Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@19:42:50 GMT

خواص دمنوش بهار نارنج و طرز تهیه آن

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۵۵۵۷۰

خواص دمنوش بهار نارنج و طرز تهیه آن

یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای کاهش استرس و اضطراب روزانه و سردرد مصرف بهار نارنج است. امروزه متخصصان علم پزشکی به این باور رسیده‌اند که مصرف دمنوش‌های گیاهی از جمله دمنوش بهار نارنج، سردرد‌های عصبی و میگرن را کاهش می‌دهند و با ایجاد نشاط و بهبود خلق و خو، به رفع اضطراب، غم و افسردگی کمک می‌کند. در ادامه با خواص دمنوش بهار نارنج و طرز تهیه آن آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خواص دمنوش بهار نارنج (طبیعت و خواص درمانی)
بهار نارنج از نظر طب سنتی ایران طبیعتی گرم و خشک دارد و به صورت عرق و دمنوش مصرف می‌شود. برخی از مهمترین خواص دمنوش بهار نارنج برای سلامتی به شرح زیر است:
۱. آرامش اعصاب
دمنوش بهار نارنج با تاثیر مثبت روی سیستم عصبی باعث ایجاد آرامش و همچنین کاهش اضطراب و تحریکات عصبی می‌شود، برای رفع قولنج‌های عصبی مفید است و به بهبود خلق و خو و برطرف کردن غم و افسردگی کمک می‌کند.
۲. تسکین سردرد‌های عصبی و میگرن
در طب سنتی از دمنوش بهار نارنج برای تسکین سردرد‌های عصبی و میگرن استفاده می‌شود.
۳. درمان اختلالات خواب
مصرف دمنوش بهار نارنج راه حل خوبی برای داشتن خواب آرام و راحت شبانه است، البته باید دقت شود که در مصرف آن زیاده‌روی صورت نگیرد.
۴. درمان اختلالات دستگاه گوارش
از دیگر خواص دمنوش بهار نارنج کمک به سلامت دستگاه گوارش است. نوشیدن این دمنوش به تسکین درد‌های متواتر شکمی کمک می‌کند و برای درمان نفخ، اسپاسم، سوء هاضمه و سکسکه مفید است. به طورکلی مصرف منظم دمنوش بهار نارنج به تقویت معده کمک شایانی می‌کند و اشتهاآور است.
۵. کنترل تشنج‌ها و حمله قلبی
پیشگیری از حمله قلبی و کنترل تشنج‌های عصبی از دیگر خواص دمنوش بهار نارنج در طب سنتی است. دمنوش بهار نارنج به برطرف کردن تپش نامنظم قلب کمک می‌کند و با تنظیم سطح فشار خون از طریق افزایش گردش خون در رگ‌ها از بروز سکته‌های ناگهانی پیشگیری می‌کند.
۶. تقویت سیستم ایمنی بدن
مصرف این دمنوش در کاهش خطر ابتلا فرد به بیماری‌های جدی و مزمن به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان موثر است.

مضرات دمنوش بهار نارنج (موارد احتیاطی و منع مصرف)
۱. استفاده زیاد از دمنوش بهار نارنج سبب بالا رفتن فشارخون و افزایش ضربان قلب می‌شود و افراد دچار بیماری قلبی باید از استفاده بیش از حد آن پرهیز کنند.
۲. دمنوش بهار نارنج دردوران بارداری و شیردهی باید با احتیاط مصرف شود.
۳. زیاده روی در خوردن دمنوش بهار نارنج بی‌خوابی ایجاد می‌کند.
۴. خوردن دمنوش بهارنارنج با دارو‌های ضد افسردگی تداخل داشته و لازم است قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود.

طرز تهیه دمنوش بهار نارنج
بهترین روش برای مصرف این گیاه دارویی، میل کردن آن به همراه عسل است. برای تهیه دمنوش بهار نارنج، دو قاشق مرباخوری از گل بهار نارنج را در دو لیوان آب‌جوش به مدت ۲۰ دقیقه در قوری چینی دم کنید، سپس آن را صاف کرده، همراه یک قاشق سوپ‌خوری عسل میل کنید.

برای تهیه گل بهار نارنج می‌توانید آن را از عطاری‌ها تهیه کنید، ولی پیشنهاد ما این است که خودتان شکوفه‌های نارنج را چیده و آن‌ها را خشک و بسته بندی کنید. بهترین زمان برداشت و جمع آوری بهار نارنج نیمه دوم اردیبهشت است. به این منظور در پای درخت پارچه بزرگی پهن کنید و به آرامی شاخه درخت نارنج را تکان دهید تا بهار نارنج روی پارچه بریزد. بهتر است این کار را صبح زود انجام دهید.


گل‌های بهار نارنج را به محلی خشک و تاریک منتقل کرده و آن‌ها را روی پارچه پهن کنید تا به مرور خشک شود. بعد از خشک شدن، گل‌ها را در ظرف شیشه‌ای مات و دربسته درون یخچال نگهداری کنید. منبع: ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی دمنوش نوشیدنی بهارنارنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۵۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شیربرنج + فیلم

شیر برنج یکی از غذاهای مقوی برای افراد وگن یا گیاهخواران است، این غذا طعم خاصی ندارد و عملاً برای هر ذائقه ای مناسب نیست اما تنها خوراکی است که برای گیاه خواران و کسانی که تحمل لاکتوز را ندارند مفید واقع می شود. همچنین این ترکیب هیچ نوع چربی و کلسترولی ندارد و معمولاً منابع معدنی بدن با مصرف این ترکیب تامین می شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • شکوفه‌های بهار نارنج در مازندران
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • خواص شیربرنج + فیلم
  • ببینید | آشنایی با خواص گل سرخ