Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@07:16:11 GMT

ماجرای شنود کارگزاران توسط جریان حجاریان

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۵۵۴۲۷

ماجرای شنود کارگزاران توسط جریان حجاریان

به گزارش جهان نيوز، دی 78 حزب کارگزاران سازندگی فاش کرد یکی از احزاب چپگرا (نزدیک به روزنامه صبح امروز) در یکی از جلسات درون‌گروهی خود در تابستان گذشته هوادارانش را به آمادگی رزمی فراخوانده است.

به دنبال چاپ سخنان جنجالی فائزه هاشمی در یک جلسه داخلی حزب کارگزاران در شماره دیروز روزنامه صبح امروز، این حزب در واکنشی شدیداللحن، مسئولان روزنامه مذکور را متهم به استراق سمع کرد و از سعید حجاریان، مدیرمسئول این روزنامه خواست به افکار عمومی و در زمان مقتضی به مراجع قضایی توضیح دهد با چه مجوزی در یک جلسه حزبی شنود کار گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  در نامه حزب کارگزاران به مدیرمسئول روزنامه صبح امروز، هدف از افشای سخنان فائزه هاشمی در یکی از جلسات داخلی حزب کارگزاران سازندگی، تخریب چهره سخنران و حزب کارگزاران عنوان و تصریح شده است: «گردانندگان روزنامه صبح امروز که تقریبا همه آنها عضو حزب‌های سیاسی و دارای سوابق اطلاعاتی هستند، علی‌القاعده باید بدانند اعتبار سیاسی مواضع افراد و احزاب به اعلان عمومی آن است.»

حزب کارگزاران همچنین با یادآوری این نکته که رجوع به تحلیل درون‌گروهی یکی از اعضای حزب کارگزاران سازندگی، انعکاس سیاه‌مشق‌ها و پیش‌نویس‌هایی است که در جلسات درون‌گروهی همه احزاب به‌ وفور یافت می‌شود، فاش کرد: «تحلیل‌های آنچنانی یکی از احزاب چپگرا درباره ضرورت آمادگی رزمی هواداران در یکی از جلسات تابستان گذشته ازجمله این تحلیل‌هاست. در این نامه گردانندگان صبح امروز به‌عنوان دوستان سابق متهمان قتل‌های مشکوک معرفی و تصریح شده است که دوستان صبح امروزی به‌خوبی می‌دانند تاریکخانه‌ای که امروز همه می‌کوشند به آن نور بتابانند، در همین سرک‌کشیدن‌های دوستان سابق آنها به حریم‌های خصوصی اشخاص و احزاب در دهه گذشته ریشه دارد.»

روزنامه صبح امروز در شماره دیروز خود اقدام به انتشار سخنان فائزه هاشمی کرد. صبح امروز به نقل از فائزه هاشمی نوشت: «کارگزاران سازندگی از به وجود‌آورندگان دوم خرداد هستند و این گروه‌هایی که امروز هیچ‌کس را قبول ندارند و فقط خودشان را مطلق می‌دانند، در زمانی که دوم‌خرداد پدید آمد، وجود نداشتند و کسی آنها را نمی‌شناخت.»

وی افزود: «مدعیان دوم‌خرداد بسیار زیاد هستند. آنها به نحوی عمل می‌کنند که همه باید تابع آنها باشند و به تفکرات مختلفی که در طیف دوم‌خرداد وجود دارد، توجه نمی‌کنند.» حمله عضو حزب کارگزاران به انحصارطلبی و مطلق‌اندیشی برخی گروه‌های مدعی دوم‌خرداد درحالی مطرح می‌شود که او ضمن افشای اینکه این گروه‌ها به ائتلافی نرسیده‌اند، از جبهه مشارکت و دفتر تحکیم با عنوان تندروها یاد می‌کند. فائزه هاشمی جبهه مشارکت را مهم‌ترین منبع اختلاف برای ائتلاف گروه‌های دوم‌خردادی معرفی می‌کند.

فائزه هاشمی در ادامه با تاکید بر اینکه برخی گروه‌های دوم‌خردادی پیش از این مانع توسعه سیاسی بوده‌اند از عدم وفاداری این گروه‌ها به آقای خاتمی، رئیس‌جمهور سخن گفته و تصریح می‌کند: «این گروه‌های تندرو برای آقای خاتمی هم پیغام فرستاده‌اند که اگر تو نخواهی با ما همراه شوی، همان‌طور که خودمان شما را سوار قطار کردیم، پیاده‌ات خواهیم کرد.»

فائزه هاشمی همچنین با انتقاد از دفاعیات عبدالله نوری در دادگاه، گفت: «الان که می‌بینیم آقای نوری در دادگاه می‌ایستد و می‌گوید این نامه 1.6 دروغ است و چنین چیزی نبوده، کار اشتباهی کرده و به نظر من با دفاعیاتش تاریخ را منحرف کرده است. این درواقع عوام‌فریبی است، آن‌وقت می‌گویند آقای عبدالله نوری آزادی‌خواه است!»

منبع: فرهیختگان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۵۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود نوشت: رواداری برای دولت‌ها یک راهبرد مفید و موثر برای دست‌یابی به موقعیت در سیاست‌های داخلی و خارجی است. اِعمال این راهبرد در زمینه سیاست داخلی هر قدر بیشتر باشد بهتر است ولی در مورد سیاست خارجی اگر مرز مشخصی رعایت نشود، قطعاً زیان‌های فراوانی به همراه خواهد داشت.

