Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، هنگامی‌که صحبت از تجهیزات پزشکی می‌شود، نام شرکت "اومرون" به عنوان یکی از بهترین شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی می‌درخشد، اکنون نیز این شرکت موفق به توسعه یک ساعت مچی هوشمند شده که ساعت مذکور قادر به اندازه ‌گیری فشار خون افراد است.

"اومرون" شرکت الکترونیک ژاپنی است که در زمینه تولید تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، تجهیزات خودکارسازی و اتوماسیون صنعتی، قطعات الکترونیکی خودرو، تجهیزات پزشکی و ابزارهای مراقبت سلامت فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت مچی هوشمند یاد شده" HeartGuide " نام دارد و قادر به نظارت بر ضربان قلب و کیفیت خواب کاربران در طول شبانه‌روز است. ساعت مذکور می‌تواند فشارخون افراد را در زمان بیداری اندازه گیری کند، اما به گونه‌ای طراحی نشده که این کار را در زمانی‌که کاربران خوابیده‌اند، انجام دهد.

ساعت "HeartGuide" داده‌های خود را با یک برنامه همراه همگام‌سازی می‌کند و توسط آن‌ کاربران می‌توانند  از میزان فشار خون، ضربان قلب و نحوه خواب خود آگاه شوند. البته لازم به ذکر است برنامه همراه این ساعت هوشمند قرار است طی روزهای آینده منتشر شده و در دسترس قرار گیرد.

 

کاربران هم‌چنین توسط این برنامه می‌توانند لیست ماهانه میزان ضربان قلب، فشار خون و کیفیت خواب خود را نیز مشاهده کنند.

شرکت "اومرون" با پژوهشگران و متخصصان بسیاری برای توسعه سیستم این ساعت مچی هوشمند همکاری کرده است. تمام ابزاری که در سیستم این ساعت به کار رفته‌اند، بزرگتر از یک دانه از برنج نیستند. به گفته شرکت، هر دستبند از سازه‌ای ساخته شده که پنج برابر قویتر از فولاد است.

ساعت مچی هوشمند "HeartGuide" از سوی "سازمان غذا و دارو" (FDA) ایالات متحده آمریکا تایید شده است و به زودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فشار خون پزشکی تکنولوژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، اخیراً مصوبه‌ای را امضا و تبدیل به قانون کرد که فعالیت تیک‌تاک در این کشور را در صورت عدم واگذاری آن از سوی شرکت بایت‌دنس، ممنوع می‌کند.

قانون جدید به بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، ۲۷۰ روز مهلت می‌دهد تا مالکیت و دارایی‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را واگذار کند. شو زی چو، مدیرعامل این پلتفرم اجتماعی در واکنش به این قانون گفت: «مطمئن باشید که ما جایی نمی‌رویم. حقایق و قانون اساسی به نفع ما هستند و انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.»

قانون امضا شده از سوی بایدن تا روز ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، یک روز پیش از پایان دوره او، به این شرکت فرصت می‌دهد که برای فروش تیک‌تاک اقدام کند؛ اما اگر تشخیص داده شود که بایت‌دنس در حال طی فرایند اجرای این قانون است، مهلت مذکور می‌تواند تا سه ماه تمدید گردد.

این در حالی است که دادگاه ایالات متحده پیش‌تر و در سال ۲۰۲۰، تصمیم ترامپ برای ممنوعیت تیک‌تاک و وی چت را رد و ملغی کرد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «ما نمی‌خواهیم شاهد ممنوعیت این پلتفرم باشیم. مسئله مالکیت دولت چین است.»

چو با تأکید بر اینکه تیک‌تاک همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و محدودیت‌ها را به چالش می‌کشد، گفت: «اشتباه نکنید این یک ممنوعیت برای تیک‌تاک است.»

اکنون بسیاری از کارشناسان این پرسش را مطرح می‌کنند که در صورت تلاش بایت‌دنس برای واگذاری تیک‌تاک، آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید این پلتفرم را دارد و آیا چین و سازمان‌های دولتی ایالات متحده فروش آن را تأیید می‌کنند؟

بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، تیک‌تاک قصد دارد، این مصوبه را با استناد به متمم اول قانون اساسی آمریکا به چالش بکشد و انتظار می‌رود که کاربران این برنامه نیز مجدداً اقدامات قانونی را علیه تصمیم دولت به کار گیرند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا اعلام کرد: «ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلتفرم‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.»

دلیل این اقدام قانون‌گذاران ایالات متحده نگرانی گسترده از دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها و نظارت بر آن اعلام شده است. نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک جبهه مهمی در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن محسوب می‌شود. از سوی دیگر، هفته گذشته نیز اپل اعلام کرد که چین به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی خواستار حذف واتس‌اپ و پلتفرم‌های متا از اپ استور این شرکت در چین شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • اینتر برای خرید‌های تابستانی ۱۰۰ میلیون یورو خرج میکند
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا