Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، محمدرضا عباسی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان گفت: با هدف افزایش تولید برای هر دو تا سه روستا یک کارشناس پهنه بندی تعیین شده است.

وی افزود: کارشناسان برای آگاهی بخشی به کشاورزان به دهیاری‌ها و مساجد روستا‌ها می‌روند و ۴۶۵ هزار کارشناس کشاورزی هر کدام بین یک هزار و ۵۰۰ تا دو هزار هکتار را نظارت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در علم کشاورزی برای تولید یک محصول عالی ۴۹ درصد بذر خوب و ۵۱ درصد به زراعی موثر است و زمان مناسب کشت، میزان مصرف بذر، نوع بذر، استفاده به موقع از نهاده‌های کشاورزی، مبارزه با آفات و بیماری‌ها از جمله دیگر موارد به زراعی است که براساس رابطه موثر کارشناس و کشاورز می‌تواند در تولید محصول با کیفیت و با میانگین تولید بالا موثر باشد.

معاون بهبود تولیدات جهاد کشاورزی گلستان افزود: در مدت اجرای طرح پهنه بندی از پارسال میانگین تولید محصولات کشاورزی ما ۲۰ درصد بیشتر شده است.

عباسی گفت: این افزایش محصول جز با حضور کارشناسان و انتقال به موقع اطلاعات آنان میسر نبود و میانگین تولید گندم پیش از اجرای طرح در استان در سال ۹۲، حدود ۴۷۰ هزار تن بود که این میزان امسال به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسید.

امسال کشاورزان گلستانی در ۳۷۱ هزار هکتار از اراضی گندم کشت و ۵۵۰ ناظر پهنه برای افزاش تولید و ارتقای کیفیت محصول کشاورزان را راهنمایی کردند.     انتهای پیام / ن         میانگین تولید محصولات کشاورزی گلستان با پهنه بندی افزایش یافت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سموم کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا

مهدی بیات‌منش کارشناس حوزه بورس کالا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عرضه زعفران در بورس کالا دارای مزیت‌های مختلفی است که این مزیت‌ها از چندین جهت به سود مصرف کننده نهایی و تولید کننده خواهد بود. 

این کارشناس حوزه بورس کالا گفت: اولین مزیت عرضه زعفران در بورس کالا بحث شفافیت است به سبب ساختار داده‌محوری بورس کالا تمام اطلاعات در یک بستر شفاف وجود دارد مورد بعدی حذف واسطه هاست همواره بسیاری از کشاورزان از وجود دلالان بر سر زمین ناراضی بودند، اما بستری هم برای عرضه وجود نداشت با فراهم شدن امکان عرضه در بورس کالا حالا کشاورزان می‌توانند بدون هیچ واسطه‌ای به شکل مستقیم محصول خود را به تمام دنیا بدون هیچ گونه محدودیت جغرافیایی به دست مصرف‌کننده و متقاضیان برسانند.

او همچنین می‌گوید: موضوع دیگر بحث کشف نرخ در بورس کالا است بر اساس عرضه و تقاضا این کشف نرخ شکل می‌گیرد که این هم به شکل شفاف و بدون هیچگونه رقابت ناسالم است و همین روند هم اطمینان خاطر مناسبی را برای کشاورزان فراهم می‌کند. همچنین با عرضه زعفران دیگر امنیت فیزیکی هم تامین خواهد شد و کشاورزان مجبور به نگهداری محصول خود در خانه یا سردخانه‌های غیر استاندارد نخواهند بود.

بیات‌منش در ادامه اظهار کرد: اما بورس کالا چگونه به افزایش کیفیت کمک خواهد کرد؟ انبار‌های بورس کالا هر نوع کیفیت زعفرانی را پذیرش نمی‌کنند و تمام محصولات قبل از پذیرش کیفیت سنجی می‌شوند حالا کشاورزان برای این که محصول خود در بورس کالا پذیرش شود مجبور است کیفیت محصول خود ارتقاء و با کیفیت بورس کالا تطبیق دهد که این در مجموع کمک به افزایش کیفیت نهایی خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • زندگی ۴۹ درصد مردم ایران روی فرونشست زمین
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند
  • کشاورزان با کمباین‌های دارای برچسب معاینه فنی قرارداد ببندند