Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوحمزه گفت: ضمن کمک به دانش آموز باید کرامت دانش آموز حفظ شود به گونه‌ای که دانش آموز احساس ضعف و سر خوردگی نکند هدف انقلاب برای عزت نفس بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان ؛سردار ابوحمزه فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان روز گذشته در نشست هم اندیشی حمایت از دانش آموزان نیازمند اظهار داشت: دانش آموزان آینده سازان انقلاب هستند و حاصل و پرورش یافته دست معلمین پس هر اقدامی الان برای آموزش دانش آموزان انجام دهیم ثمره‌اش در آینده کشور مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از حضور گسترده، هوشمندانه و تکلیف گرایانه آموزش و پرورش در ۱۳ آبان تشکر کرد و گفت: اگر در صفحات تلویزیون نگاه می‌کردیم و گفته نمی‌شد تصاویر مربوط به راهپیمایی ۱۳ آبان است استنباط این بود راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس است و عمده نیروها جوانان و نوجوانان دانش آموز بودند.  حضور امسال و حرکت امسال با این کمیت و کیفیت  پر رنگتر از سال‌های قبل بود و مایه قدرت و اقتدار نظام جمهوری شد.

ابوحمزه در رابطه با راهیان نور  ابراز داشت: در زمینه کار فرهنگی برای دانش آموزان بهترین روش کار غیر مستقیم است. مناطق عملیاتی  موجب رشد و  تعالی جوان و نوجوان می‌شود، سقفی که امسال مشخص شده حدود ۸۰۰۰ نفر است که تا کنون با تعاملی که با آموزش و پرورش داشتیم حدود ۵۳۱۴ نفر از استان کرمان به مناطق عملیاتی اعزام شده اند.

وی گفت: کنگره ۶۵۰۰ شهید استان از شهریور سال ۹۶ شروع به کار کرده و بر اساس منویات و تدابیر مقام معظم رهبری ۶ راهبرد برای کمیته‌ها تعریف شد و برای کمیته‌ها چیزی حدود ۱۰۰ برنامه تعیین شد یکی از برنامه ها رسیدگی به مناطق محروم است.  و در دهه اول اسفند شروع کار کنگره را داریم.

وی در رابطه با طرح مشکلات و مسائل دانش آموزان که  توسط مدیران مطرح شد گفت: همه این گفته‌های شما نشانه سوز دل شما به خدمت است.

وی با اشاره به مدیریت جهادی گفت هر کس در هر بخشی کار می‌کند به دنبال ادای تکلیف و ادای دین به اسلام و شهدا باشد و این کار ارزشمند است.

فرمانده سپاه ثارالله با توجه به مشکلات دانش آموزان گفت: ضمن کمک به دانش آموز باید کرامت دانش آموز حفظ شود به گونه‌ای که دانش آموز احساس ضعف و سر خوردگی نکند هدف انقلاب برای عزت  نفس بود.

وی لازمه حفظ عزت نفس دانش آموزان را دراین دانست که دانش آموز را به خود اعتمادی، روحیه توکل روی پای خود ایستادن ، جنگ با کمبودها و مسائل و سختی ها سوق دهیم.

وی همچنین راهکار حل مشکلات در آموزش و پرورش چه در جنوب استان، چه در شرق و حواشی کرمان را این گونه ارائه داد: همه مسئولین در آموزش و پرورش، سپاه و بسیج  مشکلات را اولویت بندی کنند و راه حل  ارائه دهند.

سردار ابو حمزه د پایان خاطر نشان کرد: اگر هم افزایی بین مجموعه دستگاه‌های مردمی و مجموعه‌های اداری و نهادی در استان بوجود آید بخش اعظم مشکلات حل می‌شود.

انتهای  پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت