Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، جمشید انصاری در نشست فعالان حقوق شهروندی استان آذربایجان شرقی با تاکید بر نقش مردم در تحقق حقوق شهروندی، اظهار کرد: کشور ما کشوری با دولتی مردم گریز و مردمی دولت گرا بوده و حدود دو دهه است که دولت دارد از تصدی بخش قابل توجهی از امور، شانه خالی می‌کند، چون در هیچ کجای دنیا دولت، این امور را تصدی نمی‌کند، اما مردم ما انتظار دارند هر روز بر حوزه مداخلات دولت افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دولتی که مداخلات و حوزه تصدی‌اش توسعه پیدا کند، خود به خود دامنه مشارکت و نقش آفرینی مردم را در اداره امور، کم می‌کند.

وی بیان کرد: توسعه مردم محور باید سرلوحه تمام مطالبات ما باشد، اگر دولت‌ها کاری به کار مردم نداشته و اجازه دهند مردم کارها را به عهده داشته باشد، بخشی از مشکلاتمان حل می‌شود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: در حکمفرمایی خوب و حوزه‌هایی مثل توسعه نهادهای مدنی و بخش غیردولتی عقب هستیم و سهم بخش دولتی پررنگ تر است.

وی با بیان این که سازمان‌های مردم نهاد با حضور در دستگاه‌های دولتی حقوق شهروندی را رصد کنند، تاکید کرد: حضور و فعالیت سمن‌ها در عرصه رعایت حقوق شهرندی در نظام اداری باید تقویت شود.

انصاری ادامه داد: لایحه‌ی ایجاد نهاد ملی حمایت از حقوق شهروندی تصویب شده است تا وظیفه پیگیری و صیانت از حقوق مردم و ارایه گزارش بین المللی در خصوص حقوق شهروندان ایرانی بر عهده این نهاد باشد.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر نقش رسانه‌ها در آموزش حقوق شهروندی، خاطرنشان کرد: باید نهضت اجتماعی در کشور راه بیندازیم و مردم را از طلبکار بودن به مطالبه‌گر بودن هدایت کنیم، حدود ۲۰۰ مربی آموزش دیده در حوزه حقوق شهروندی در استان‌ها داریم.

انصاری در پایان خاطرنشان کرد: امروزه فضای مجازی و سرعت پخش اطلاعات باعث شده است که کسی نتواند به راحتی از انجام وظایف قانونی‌اش فرار کند و مجموعه کنشگران و فعالان مدنی، حقوق شهروندی را با کارآمدی و اثربخشی بالاتری پیش ببرند.


 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: انصاری روحانی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد خالص ملی سرانه در دولت روحانی ۳۰ درصد کم شد/ در دولت رئیسی ۱۴ درصد بهبود یافت

به گزارش قدس آنلاین، درآمد خالص ملی سرانه در یک تعریف ساده، سرانه کل عایدی مردم در طول یک سال پس از کسر هزینه استهلاک است. در حالی که در سال پایانی عملکرد دولت دهم (سال ۱۳۹۱) درآمد خالص ملی سرانه در ایران به ۱۷.۲ میلیون تومان (به قیمت‌های ثابت سال ۱۳۹۵) رسیده بود، اما در دولت‌های یازدهم و دوازدهم درآمد ملی روند کاهشی به خود گرفت.

حتی در اوج سال‌های سرخوشی سیاسی برجام هم درآمد خالص ملی سرانه به سطح پایان دولت دهم نرسید و روند نزولی داشت.

بر اساس این گزارش، در سال پایانی عملکرد دولت دوازدهم (سال ۱۳۹۹) درآمد خالص ملی سرانه در ایران به ۱۲ میلیون تومان (به قیمت‌های ثابت سال ۱۳۹۵) سقوط کرد. به عبارتی درآمد خالص ملی سرانه در کشورمان در دولت روحانی به ازای هر نفر ۵.۲ میلیون تومان آب رفت و دولت گذشته از جیب هر ایرانی ۵.۲ میلیون تومان برداشت و آنها را فقیرتر کرد.

رشد منفی یا نزدیک به صفر اقتصادی از یک سو و افزایش مستمر نرخ تورم از سوی دیگر، عامل اصلی آب رفتن درآمد خالص ملی سرانه در کشورمان در دولت گذشته بود.

اما از سال ۱۴۰۰ با روی کار آمدن دولت رئیسی، وضعیت شاخص‌های کلان اقتصادی به تدریج بهبود پیدا کرد به طوری که در سال ۱۴۰۰ درآمد خالص ملی سرانه با ۱۱.۳ درصد افزایش به ۱۳.۳ میلیون تومان رسید و در سال ۱۴۰۱ هم مجددا روند افزایشی خود را حفظ کرد و به ۱۳.۷ میلیون تومان بهبود یافت.

بدین ترتیب در دو سال نخست فعالیت دولت سیزدهم درآمد خالص ملی سرانه در کشور نزدیک به ۱۴ درصد بهبود پیدا کرد و درآمد خالص ملی سرانه هر ایرانی نسبت به پایان دولت روحانی ۱.۷ میلیون تومان بالا رفت، اما این رقم همچنان نسبت به اوایل دهه ۹۰ و قبل از شروع به کار حسن روحانی کمتر است.

طبیعی است که سقوط درآمد خالص ملی سرانه در کشور در ۸ سال دولت روحانی طی ۲ سال قابل جبران نیست؛ بنابراین با وجود رشد متوسط سالانه بالای ۴ درصدی اقتصادی کشور در دولت رئیسی، اما چون در ۸ سال دولت روحانی رشد اقتصادی به شدت نزولی بود و درآمد خالص ملی سرانه افت کرده بود، بهبود رشد اقتصادی در دولت سیزدهم، موجب افزایش سطح رفاه مردم شده، اما به سطح اوایل دهه ۹۰ بازنگشته و انتظار می‌رود با تداوم همین روند در دولت سیزدهم، سطح رفاه مردم به تدریج به روال پیش از دولت روحانی ارتقا یابد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • سقف پرداخت حقوق در شرکت های دولتی چقدر است؟
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • پرسودترین و پرزیان‌ترین شرکت‌ های دولتی مشخص شدند | سقف پرداخت حقوق در شرکت های دولتی چقدر است؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس قطعی است
  • درآمد خالص ملی سرانه در دولت روحانی ۳۰ درصد کم شد/ در دولت رئیسی ۱۴ درصد بهبود یافت
  • دستگاه قضا مطالبه‌گری را به رسمیت می‌شناسد