Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا،محمدعلی شجاعی در نشستی با دبیران احزاب سیاسی فعال در استان گفت: خانه احزاب سازوکاری برای مشارکت در توسعه استان و مباحث اجرایی مرتبط با آن، تعریف و اجرایی کند.

وی با افزودن این که نگاه من به توسعه صرفا اقتصادی نیست، بلکه منظور توسعه متوازن و همه جانبه است، اضافه کرد: 

بومی سازی سند توسعه مورد تاکید من است چون معتقدم هر استان برنامه مختص خود را می طلبد و نسخه نویس این استان هم ما و شما هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تغییر مکرر مدیران اذعان کرد: این مسئله که به جای تغییر رویه سیستم، افراد را مکرر تغییر می دهیم، سم مهلکی در بدنه اجرایی کشور و یک فاجعه است.

شجاعی گفت: نمایندگان احزاب و نخبگان فقط دردها را نگویند بلکه مثل یک متخصص، راهکارهای عملیاتی برای درمان ارائه دهند. وی خواستار آن شد که احزاب استان نقش و جایگاه خودشان را در فرایند تهیه و اجرای سند توسعه تعریف کنند و افزود: بدانید که فشارهای سیاسی بر من اثر ندارد؛ لذا برای این مسئولیتی که قبول کرده ام، نهایت تلاش خودم را برای اثرگذاری و خدمت به مردم به کار می گیرم و کوتاهی برخی مدیران در مسیر اجرای برنامه ها را نمی بخشم.

مقام عالی دولت در استان با انتقاد از برخی گروه های سیاسی که دستاوردهای دولت ازجمله برجام را زیر سوال می برند، تاکید کرد: اگر توفیقات دیپلماسی خارجی دولت با نگاه ویژه رهبری نبود، اوضاع کنونی بسیار نامساعد بود چون اکنون آمریکا در دنیا منزوی شده لذا معتقدم فقط بدگویی از دولت دردی را دوا نمی کند بلکه باید دستاوردها را هم بگوییم. وی ادامه داد: حتی احزاب مخالف هم باید عملکرد دولت را در راستای منافع کلی نظام به مردم منعکس کنند.

دکتر شجاعی از نمایندگان احزاب و اعضای این تشکل خواست، به توسعه NGO ها در استان کمک کنند و افزود: از تمام ظرفیت های حزبی استان برای جذب سرمایه های بخش خصوصی استفاده کنید تا شعار استان امن و آسان برای سرمایه گذاری را به برند خراسان شمالی تبدیل کنیم. وی نگاه بزرگ و تحول گرا را لازمه رشد و توسعه استان برشمرد و خاطرنشان کرد: حضور بخش خصوصی یعنی سفره رنگین برای مردم و تولید ثروت و اشتغال که لازمه توسعه سیاسی و فرهنگی هم هست، چون در غیر این حالت، مردم با ما همراهی نخواهند کرد.

استاندار با اشاره به نگاه ویژه دولت به حوزه احزاب و ابراز خرسندی از تشکیل خانه احزاب استان، از حضور کمرنگ بانوان در احزاب و تشکل های سیاسی خراسان شمالی انتقاد کرد و گفت: در رگ های بدنه اجرایی هم ضمن احترام به تجربه بزرگان، به خون تازه ای نیاز است و نباید ظرفیت عظیم بانوان و جوانان استان مغفول واقع شود. دکتر شجاعی گفت: حوزه معاونت سیاسی استانداری کمک کند تا شوراهای مشورتی جوانان و بانوان برای استاندار و فرمانداران راه اندازی شود و البته از شما می خواهم این شوراها از اعضای منتخب خودتان تشکیل شود و غیرانحصاری باشد.

در این نشست شماری از دبیران احزاب و تشکل های سیاسی استان دغدغه های خود را بیان کردند. ضرورت همگرایی و انسجام برای توسعه استان، رقابت نشاط آفرین احزاب در جامعه، لزوم ارتقای کارآمدی دولت، چاره اندیشی برای معضلات اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم، توجه به مشکل کم آبی، بهره گیری مسئولان از نظرات مشورتی احزاب و نخبگان، توجه به دغدغه های جامعه کارگری، پیگیری برای تکمیل طرح های ناتمام عمرانی و اشتغالزا و نیروسازی در بدنه اجرایی استان از مهم ترین نکات مطرح بود.

در خراسان شمالی ۳۷ دفتر فرعی احزاب و تشکل های سیاسی در مرکز استان و شهرستان ها به ثبت رسیده که ۲۲ حزب اصلاح طلب، ۱۱ اصولگرا و ۴ اعتدالی را شامل می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۴۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ رضا قلی زاده با اشاره به برداشت ماهی گرمابی از آبان و آذرماه گفت: ۲۰ نفر در استخر‌های پرورش ماهی شهرستان اشتغال دارند که امسال با توسعه مزارع پرورش ماهی ۲۰ نفر دیگر به این آمار اضافه خواهند شد.
وی در ادامه ماهی گرمابی شامل کپور. آمور ، فیتوفاک وبیکهت عنوان کرد و گفت: بیشترین تولید ماهی در این شهرستان قزل‌آلا است که برای فروش به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.
رییس جهاد کشاورزی شهرستان شیروان همچنین با اشاره به تولید۵۰۰ تن ماهی گرمابی و سردابی در سال گذشته گفت: با هدف حمایت از پرورش دهندگان پارسال پنج میلیارد تومان تسهیلات توسعه استخر‌های پرورش ماهی، تامین نهاده و خوراک ماهی به پنج نفر از متقاضیان پرداخت شد.
سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی کمتر از ۷ کیلوگرم  است.

دیگر خبرها

  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد