Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-02@03:12:14 GMT

تکمیل خط‌آهن قزوین-رشت تا بهمن‌ ماه امسال

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۴۸۳۶۵

صراط:

اولین روز آذرماه امسال بود که‌ اولین قطار آزمایشی از مسیر ریلی قزوین-رشت با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و همچنین معاون وزیر راه و شهرسازی سیر کرد و در واقع اتصال ریلی قزوین به رشت انجام شد.

به گزارش فارس در راستای اطلاع از جزئیات فنی خط‌آهن قزوین-رشت به عنوان حلقه مفقوده کریدور ترانزیتی ریلی شمال-جنوب تا خلیج فارس، به سراغ ‌سرپرست اداره‌کل ساخت و توسعه را‌ه‌آهن منطقه ۲ کشور‌ رفتیم و از وی در این‌باره جویا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر مردی‌ در این‌باره به خبرنگار فارس گفت: زیرسازی و روسازی خط‌آهن قزوین - رشت‌ تا ایستگاه رشت به خوبی به پایان رسید و ریل‌واژ‌های اول، دوم و نهایی هم انجام شد.

‌این مقام مسئول‌ شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل افزود: البته این خط ریلی کاملا تکمیل نشده است، بلکه فقط اتصال ریلی قزوین به رشت انجام شد و در پایان بهمن‌ماه امسال، کل خط به صورت کامل تکمیل خواهد شد‌.

مردی افزود: ادامه مسیر از رشت تا انزلی توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل و از رشت تا آستارا توسط شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اجرا می‌شود.

* تکمیل ۹۳ درصدی ایستگاه راه‌آهن رشت

‌سرپرست اداره کل ساخت و توسعه را‌ه‌آهن منطقه ۲ کشور‌ درباره ایستگاه راه‌آهن رشت ‌توضیح داد: ساختمان اصلی ایستگاه راه‌آهن رشت حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده افتتاح است، اما ساختمان‌های جنبی آن باید تکمیل شود، ولی ارتباطی به افتتاحیه ندارد.

*‌ بزرگترین پل ریلی کشور در خط‌آهن قزوین - رشت‌

مردی به مشخصات خط‌آهن قزوین- رشت اشاره کرد و گفت: در این خط ریلی ۵۳ دستگاه تونل به طول ۲۲ کیلومتر و ۶۲ دستگاه پل خاص به طول ۹ کیلومتر داریم و طول کل مسیر خط ۱۶۴ کیلومتر است.

وی با بیان اینکه این خط‌آهن‌ ۶ ایستگاه در کوهین‌، لوشان‌، منجیل‌، رستم‌آباد‌، امام‌زاده هاشم و رشت دارد، افزود: ‌‌این مسیر ریلی ۳.۵ کیلومتر گالری در راستای ارتقاء ایمنی دارد همچنین‌ بزرگترین پل ریلی کشور به طول ۱۴۳۰ متر در این خط‌آهن ساخته شد‌ که بر روی دریاچه سد منجیل احداث شده است و از منظر زیبایی و معماری شرایط بسیار مناسبی دارد.

مردی ادامه داد: خط‌آهن قزوین - رشت ‌در قالب هشت قطعه ساخته شده و از ایستگاه سیاه چشمه به سمت رشت جدا شده است؛ این مسیر ریلی، از ایستگاه سیاه چشمه تا ابتدای ایستگاه کوهین به طول ۳۰ کیلومتر یک خطه، از ایستگاه کوهین تا ایستگاه لوشان به طول ۴۰ کیلومتر دو خطه و از ایستگاه لوشان تا انتهای مسیر یک خطه است.

‌سرپرست اداره کل ساخت و توسعه را‌ه‌آهن منطقه 2 کشور‌ اضافه کرد: ظرفیت حمل مسافر در خط‌آهن قزوین - رشت سالانه سه میلیون و ۳۸۱ هزار نفر و ظرفیت حمل بار آن ۹ میلیون و ۸۶۷ هزار تن است، حداکثر سرعت قطارهای باری این خط آهن ۱۲۰ کیلومتر و قطارهای مسافربری ۱۶۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

مردی اضافه کرد: ‌عملیات اجرایی این پروژه ریلی از سال ۸۴ آغاز شد و برای ساخت این مسیر ریلی یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

‌به گزارش فارس قرار است نخستین قطار مسافری بابت افتتاح رسمی خط‌آهن قزوین-رشت، بهمن‌ماه امسال از رشت عازم مشهد مقدس شود‌.

خط‌آهن قزوین-رشت ‌اهمیت اقتصادی زیادی برای اتصال خط‌آهن ایران به منطقه قفقاز دارد و انتظار می‌رود با این بهره‌برداری، شاهد توسعه ترانزیت کالا در این مسیر از کشورهای آسیای میانه و روسیه در کریدور شمال - جنوب به طرف خلیج فارس باشیم.

در ادامه همچنین با ساخت خط‌آهن رشت - آستارا همه بارهای جاده‌ای به خطوط ریلی منتقل خواهد شد که امنیت و آسایش بیشتری را برای تردد مردم در مسیرهای جاده‌ای فراهم می‌آورد.

‌به گفته مسئولان وزارت راه و شهرسازی افتتاح این مسیر ریلی تا ۳۰ درصد هزینه حمل بار را در این مسیر بین المللی بین آسیا تا اروپا کاهش می‌دهد.

خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل‌، ارزش روز خط‌آهن قزوین - رشت را بین ۳۵۰۰ تا ۴هزار میلیارد تومان برآورد کرده است.

خط‌آهن قزوین - رشت به صورت یک خطه برای حمل بار و مسافر از ایستگاه سیاه‌چشمه در قزوین آغاز و با عبور از منطقه کوهین، لوشان، منجیل، رودبار و امامزاده هاشم به شهر رشت می‌رسد؛ 50 درصد این خط در دشت، ۱۰ درصد آن در تپه ماهور و ۴۰ درصد در مناطق کوهستانی قرار گرفته و ۸۰ پل به طول ۱۳ هزار متر و پنجاه و سه متر و تونل به طول ۲۲ هزار متر از مشخصات فنی این پروژه ملی است.

پل شاهرود به طول ۶۰۰ متر با معماری قدیمی یکی از زیباترین ابنیه های این خط است که با هزینه ای معادل ۱۴ میلیارد تومان توسط شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه راه آهن در کنار آزادراه قزوین - رشت احداث شده است.

احداث این پروژه ملی از نظر حمل و نقل بار و مسافر و اتصال استان گیلان به شبکه ریلی و به دلیل ایجاد یک کریدور ریلی بین المللی در مسیر شمال به جنوب برای صادرات و ترانزیت کالا از خلیج فارس به طرف روسیه کشورهای آسیای میانه و اروپا از اهمیت بالایی برای جمهوری اسلامی ایران برخوردار است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: قطار راه آهن رشت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

واحد تحقیق و توسعه (R&D) شرکت دانش بنیان آوان بهمن شیمی،در مسیر توسعه محصولات دانش بنیان دارویی، یکشنبه 9 اردیبهشت 1403، طی مراسمی  با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.

دکتر محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی  است».

دکتر عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد».

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: « بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود گردیده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون نموده است».

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در  حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثره داروئی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • تصاویری از مسیر ریلی راه آهن لرستان+فیلم
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود
  • ۳ رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران اضافه شد
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد