Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه اینترنتی المانیتور نوشت به نظر نمی‌رسد ملک سلمان علی‌رغم اقدامات پرهیاهوی ولیعهد سعودی خواستار برکناری او باشد و این امر ریاض را با مشکلاتی زیاد مواجه می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین،  پایگاه اینترنتی المانیتور در گزارشی به فعالیت‌های محمد بن سلمان در ۲۰۱۸ پرداخت و نوشت: محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، سالی پرهیاهو را پشت سر گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سال، سنای آمریکا با اجماع از او به عنوان کسی انتقاد کرد که دستور قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار سعودی، را در کنسولگری این کشور در استانبول صادر کرد. این ولیعهد ۳۳ ساله هم اکنون به صورت فزاینده‌ای به عنوان یک مستبد خطرناک و بی‌پروا قلمداد می‌شود که در جنایت جنگی و گرسنگی دادن جمعی افراد دست دارد. کنگره و رسانه‌ها احتمالا در سال ۲۰۱۹ رویکرد خصومت آمیزتری را در قبال او در پیش خواهند گرفت.

در ادامه این مطلب آمده است: ولیعهد عربستان سعودی امسال را با سفر به انگلیس و آمریکا آغاز کرد. این سفرها که به واسطه کمپین شدید لابی و ماشین روابط عمومی تقویت شده بود، توجهات زیادی را به خود جلب کرد. او در انگلیس با ملکه الیزابت و نخست وزیر این کشور دیدار کرد. انگلیس تأمین کننده حدود یک سوم از هواپیماهای نیروی هوایی سلطنتی عربستان سعودی است و خبرهایی در ارتباط با یک قرارداد تسلیحات بزرگ جدید بین دو کشور هم شنیده می‌شود.

سفر به آمریکا در ماه مارس و آوریل حدود سه هفته به طول انجامید. در کاخ سفید، رئیس جمهور آمریکا از این شاهزاده سعودی با تصاویر جدیدترین قرارداد تسلیحاتی آمریکا استقبال کرد و از او خواست تسلیحات بیشتری از آمریکا خریداری کند. او به کمبریج، وال استریت، سیاتل، هالیوود و هوستون سفر کرد. اوپرا وینفری، مایکل بلومبرگ، بیل کلینتون و شمار دیگری از شخصیت‌های مشهور با ولیعهد عربستان سعودی عکس گرفتند. او در تگزاس با جورج بوش پدر و پسر، دو رئیس جمهور سابق آمریکا، دیدار کرد. قراردادهای عجیب و غریبی برای سرمایه‌گذاری در چشم انداز ۲۰۳۰ به عربستان سعودی وعده داده شد. این چشم‌انداز طرح ولیعهد عربستان سعودی برای کاهش اتکای عربستان سعودی به نفت و اجرای اصلاحات اقتصادی و اجتماعی محسوب می‌شود.

در همین حال ملک سلمان بن عبدالعزیز آل سعود اعلام کرد در موضع عربستان سعودی در ارتباط با حقوق فلسطینیان، راه حل ایجاد دو کشور و به ویژه شرایط شرق قدس تغییری ایجاد نخواهد کرد. قطعنامه مطرح شده در کنگره آمریکا و بحث‌ها در اوتاوا همگی نشانه محسوب می‌شوند. اما این نشانه‌ها قدرتمند هستند.

در انتهای این مطلب آمده است: بقای ولیعهد عربستان سعودی تنها در دستان پدرش قرار دارد. پادشاه عربستان سعودی طی حکومت چهار ساله‌اش دو ولیعهد را برکنار کرده، اما به نظر می‌رسد از پسرش حمایت می‌کند. از این رو، این پادشاهی طی سال‌های آتی با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. پیامدهای این اقدامات هم پایدار خواهند بود. آمریکا عربستان را از دست شوروی و صدام نجات داد. بیشتر از آن که آمریکا به عربستان سعودی و نفتش نیاز داشته باشد، این عربستان سعودی است که به آمریکا نیاز دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: المانیتور پادشاهی عربستان ملک سلمان ولیعهد سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه

به گزارش خبرگزاری مهر، رویترز اعلام کرد که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روز به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

پایگاه خبری النشره لبنان به نقل از خبرگزاری رویترز گزارش داد که در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که «سفر آتی بلینکن به ریاض بر سر ارائه تضمین‌هایی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تمرکز خواهد داشت.»

در این بیانیه تاکید شده است که «وزیر خارجه آمریکا در نشست ریاض درباره موضوعات اساسی منطقه از جمله تحولات منطقه و تلاش برای برقراری صلح و امنیت منطقه‌ای و تشکیل دولت مستقل فلسطینی با هدف تضمین امنیت اسرائیل با شرکای منطقه‌ای خود دیدار و رایزنی خواهد کرد.»

به گزارش رویترز بلینکن قرار است روز یکشنبه با سفر به عربستان سعودی با وزیران شواری همکاری خلیج فارس و همچنین در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض دیدار و رایزنی کند.

گفتنی است که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در ابتدای این هفته به عربستان سعودی، اردن و سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد.

کد خبر 6090416

دیگر خبرها

  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • مخالفت ولیعهد عربستان با کوچ اجباری فلسطینیان
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه