Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - روان شناس و استاد دانشگاه گفت: بی توجهی به آسیب های اجتماعی و رفتاری در دانش آموزان از سوی والدین و اولیای مدرسه، آنها را با شکست تحصیلی مواجه می کند.

علی اکبر ابراهیمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، آسیب های اجتماعی و رفتاری را از جمله اختلالات شایعی برشمرد که در همه افراد و به ویژه در رده سنی نوجوان و جوان می تواند بسیار مشکل ساز و تهدید زا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: دانش آموزان دچار چنین معضلاتی، علاوه بر اینکه نسبت به دیگر همسالان بدون اختلال با شکست ­های تحصیلی بیشتری مواجه هستند، در نوجوانی و بلوغ درگیر آشفتگی ­های رفتاری و اجتماعی می شوند.
کارشناس مسوول پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان ادامه داد : این آسیب ها با ایجاد ناتوانی در دانش آموزان، اولیای آنها و متولیان مدرسه را با مشکلات مواجه می کند.
وی با تاکید بر نقش خانواده به عنوان یک کانون مهم در سلامت فرزندان اضافه کرد: مدرسه به عنوان یک نهاد، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، نقش بسیار مهم و حساس تری در پیشگیری از ایجاد اختلالات رفتاری و اجتماعی در بین دانش آموزان دارد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش گسترده‌ ترین دستگاه فرهنگی کشور است ، گفت: موسسات آموزشی نقش موثری در بهداشت روانی و فراهم آوردن محیطی سالم برای رشد فکری و شکوفایی اندیشه ‌ها دارند برای ایفای چنین نقشی معلمان و مسوولان مدارس باید از سلامت روانی کافی برخوردار باشند.
وی خاطرنشان کرد: مدرسه به عنوان یک محیط آموزشی اگر نتواند وظایف تربیتی خود را به نحو مطلوب انجام دهد و بدون توجه به وظایف علمی و اجتماعی خود و بی‌ علاقگی نسبت به درک نیازهای روحی نوجوان، فقط به آموزش کلیشه‌ای صرف بپردازد به قطع سهم بسزایی در گرایش دانش آموزان به انحرافات و آسیب های اجتماعی خواهد داشت.
وی، فضا و ساختمان مدرسه را از جمله عوامل مهم در یادگیری دانش آموزان و در نتیجه بی رغبتی نسبت به گرایش به سمت آسیب ها و انحرافات مختلف اجتماعی دانست و گفت: همچنین محتوای دروس و انتخاب معلم مناسب برای علاقمندی به درس و مدرسه در این زمینه بسیار مهم و موثر است.
این استاد دانشگاه یادآور شد : استقرار نظام آموزشی فعال با محوریت زندگی، دانش و اشتغال، جذاب و شاد کردن فضای آموزشی و مشارکت خانواده در نظام آموزشی از جمله راهکارهای این مشکلات است.
ابراهیمی غربالگری و شناسایی دانش آموزان دارای اختلال روانی، برنامه ریزی مبتنی بر شواهد و بکارگیری نیروی متخصص در امر آموزش و پرورش را از دیگر راهکارهای کاهش این آسیب ها در مدارس برشمرد.
به گزارش ایرنا، براساس گزارش‌های سامانه پایش و مدیریت آسیب ‌های اجتماعی وزارت آموزش‌ و پرورش، خشونت، مصرف مواد مخدر و انحرافات اخلاقی در شمار رفتارهای پرخطر در بین دانش آموزان معرفی شده است.
دست کم 17 میلیون دانش آموز در کشور به تحصیل مشغول هستند.
6994/6026/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دانش آموز آسيب افت تحصيلي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۴۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک بیرجند گفت: ۲ هزار و ۶۷۲ دانش‌آموز و دانشجو از حمایت‌های این نهاد نظیر کمک هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد مهران‌پور اظهار داشت: 2 هزار و 500 دانش‌آموز از کمک هزینه تحصیلی به ازای هر نفر 300 هزار تومان و بسته‌های تحصیلی به ارزش هر بسته 500 هزار تومان بهره‌مند شدند.

وی گفت: همچنین به 172 دانشجوی تحت حمایت این نهاد در دانشگاه‌های مختلف دولتی، آزاد، پیام‌نور و علمی و کاربردی با توجه به مقطع تحصیلی از یک میلیون و 300 هزار تومان تا پنج میلیون تومان برای هر ترم پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک بیرجند با اشاره به بهره‌مندی 41 دانشجو از تسهیلات دانشجویی صندوق امداد ولایت تصریح کرد: میانگین پرداخت وام از یک میلیون تومان تا 25 میلیون تومان با توجه به مقطع تحصیلی بوده است.

مهران‌پور به حمایت از نخبه‌ها هم اشاره کرد و ادامه داد: 92 نخبه از کمک هزینه نخبگی با توجه به سطح نخبگی از 4 میلیون تومان تا 8 میلیون تومان بهره‌مند شدند.

به گفته وی 425 دانش ‌آموز در طرح تابستانه کانون شهید‌ آوینی آموزش‌های نظری و مهارتی را دریافت کردند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک بیرجند با بیان اینکه 350 مددجو در دوره‌های آگاه‌سازی و آموزش خانواده شرکت کردند، افزود: افراد در این دوره‌ها آموزش‌هایی در زمینه تربیت فرزند، سبک زندگی اسلامی، آسیب‌های اجتماعی، مهارت‌‌های زندگی و... را کسب کردند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم
  • تحلیلی راهبردی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • دسترسی آسان دانش آموزان به فضای مجازی عامل آسیب‌های اجتماعی نوظهور
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد