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر، نهاوند برای تهیه طرح مطالعاتی بازآفرینی با رویکرد آمایشی معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: نهاوند دارای بیش از 172 هکتار بافت فرسوده است که این بافت‌های فرسوده در سه نقطه از شهر نهاوند واقع شده است و این نقاط شامل بافت مرکزی، گوشه سرآسیاب، گل زرد و شاطر آباد است.

حسین‌پور افزود: 133.3 هکتار از بافت فرسوده نهاوند در بخش مرکزی شهر و 37.5 هکتار در حاشیه شهر که شامل 6.5  هکتار در منطقه گوشه سرآسیاب، 24.8 هکتار در منطقه گل زرد و 7.2 هکتار در منطقه شاطر آباد واقع شده است.

همدان| تصادفات رانندگی در نهاوند 196 مجروح و فوتی برجای گذاشته استهمدان| ظرفیت‌های بالقوه بخش صنعت نهاوند فعال شودهمدان| ایستگاه قطار در نهاوند با اعتبار 170 میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شود

وی عنوان کرد: بیشترین بافت فرسوده نهاوند در بخش مرکزی شهر قرار دارد و مهمترین مشکل در زمینه ساخت‌وساز و احیای بافت فرسوده شهر نهاوند هم‌پوشانی این بافت با بافت تاریخی است.

شهردار نهاوند بیان کرد: بیشتر بافت فرسوده در مناطق مرکزی شهر مثل خیابان معلم، دوخواهران‌، گل زرد و غیره که بافت میانی و مرکزی شهر را تشکیل می‌دهد قرار دارند و با توجه به اینکه تمرکز خدمات‌رسانی در بخش مرکزی شهر قرار گرفته است در هنگام بروز حوادث امکان امداد رسانی به این مناطق بسیار دشوار و ناممکن است و از این رو این مهم به عنوان یک معضل در شهر نهاوند تبدیل شده است.

حسین‌پور تاکید کرد: این موضوع خلاف سیاست‌های شهرسازی است زیرا بر اساس مبانی شهرسازی قسمت‌های مرکزی شهر نباید دچار فرسودگی و ناامنی شوند تا مدیریت بحران در مواقع بروز حوادثی همچون زلزله، طوفان و سیل به خوبی انجام شود و امنیت این محدوده‌ها به لحاظ متروکه شدن منازل، محل و پناهگاهی برای خلاف‌کاران نشود.

وی گفت: توجه به بافت‌های فرسوده و قدیمی و رفع ناپایداری آن‌ها به موضوع جدی و محوری تبدیل شده به گونه‌ای که سازمان‌های ذی‌ربط را به تکاپوی ساماندهی و بازآفرینی بافت‌های مذکور سوق داده است.

حسین‌پور اظهار داشت: به همین جهت سیاست‌های تشویقی شهرداری نهاوند همیشه بر این مبنا بوده که بافت فرسوده شهری تبدیل به بافت استاندارد با ساختمان‌های نوساز و گذرهایی دارای امکان امدادرسانی تبدیل شود و بافت‌های قدیمی شهر از فرسودگی نجات پیدا کنند.

وی با اشاره به قدمت تاریخی هفت هزار ساله نهاوند، تصریح کرد: نهاوند و دو شهر سیرجان و دامغان به‌عنوان پایلوت اصلی کشوری برای تهیه طرح مطالعاتی بازآفرینی با رویکرد آمایشی معرفی شده‌اند.

حسین پور افزود: بر اساس آمارهای موجود حدود 30 درصد جمعیت شهر نهاوند در مناطق بافت فرسوده اسکان دارند و از همین روی برنامه‌ریزی‌هایی توسط شهرداری و شورای شهر نهاوند در این راستا صورت گرفته است.

شهردار نهاوند عنوان کرد: با اجرایی شدن برنامه‌ها و با توجه به قدمت این شهر می‌توان تاریخ ایرانی را که مفهوم اصلی اندیشه ایران‌شهری و یکی از جدی‌ترین مسئله در بازآفرینی است را عملیاتی کنیم.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران

شهردار منطقه۱۳ از تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده با اتخاذ تمهیداتی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد هادی علی احمدی اظهار کرد: در سال گذشته در راستای  برنامه ابلاغی سازمان نوسازی و تحقق برنامه 4 ساله چهارم توسعه و تحول شهر تهران مبنی بر نوسازی سالانه 3 درصد پلاک‌ها در بافت‌های فرسوده شهر تهران با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه معاونت شهرسازی و معماری این منطقه براساس برنامه پیش‌بینی شده موفق به تحقق 100 درصدی نوسازی پلاک‌های واقع در بافت فرسوده شده است.

شهرداری تهران در نوسازی بافت فرسوده می تواند الگوی سایر کلانشهرها باشد

وی افزود: با توجه به تشکیل ادارات نوسازی در مناطق 22 گانه که با تلاش‌های سازمان نوسازی شهر تهران در این دوره صورت گرفت، گام مهمی در جهت تسریع و تسهیل نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق انجام شده است که همین امر موجب شده علی‌رغم چالش‌های موجود و ریزدانه بودن املاک واقع در بافت فرسوده این منطقه، با پیگیری‌های بعمل آمده اداره نوسازی 161 پلاک در محدوه مورد نظر  نوسازی شود که این امر منجر به محقق شدن 100 درصدی برنامه ابلاغی توسط سازمان نوسازی شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه