Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ياسوج-ايرنا-معاون سازمان صنعت معدن و تجارت کهگيلويه و بويراحمد گفت: با اقتصاد دستوري و رفتارهاي قهري بازار گوشت قرمز دراين استان ساماندهي نمي شود.

به گزارش ايرنا، در روزهاي گذشته گوشت قرمز در استان و بخصوص شهرستان بويراحمد بازار متلاطمي داشته آنچنان که برخي قصابي ها در سطح شهر تعطيل شده و يا گوشتي که در بازار ارايه شد با قيمتي بالاتر از 540 هزار ريال (نرخ مصوب ستاد تنظيم بازار استان) به فروش رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين موضوع باعث گلايه شهروندان شد ،رسانه هاي خبري به آن پرداختند و مسئولان نيز به جد به موضوع ورود کردند.
برخي عوامل زنجيره توليد تا مصرف گوشت، کمبود دام زنده و برخي نيز تخلفات قصابان در بالابردن قيمت را دليل نابساماني بازار عنوان کردند.
با اين حال معاون سازمان صنعت معدن و تجارت کهگيلويه و بويراحمد بر اين باور است بايد دنبال علت ها باشيم و نبايد فقط معلول(گراني گوشت) را ببينيم.
سالار حسين پور روز شنبه به ايرنا گفت: بازار نقش اقتصادي دارد و زماني که نتواند نقش خود را ايفا کند دولتها وارد مي شود و وقتي دولت ابزارهاي لازم براي دخالت در بازار را نداشته باشد شکست مي خورد.
وي افزود: ، سياست هاي مالي و پولي يکي از مهمترين ابزارهاي دولت براي تاثير گذاري در بازار است که به دليل نوسانات ارز و تحريم ها اين ابزارها موثر واقع نشده اند.
حسين پور يادآوري کرد: عرضه و تقاضا در بازار گوشت با هم هماهنگ نيستند و بازار نشان مي دهد هنوز کشش براي افزايش قيمت گوشت وجود دارد.
وي تاکيد کرد که اگر کشش وجود نداشت دامدار هم جرات نداشت بگويد قيمت دام زنده من اگر فلان مقدار نباشد، نمي فروشم.
حسين پور ادامه داد: اگر جلسه دستوري بگذاريم مدت کوتاهي مي توانيم بازار را اداره کنيم اما اگر در دوره بعدي دامدار کار پروار بندي را تعطيل کرد ديگر کاري از دست دولت بر نمي آيد.
اين کارشناس اقتصادي تاکيد کرد: بايد اجازه بدهيم بازار نقش خود را ايفا کند و نقش آن را به رسميت بشناسيم.
وي تاکيد کرد جلوگيري از خروج دام به استانهاي ديگر هم ممکن نيست چون استان در کريدور عبوري عشاير قرار گرفته و تشخيص اينکه دام هاي خروجي استان مربوط به عشاير کدام منطقه است دشوار است.
معاون سازمان صنعت ادامه داد: چون کشش بازار در سرتاسر ايران بيش از قيمت مصوب استان است وقتي دامدار اين شرايط را دارد که گوشت را در استان ديگري به قيمتي به مراتب بالاتر بفروشد پس دام را از استان خارج مي کنند.
وي يادآوري کرد بازرسي و نظارت سازمان صنعت به لحاظ قانوني فقط اجازه دارد در سطح بازار ورود کرده و اگر گوشتي بالاتر از 540 هزار ريال به فروش برسد با آن برخورد کند اما قانون اين اجازه را نداده که با دامدار برخوردي کند.
در روزهاي اخير قصابان شهر ياسوج به بهانه ارزان بودن قيمت گوشت ،خودسرانه قيمت هر گيلوگرم گوشت را تا 650هزار ريال افزايش دادند.
سازمان صنعت ، معدن و تجارت کهگيلويه و بويراحمد هم وارد موضوع شد و 28 نفر مغازه عرضه گوشت قرمز را پلمپ کرده و صاحبان آنها را به تعزيزات حکومتي معرفي کرد.
اکنون بازار گوشت در شهرستان بويراحمد همچنان روزهاي پرتلاطمي را مي گذراند و هنوز از سوي مسئولان تصميم نهايي درباره قيمت عرضه گوشت قرمز گرفته نشده است و گوشت قرمز بايد با قيمت قبلي 540 هزار ريال در اختيار مردم قرار گيرد.
بسياري از قصابي هاي شهرستان بويراحمد هم اکنون هم تعطيل هستند و از عرضه گوشت قرمز خودداري مي کنند.
بويراحمد با حدود 300 هزار نفر جمعيت بزرگترين و پرجمعيت ترين شهرستان کهگيلويه و بويراحمد است.
9929/1662
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تولید گوشت قرمز و مرغ در استان بوشهر کاهشی شد

سرپرست جهاد کشاورزی استان بوشهر از افزایش تولید گوشت قرمز و مرغ در استان خبر داد و گفت: با افزایش تولید گوشت دام و طیور قیمت این محصولات در استان بوشهر کاهشی شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بحرانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به اینکه قیمت محصولات پروتئینی در استان روند کاهشی گرفته است، اظهار داشت: تولید گوشت مرغ در سال 1402 به بیش از 39 هزار تن رسید.

وی با اشاره به جوجه‌ریزی 1.7 میلیون قطعه در واحدهای مرغداری استان بوشهر گفت: در فروردین ماه امسال عملیات جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان به میزان یک‌میلیون و 740 هزار قطعه جوجه انجام شده که تا اواخر اردیبهشت تولیدات آن وارد بازار می‌شود.

سرپرست جهاد کشاورزی استان بوشهر ظرفیت مرغداری‌های استان را 7 میلیون قطعه جوجه دانست و بیان کرد: در استان بوشهر 218 واحد مرغداری فعال است که بر اساس برنامه زمان‌بندی در تولید گوشت مرغ فعالیت می‌کنند.

بحرانی از افتتاح کشتارگاه دام بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: کشتارگاه بزرگ و مهم استان بوشهر مراحل ساخت آن رو به پایان است که پیش‌بینی می‌شود تا 2 ماه آینده وارد مدار بهره‌برداری شود.

وی از کاهشی شدن قیمت گوشت مرغ و قرمز در استان خبر داد و اضافه کرد: با افزایش تولید گوشت دام و طیور قیمت این ‌محصولات در استان بوشهر کاهشی شده است.

سرپرست جهاد کشاورزی استان بوشهر افزایش سطح کشت گلخانه‌ها را از برنامه‌های مهم امسال دانست و اضافه کرد: استان بوشهر در تولید محصولات کشاورزی ظرفیت بالایی دارد و با افزایش سطح زیر کشت گلخانه‌ها تولید محصولات افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشت قرمز امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازار گوشت قرمز در مسیر نجومی شدن / قیمت جدید مرغ اعلام شد
  • وضعیت قرمز بازار گوشت
  • بازار گوشت روی موج قرمز
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • آغاز عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری | این گوشت در کدام استان ها عرضه می شود؟
  • قیمت تولید گوشت قرمز و مرغ در استان بوشهر کاهشی شد