از حکمرانان یک نظام سیاسی دینی همچون نظام جمهوری اسلامی انتظار اینست که حداکثر رواداری را در سیاست داخلی اِعمال کنند و به این فرموده پیامبر خدا صلی‌الله علیه وآله پای‌بندی نشان دهند که اگر حاکم در عفو اشتباه کند بهتر است از اینکه در عقوبت کردن گرفتار خطا شود. «...فان الامام لان یخطئ فی العفو خیر له من ان یخطئ فی العقوبه». متاسفانه سیاست داخلی ما بر این توصیه رسول‌الله مبتنی نیست و بعضی از حکمرانان ما تصورشان اینست که با سختگیری و فشار حداکثری در کیفر دادن می‌توانند مردم را به مسیری که می‌خواهند سوق دهند. عجیب است که علیرغم تجربیات متعدد و مستمری که در زمینه کارآمد نبودن سیاست زور و فشار وجود دارد، این دسته از حکمرانان همواره بر استمرار این سیاست شکست‌خورده اصرار می‌ورزند.

عجیب‌تر اینکه همین حضرات که اِعمال فشار حداکثری در سیاست داخلی را می‌پسندند، در زمینه سیاست خارجی به ویژه درباره بعضی کشورها که خطرناک بودنشان برای منطقه و آینده منافع ملی ایران اظهر من‌الشمس است، به رواداری کامل و بدون قید و شرط معتقدند! با اینکه طبق ضرب‌المثل معروف «مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می‌ترسد» حکمرانان ما باید از کسانی که بدترین سابقه تروریستی، تکفیری، بدعهدی و پای‌بند نبودن به قوانین و مقررات بین‌المللی را دارند برحذر باشند، آنها را به راحتی تحمل می‌کنند، تخلفاتشان را نادیده می‌گیرند و امتیازات زیادی در اختیارشان قرار می‌دهند.

امیرخان متقی، وزیر خارجه حکومت خودخوانده طالبان که از سران بدسابقه این گروه تروریستی تکفیری است، اخیراً ضمن انکار حضور داعش در افغانستان گفته است این گروه تحت حمایت سه کشور منطقه قرار دارد و این سه کشور داعش را حمایت می‌کنند و باعث ناامنی منطقه شده‌اند. هرچند امیرخان اسمی از این سه کشور نیاورده ولی آشنایان با تفکر او گفته‌اند منظورش سه کشور تاجیکستان، ایران و پاکستان هستند که طبق ادعای این طالب متوهم، اولی نیروی انسانی داعش را تامین می‌کند، دومی راه عبور را برایشان باز می‌گذارد و سومی بودجه و مراکز برنامه‌ریزی آنها را برعهده دارد.

جالب است که دولتمردان تاجیک و پاکستانی همواره از وجود گروه‌های متعدد تروریستی ازجمله داعش در افغانستان تحت حاکمیت طالبان خبر می‌دهند و این کشور را کانون ناامنی می‌دانند. از طرف دیگر، هر وقت قتل و غارت و جنایتی در افغانستان اتفاق می‌افتد حکومت خودخوانده طالبان آن را به گردن داعش می‌اندازد در حالی که همه می‌دانند طالبان با داعش تقسیم کار کرده و جنایت‌های خود را به گردن داعش می‌اندازد و داعش هم که با طالبان همدست است، این تقسیم کار را پذیرفته و جنایات را گردن می‌گیرد. با اینکه این واقعیت کاملاً قطعی و روشن است، امیرخان متقی با وقاحت تمام ادعا می‌کند داعش در افغانستان حضور ندارد و این سه کشور حامیان داعش هستند.

پاکستان و تاجیکستان در حال تسویه ‌حساب با طالبان هستند و آنچه مایه تاسف است اینست که ایران هنوز به سیاست مدارا با این گروه تروریستی تکفیری ادامه می‌دهد و این گروه علیرغم بدعهدی‌ها و تخلفاتی که از قوانین بین‌المللی دارد دائماً از ایران امتیاز می‌گیرد. در نزدیک سه سالی که طالبان بر افغانستان سلطه دارد هنوز حاضر نشده حقابه ایران از هیرمند را بدهد و اخیراً که سرریز سیل به سیستان رسید، طالبان آن را به عنوان حقابه ایران جا زد! امتیازات سیاسی و تجاری زیادی نیز از ایران می‌گیرد و مهم‌تر اینکه خطر ناامنی در ایران به دلیل ورود عناصر وابسته به طالبان هر روز افزایش می‌یابد ولی حکمرانان ما به هشدارها اعتنا نمی‌کنند. حالا که امیرخان هم ایران را به همکاری با داعش متهم کرده آیا باز هم سیاست مدارا با طالبان جایز است؟ خط قرمز کجاست؟

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901685

دیگر خبرها

  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه
  • نجات زن بمی پس از چهار روز از بین دو دیوار
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • گفت و شنود/ بلا نسبت!
  • منشأ گرد‌و‌غبار امروز خوزستان مشخص شد
  • حقیقتی که در برنامه المیرا شریفی‌مقدم فاش شد
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان