Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل خاورمیانه، اظهارات اخیر ترامپ مبنی بر تصمیم آمریکا برای خروج از سوریه و افغانستان را به نوعی اعتراف به شکست سیاست خارجی این کشور مبتنی بر میلیتاریسم و همچنین وجود مشکلات عمیق در آن دانست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو «سعدالله زارعی» در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تاکید به این بخش از بیانات امام خمینی (ره) که'این قرن - قرن غلبه مستضعفان بر مستکبرین است و خدای متعال اراده کرده است که کاخ‌های ظلم ستمگران را در این عصر به تصرف بندگان مظلوم خود دربیاورد'، به جلوه‌هایی از تحقق فرمایشات بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برنامه خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه اشاره کرد و اظهارداشت: مقامات این کشور روز گذشته رسما اعلام کردند که حدود سه هزار نیروی خود را از سوریه خارج می‌کنند.
این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: آمریکایی‌ها همزمان از خارج کردن نیرو‌های نظامی خود از افعانستان نیز صحبت کردند که این عدد درحال حاضر بیش از ۲۰ هزار نیرو است.
این کارشناس مسائل خاورمیانه یادآور شد: آن‌ها درحالی صحبت از خارج کردن نیرو‌های نظامی خود از افغانستان و سوریه می‌کنند که ۱۸ سال پیش نیرو‌های نظامی بسیاری را با هدف سیطره بر افغانستان و مهار سه قدرت رقیب آمریکا، یعنی ایران روسیه و چین اعزام کردند.
زارعی با یادآوری این که تابلو حرکت آمریکایی‌ها در افغانستان، مهار طالبان و کم کردن شر یک گروه تروریستی بود، افزود: این درحالی است که امروز شاهد مذاکرات مقامات آمریکایی با طالبان با هدف این که نیرو‌های این کشور و مقر آن‌ها در افغانستان امنیت داشته باشند و آمریکایی بتوانند در خصوص مسئله خروج تصمیم بگیرند، انجام شد.
وی تاکید کرد: این اوج حقارت قدرتی است که وارد سرزمینی می‌شود و پس از ۱۸ سال جنگ و چهار هزار کشته و هزاران مجروح و صرف میلیارد‌ها دلار هزینه و اعتبار خود با سرافکندگی تمام با همان گروهی که اعلام کرده برای براندازی آن‌ها آمده وارد مذاکره می‌شود و از آن‌ها تضمین امینیتی برای نیروهایش مطالبه می‌کند.
کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین گفت: مذاکره آمریکا با طالبان در شرایط قدرت این گروه نیز شکل نگرفته بلکه در شرایطی است که تفکر طالبانی در منطقه منزوی شده و آمریکایی‌ها با سرافکندگی تمام با یک گروه منزوی مشغول مذاکره برای تامین امنیت خود هستند.
زارعی افزود: این یعنی آمریکا به صراحت اعلام می‌کند که نه تنها من عنصر امنیت نیستم بلکه برای تامین امنیت خود نیز مشکل دارم بنابراین مذاکره چهارجانبه آمریکایی ها، سعودی ها، اماراتی‌ها و انگلیسی‌ها که این روز‌ها در ابوظبی دنبال می‌شود در واقع اعلام رسمی شکست کامل یک ائتلاف متجاوز در مقابل مردم منطقه است.
وی با طرح این سوال که این مسئله چه پیامی را برای وابستگان آمریکا در منطقه ایجاد می‌کند، اظهارداشت: آن‌هایی که به قدرت و پشتیبانی این کشور دل خوش کردند، متوجه می‌شوند که این خانه عنکبوت قادر به تامین امنیت خود نیز نیست.
کارشناس مسائل خاورمیانه خاطرنشان کرد: این در حالی است که خروج آمریکا از سوریه نیز پس از پایان یافتن کار داعش و النصره توسط جبهه مقاومت در سوریه شکل گرفته و به عبارتی باردیگر آمریکایی‌ها در شرایط ضعف داعش و النصره مجبورند این کشور را ترک کنند و در این شرایط که آمریکایی‌ها می‌گویند ما محور مبارزه با تروریسم هستیم، ترامپ اعلام کرد که مبارزه با داعش یک مسئله محلی است که مربوط به سوریه، عراق، ایران و روسیه می‌شود و ما باید به خانه خود برگردیم.
زارعی ادامه داد: در واقع اظهارات روز گذشته ترامپ به نوعی اعتراف به شکست خارجی آمریکا مبتنی بر میلیتاریسم و همچنین اعتراف به مشکلات عمیق داخلی است چراکه وی با صراحت اعلام کرد که ما به درون خانه برمی گردیم و به حل مسائل داخلی آمریکا می‌پردازیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شکست امریکا در عراق حمایت امریکا از داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 

پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون با اشاره به اینکه پنتاگون مذاکرات با نیجر را برای حفظ نیروهایش در این کشور آغاز کرده تاکید کرد که ایالات متحده به ماموریت خود برای مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل، به رغم تایید خروج نظامی خود از نیجر، ادامه خواهد داد.

بنا بر گزارش ها، واشنگتن یک هیئت کوچک از نمایندگان پنتاگون و فرماندهی ایالات متحده در آفریقا را برای شرکت در مذاکرات فرستاده است، چند روز پس از آن که چاد آخرین کشور آفریقایی شد که خواستار خروج نیرو‌های آمریکایی شد.

اخیرا یک منبع دولتی در کشور نیجر تاکید کرد که واشنگتن باید یک جدول زمانی را برای خروج نیرو‌های آمریکایی از نیجر ارائه کند تا در مورد آن در دولت بحث شود.

پیش از این گزارش شد ایالات متحده با از دست دادن پایگاه نظامی خود در کشور آفریقایی چاد مواجه است، زیرا مقامات دولتی تهدید کرده اند که یک توافقنامه امنیتی مهم را فسخ می‌کنند و نفوذ آمریکا در منطقه را به خطر می‌اندازد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر
  • (ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • پایگاه آمریکا در فرودگاه حسکه سوریه هدف قرار گرفت
  • پایگاه آمریکا در فرودگاه حسکه سوریه هدف گرفته شد
  • بشار اسد : آمریکایی‌ها از هر درگیری سود می‌برند/ سیاست این کشور بر اصل «تفرقه بیانداز و حکومت کن» استوار است
  • راهبرد آمریکا در غرب آسیا چرا و چگونه شکست خورد؟